• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
نبرد بين جريانات غربى مرطوب با جريانات مدارى حاره اى همانند نبرد بين رستم و ديو مى باشد ..

ايمان دارم كه به يارى اهورامزدا پاك بالاخره جريانات مرطوب غربى بر جريانات مدارى حاره اى پيروز خواهند گشت و سرزمين مان را سيراب خواهند كرد ..

اين خط ايرانسل اين هم نشون :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان
سایت هواشناسی استان در حال بروز رسانی است و امیدوارم که این تغییرات بسیار مثبت در آینده نزدیک تکمیل بشه
http://www.razavimet.ir/tabid/674/Default.aspx

بسیار عالی

اگه نیاز باشه ما حاضریم در پویایی هرچه بیشتر این سایت مشارکت کنیم و این سایت رو تبدیل به یکی از بینظیرترین و پویاترین سایت های مرجع هواشناسی در کل خاورمیانه تبدیل کنیم:توافق:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من به اين دماي ناحيه NINO 3.4 كلن مشكوكم! الان شده 0.083 معلوم نيست چجوري ظرف 3 روز از 1 - رسيد به اينجا!

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 02/11/1392
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
نقشه ها و مدلهای هواشناسینشان می دهد از فردا تا روز شنبه استان خراسان رضوی تحت تاثیر سامانه کم فشار دینامیکی و ناپایدار قرار خواهد گرفت . پیش بینی می شود بیشترین حجم فعالیت سامانه مذکور در روز جمعه خصوصا در ساعات بعدازظهر و شب و در نیمه شمالی استان رخ دهد . همچنین طی امروز و فردا در بیشتر نقاط استان دما افزایش و از روز جمعه با شمالی شدن جریانات در سطح زمین دما بطور نسبی در سطح استان کاهش می یابد . پدیده مهم دیگر در چند روز آینده غبار ، مه ( در برخی نقاط مه غلیظ همراه با کاهش دید افقی ) ضمن اینکه طی فردا و روز جمعه وزش باد در برخی نقاط نسبتا شدید خواهد بود . بر این اساس : پیش بینی وضعیت جوی استان
چهارشنبه 02/11/1392( از ساعت 00 تا 24 )
پنجشنبه 03/11/1392( از ساعت 00 تا 24 )
جمعه 04/11/1392( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
نیمه ابری تا ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و در شب و اواخر وقت در برخی نقاط با احتمال بارش خفیف و پراکنده باراننیمه ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد غبار ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر و در شب در برخی نقاط با بارش خفیف و پراکنده برف و باران و مه آلودنیمه ابری تا تمام ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و غبار آلود و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات عصر و شب با بارندگی ( بارش در نواحی سردسیر و کوهستانی بشکل برف و باران ) و مه آلود
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی بتدریج افزایش ابر گاهی همراه با وزش باد و در شب و اواخر وقت در برخی نقاط با احتمال بارش خفیف و پراکنده بارانکمی تا نیمه ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر افزایش ابر و در شب در برخی نقاط با احتمال بارش خفیف و پراکنده برف و باران و مه آلودنیمه ابری تا تمام ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات عصر و شب با بارندگی ( بارش در نواحی سردسیر و کوهستانی بشکل برف و باران ) و مه آلود
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط غبار آلود گاهی با وزش بادصاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرنیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات عصر و شب در برخی نقاط با احتمال بارش خفیف و پراکنده باران و مه آلود
شهرستانمشهد
صاف تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی و غبار محلی گاهی افزایش ابر همراه با وزش بادکمی تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر افزایش ابرنیمه ابری تا ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات عصر و شب با بارندگی ( بارش در نواحی مرتفع و کوهستانی بشکل برف و باران ) و مه آلود
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
صفر
14
1
15
3
12

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در 24 ساعت گذشته شهرستان کوهسرخ با حداقل دمای 5- درجه سانتیگراد سرد ترين و شهرستان سرخس با حداکثر دمای 19+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین صفر و 14+ درجه سانتیگراد در نوسان بوده و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است . پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

DR WHO

کاربر ويژه
من به اين دماي ناحيه NINO 3.4 كلن مشكوكم! الان شده 0.083 معلوم نيست چجوري ظرف 3 روز از 1 - رسيد به اينجا!

من دو روز پيش با قايق رفتم روى مناطق nino3,4 و يه ديگ آب جوش ريختم توو آب ، از رو نقشه هم هى سشوار گرفتم رو nino3,4

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممطابق با این نقشه من خیلی به روزهای آینده امیدوارم:گل:

میتونید حدس بزنید چرا؟

wm7dvg.GIF

samann

کاربر ويژه
دوستان دعا كنيد enso به همون شدتي كه داره ميره بالا بره بالا و النينو قوي بشه و از اين سمت هم ao و nao مثبت بشن. الان شرايط داره به نفع ما پيش ميره دعا كنيد بره بالاتر. فقط حول صفر نوسان نكنه كه اوضاع خراب ميشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من دو روز پيش با قايق رفتم روى مناطق nino3,4 و يه ديگ آب جوش ريختم توو آب ، از رو نقشه هم هى سشوار گرفتم رو nino3,4

یک زلزله شدید در پرو شد ، نینو به شدت سقوط کرد و بارشهای ما به قول دوستان پودر شد!

یک زلزله در ولینگتون استرالیا رخ داد نینو به شدت صعود کرد و داره یواش یواش یک امیدهایی ظهر میشه

hasan1

کاربر ويژه
ممطابق با این نقشه من خیلی به روزهای آینده امیدوارم:گل:

میتونید حدس بزنید چرا؟

wm7dvg.GIF

درود امیرمحسن جان

البته من زیاد از این خطوط نقشه ها سردر نمیارم ولی فکر کنم خطوط همگرایی یا واگرایی ابرها رو نشون میدند درسته؟

به نظرم هر چی هست مربوط به همون رودخانه اتمسفری هست که از غرب تا شمال شرق آفریقا گسترده شده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود امیرمحسن جان

البته من زیاد از این خطوط نقشه ها سردر نمیارم ولی فکر کنم خطوط همگرایی یا واگرایی ابرها رو نشون میدند درسته؟

به نظرم هر چی هست مربوط به همون رودخانه اتمسفری هست که از غرب تا شمال شرق آفریقا گسترده شده.

درود بر حسن عزیز

آفرین .

کاملا مشخصه که مطالب امروز رو با دقت پیگیری کردید.

در نقشه مذکور در تراز های بالایی جو در گستره پهنه آبی جنوب منطقه ما واگرایی در شرف وقوع هست این یعنی velocity potential منفی در تراز 200 میلی بار جو!

مطلب بسیار خوشحال کننده دیگه هم همانطوریکه به خوبی اشاره کردید رودخانه اتمسفری زیبایی هست که از منطقه صحاری آفریقا به سمت منطقه ما در حال حرکت هست. من در سال گذشته این رودخانه اتمسفری پر خیر و پرکت رو همواره دنبال میکردم و به امید خدا می تونم بگم در روزهای آینده این نعمت الهی در صورتیکه از منطقه ما عبور کنه بارشهای سنگین و گسترده ای رو رقم خواهد زد

hasan1

کاربر ويژه

درود بر حسن عزیز

آفرین .

کاملا مشخصه که مطالب امروز رو با دقت پیگیری کردید.

در نقشه مذکور در تراز های بالایی جو در گستره پهنه آبی جنوب منطقه ما واگرایی در شرف وقوع هست این یعنی velocity potential منفی در تراز 200 میلی بار جو!

مطلب بسیار خوشحال کننده دیگه هم همانطوریکه به خوبی اشاره کردید رودخانه اتمسفری زیبایی هست که از منطقه صحاری آفریقا به سمت منطقه ما در حال حرکت هست. من در سال گذشته این رودخانه اتمسفری پر خیر و پرکت رو همواره دنبال میکردم و به امید خدا می تونم بگم در روزهای آینده این نعمت الهی در صورتیکه از منطقه ما عبور کنه بارشهای سنگین و گسترده ای رو رقم خواهد زد

ممنون از لطف شما

راستش یادمه دو سه ماه پیش هم گویا صحبتی در مورد همین رودخانه اتمسفری شد که گویا بعدش بارش گسترده و خوبی کشور رو فراگرفت.

اگر اشتباه نکنم اواخر آبان بود که منجر به بارش سیل آسا در خیلی مناطق کشور شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا