• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
در ترسالی های مشهد نحوه استقرار پرفشار سیبری طوریست که جنوب ترکمنستان خشک میشه و خراسان شمالی و رضوی سهم بارششون زیاد میشه اما امسال جنوب ترکمنستان بر عکس خراسانها وضعیتش خوب بوده
سامان جان گویا دو شاخص aoوnao روند مثبت شدن گرفتن درسته ؟؟؟ به نظرت امکان تقویت بارشا واسه هفته بعد هست

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
sa

AFSORDE

کاربر ويژه
دی 92 در کنار دی 86، طبق آمار سایت استان و سایت هواشناسی کشور، حداقل دمای مطلق شهر اصفهان در دی ماه 92 بین 13- تا 14- درجه بوده، نمیدونم چرا آمار این سایت با سایت های کشور مطابقت نداره! :94: .. منتظر آمار ماهیانه هستم. :کسل:

vaaw17rzu4swl8iw49jo.jpg

حداقل دمای دی ماه 92 برای روستای نجف آباد هم حدود 12- بوده است.

آخرین ویرایش:

shr776

New member
دی 92 در کنار دی 86، طبق آمار سایت استان و سایت هواشناسی کشور، حداقل دمای مطلق شهر اصفهان در دی ماه 92 بین 13- تا 14- درجه بوده، نمیدونم چرا آمار این سایت با سایت های کشور مطابقت نداره! :94: .. منتظر آمار ماهیانه هستم. :کسل:

vaaw17rzu4swl8iw49jo.jpg

حداقل دمای دی ماه 92 برای روستای نجف آباد هم 12- و خرده ای بوده است.
اسم این سایته چیه؟

samann

کاربر ويژه
سامان جان گویا دو شاخص aoوnao روند مثبت شدن گرفتن درسته ؟؟؟ به نظرت امکان تقویت بارشا واسه هفته بعد هست
محمد رضا جان در حال حاظر میانگین یک ماهه این شاخص 0.03- هست امروز 24 ژانویه است تا 27 یا 28 ژانویه روند صعودی است از روز 28 ژانویه هم ao و هم nao روندشون نزولی میشه و با توجه به اینکه بارشهای پیش بینی شده از 31 ژانویه است امکان کاهش یارشها وجود داره

محمد رضا جان در حال حاظر میانگین یک ماهه این شاخص 0.03- هست امروز 24 ژانویه است تا 27 یا 28 ژانویه روند صعودی است از روز 28 ژانویه هم ao و هم nao روندشون نزولی میشه و با توجه به اینکه بارشهای پیش بینی شده از 31 ژانویه است امکان کاهش یارشها وجود داره

ممنون سامان جان به امید خدا که بارشها بهتر بشه فعلا که جی اف اسم هم عقیده سده با ای سی ام و اپ خوبی کردش الان

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود.

آپدیت جدید نقشه های weatherBELL صادر شده و من بسیار خوشحالم و سر از پا نمی شناسم.

برف سنگین در انتظار مشهدی های عزیز.

تبریک تبریک تبریک.
:گل::گل::گل:

65muhbtsgpuxfqr7142.png

qvj2lh89c8gvn5rwihsr.png

نيما

New member
درود.

آپدیت جدید نقشه های weatherBELL صادر شده و من بسیار خوشحالم و سر از پا نمی شناسم.

تبریک تبریک تبریک.

65muhbtsgpuxfqr7142.png

qvj2lh89c8gvn5rwihsr.png
سلام شهاب عزيزتشكر:گل::گل:
داره خبرايي ميشه منم خوشحالم بي صبرانه منتظرروز موعد وبارش برف هستم:خنده2::خنده2::شاد2:
ما از سيستما امسال زياد ركب خورديم
توكل به خدا

abtinT

کاربر ويژه
به به gfs چه دست و دل باز شده . با این اپ مشهد برف سنگین . مازندران . گیلان و گلستام برف خوب وشمال تهران برف بالای 15 سانت میاد .

abtinT

کاربر ويژه
بارش برف امسال :
آذر ماه شمال غرب. دی جنوب ایران .و حالا بهمن امیدوارم شمال شرق و مرکز ایران باشه

نيما

New member
بارش برف امسال :
آذر ماه شمال غرب. دی جنوب ایران .و حالا بهمن امیدوارم شمال شرق و مرکز ایران باشه

ابتين جان اميىدوارم همينجوري شه شمال شرق بارش اش شروع بشه وتهرانم همينطور شرايط تهران از ما هم بحراني تر وبهمن سراغازي بشه بر بارش هاي سراسري يكم نيمه شمالي بيشتر:سوت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود.

تبریک تبریک تبریک.

65muhbtsgpuxfqr7142.png

qvj2lh89c8gvn5rwihsr.png
به به آقا شهاب
میبینم بالاخره به هدفت رسیدی و به نقشه ها دست پیدا کردی:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
Solar Quiet
Good morning. Below is an updated image of the visible solar disk on Friday. Solar activity remains at very low levels with only insignificant B-Class X-Ray flares detected. Region 1959 did show minor intermediate spot growth during the past 12 hours, otherwise all remain visible regions, including 1957, remain stable or in a state of decay. There is currently only a very small chance for an isolated M-Class solar flare. .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای درگز

هوای حاضر ساعت: 18:14

N_31_XL.png
4° c
بارش باران

جهت باد: جنوب شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | جمعه 04 بهمن

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۱ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۸۱