• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر بهزاد عزیزم خوبی داداش؟
دلم برات تنگ شده بود انشاا.... هرجا هستی سلامت باشی
والا مثل اینکه پرفشار سیبری یه تکونی خورده و قراره خبرای بشه
ولی نباید هیجان زده بشیم چون احتمال هرگونه تغییری مثل دفعه پیش وجود داره
از فردا هر اپدیتی و هر فریمی سرنوشت سازه و احتمال تضعیف یا تقویت سرما وجود داره
پس باید منتظر بود و پیگیری کرد

خیلی ممنون. خوبم. امیدوارم شما هم خوب و خوش باشین.
منم چون خیلی تغییر توی پیش بینی ها دیدم الان چندان هیجان زده نیستم ولی خدا کنه این دفعه دیگه شرایط به نفع کشور ما تغییر کنه.
خیلی دوست دارم امسال حداقل یه شب برفی خوب داشته باشیم فقط همین :ناراحت:

hasan1

کاربر ويژه
nino3.png

nino4.png

دمای ناحیه 3 در حال صعوده و دما در ناحیه 4 به آرامی در حال سقوطه.

اگر دما در ناحیه 3.4 ترکیبی از این دو ناحیه باشه با توجه به روند صعودی ناحیه 3 بعید میدونم تغییر فاحشی در دمای ناحیه 3.4 رخ بده.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بر اساس آپدیت جدید جی اف اس ما در مشهد باید حداقل یک رگبار بارون دیگه تا صبح داشته باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

یک دوست عزیز این سوال رو در وب سایت هوای مشهد از من پرسیده !

راستش یک مقدار تحقیقات امشب کردم و این جواب رو ارسال کردم ولی اگه شما تجربیات خاصی از این موضوع دارید و چنانچه مشابه این مطالبی که من نوشتم مشاهداتی در محل سکونت تون داشتید حتما از این پدیده عکس و یا فیلم تهیه کنید و با ما به اشتراک بذارید:

جمعه 4 بهمن1392 ساعت: 22:14توسط:محمود
امیر محسن عزیز یه سوال ازشما داشتم درنیشابور دردامنه کوههای بینالود 2 صنعت خیلی مهم نیروگاه نیشابور ومجتمع عظیم وبی نظیر فولاد نیشابور احداث شده ومردم معتقدند این دو باعث کاهش بارندگی در نیشابور شده ولی پارسال مثلا اون برف 70سانتی روداشتیم الانم نسبت به بقیه شهرای خراسان رضوی بارندگی بهتر بوده حالا میخوام بدونم ایا وجود مجتمعهای عظیم صنعتی درکنار شهرها باعث کاهش بارندگی میشه یانه باتشکر درضمن من فارغ التحصیل جغرافیا از دانشگاه فردوسی هستم و به نظرمن به محسن عزیز باید به عنوان استاد برجسته هواشناسی احترام ویزه گذاشت باتشکر

پاسخ:
سلام محمود عزیز

شما نسبت به بنده خیلی لطف دارید و ما پیش شما استاد گرامی درس پس میدیم.

در ارتباط با سوالی که مطرح فرمودید ، منظورم تاثیرات میعانات خروجی از برج های خنک کنده برق بر رژیم بارش یک محدوده جغرافیایی خاص خدمت تون باید عرض کنم که این موضوع باید بصورت دقیق مورد تحلیل و بررسی قرار بگیره و دوره های آماری قبل و بعد از احداث نیروگاه برق باید اطلاعات استخراج بشه.

سایر کشورهای دنیا یک سری تحقیقاتی در این خصوص داشته اند مثلا در بعضی گزارش ها اینطور لحاظ شده که بخار خروجی از این برجهای خنک کننده مثل اون چیزی که شما در نیشابور دارید بصورت مشخص نمی تونه تاثیرات جدی بر رژیم بارش و یا پوشش ابر داشته باشه.

حتی بعضی گزارش ها نشون میدن در فصل زمستان در راستای مسیر حرکت بخار خروجی از بعضی از برجهای خنک کننده( در مسیر موافق باد) در حالی که شرایط دینامیکی در سطح زمین یرای بارش مهیا نبوده ولی آسمون ابری بوده در همون محدوده light drizzle یا snow drizzle بوقوع پیوسته!

این رو هم در نظر داشته باشید که هیچ تجزیه و تحلیل و یا آنالیز رسمی هواشناسی هم این موضوع رو تایید نمیکنه که بخار اب خروجی از برج های خنک کننده منجر به افزایش بارش در زمان گذر سامانه های بارشزا بشن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

یک دوست عزیز این سوال رو در وب سایت هوای مشهد از من پرسیده !

راستش یک مقدار تحقیقات امشب کردم و این جواب رو ارسال کردم ولی اگه شما تجربیات خاصی از این موضوع دارید و چنانچه مشابه این مطالبی که من نوشتم مشاهداتی در محل سکونت تون داشتید حتما از این پدیده عکس و یا فیلم تهیه کنید و با ما به اشتراک بذارید:

جمعه 4 بهمن1392 ساعت: 22:14توسط:محمود
امیر محسن عزیز یه سوال ازشما داشتم درنیشابور دردامنه کوههای بینالود 2 صنعت خیلی مهم نیروگاه نیشابور ومجتمع عظیم وبی نظیر فولاد نیشابور احداث شده ومردم معتقدند این دو باعث کاهش بارندگی در نیشابور شده ولی پارسال مثلا اون برف 70سانتی روداشتیم الانم نسبت به بقیه شهرای خراسان رضوی بارندگی بهتر بوده حالا میخوام بدونم ایا وجود مجتمعهای عظیم صنعتی درکنار شهرها باعث کاهش بارندگی میشه یانه باتشکر درضمن من فارغ التحصیل جغرافیا از دانشگاه فردوسی هستم و به نظرمن به محسن عزیز باید به عنوان استاد برجسته هواشناسی احترام ویزه گذاشت باتشکر

پاسخ:
سلام محمود عزیز

شما نسبت به بنده خیلی لطف دارید و ما پیش شما استاد گرامی درس پس میدیم.

در ارتباط با سوالی که مطرح فرمودید ، منظورم تاثیرات میعانات خروجی از برج های خنک کنده برق بر رژیم بارش یک محدوده جغرافیایی خاص خدمت تون باید عرض کنم که این موضوع باید بصورت دقیق مورد تحلیل و بررسی قرار بگیره و دوره های آماری قبل و بعد از احداث نیروگاه برق باید اطلاعات استخراج بشه.

سایر کشورهای دنیا یک سری تحقیقاتی در این خصوص داشته اند مثلا در بعضی گزارش ها اینطور لحاظ شده که بخار خروجی از این برجهای خنک کننده مثل اون چیزی که شما در نیشابور دارید بصورت مشخص نمی تونه تاثیرات جدی بر رژیم بارش و یا پوشش ابر داشته باشه.

حتی بعضی گزارش ها نشون میدن در فصل زمستان در راستای مسیر حرکت بخار خروجی از بعضی از برجهای خنک کننده( در مسیر موافق باد) در حالی که شرایط دینامیکی در سطح زمین یرای بارش مهیا نبوده ولی آسمون ابری بوده در همون محدوده light drizzle یا snow drizzle بوقوع پیوسته!

این رو هم در نظر داشته باشید که هیچ تجزیه و تحلیل و یا آنالیز رسمی هواشناسی هم این موضوع رو تایید نمیکنه که بخار اب خروجی از برج های خنک کننده منجر به افزایش بارش در زمان گذر سامانه های بارشزا بشن

RESULTS OF LITERATURE REVIEW
Basically, the literature search revealed a discouraging lack of
information on how effluents from large cooling towers, such as those
which would be required at Zion, affect atmospheric conditions in their
vicinity. Research with respect to this problem has been hampered by
the lack of well-organized and properly conducted field studies to
collect the meteorological data necessary to promote and accelerate
needed research. In turn, the lack of data collection can be attributed
partly to the short operational history of large cooling towers in the
United States.
Fog and Icing
In the literature, more attention has been given to fog and icing
associated with plumes from evaporative cooling towers than to any other
weather effects. A primary reason for this is that such effects are
readily observable and immediately troublesome. However, there still
has been too little done to define these effects accurately. The majority
opinion appears to be that fog and icing are usually minor problems with
natural-draft towers employing evaporative cooling, since these towers
usually extend to heights of 350 feet or more into the atmosphere so that
the plume seldom, if ever, sinks to ground level. Mechanical-type towers
release their effluent at a much lower level (50-75 feet) and in a much
more turbulent condition due to fan-forced ejection, so that there appears
to be a high probability of tower-induced fog and icing at or near the
ground on occasions. However, the frequency of such occurrences cannot
be assessed accurately with existing observational data.
Clouds and Precipitation
Quantitative data on the effects of cooling tower plumes on clouds
and precipitation were found to be extremely meager in the published
literature. Occasional observations of light drizzle or snow attributed
to tower effluents have been reported. Also, there have been several
reports of tower plumes contributing to cloud formation downwind; apparently,
these are usually stratus-type clouds and observations of cumulus developments
have been rare. A few mathematical calculations have been made to determine
the cloud and precipitation producing potential of cooling tower plumes,
but no meteorologically acceptable analyses have been made to assess
quantitatively the possibility that these plumes augment precipitation and
cloud systems associated with naturally occurring storms.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هوا بیرون خیلی مطبوعه

آسمون تمام ابری - باد خنک و فرح بخشی هم میوزه و بوی نم و رطوبت آدم رو سر مست میکنه:گل:

aliwinter

Banned
من منتطرم استاد میرجینی(کارشناس هواشناسی گیلان) تایید نهایی رو برا برفی شدن رشت صادر کنه بعدا میام اینجا میرقصم!!:شاد2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس واسه مشهد هم بارش ها را به تاخیر انداخته و هم خیلی کمتر کرده و در کل نا امید کنندست:ناراحت:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یعنی تقریبا از چهارشنبه که بارش در منطقه ما در ابتدا با بارون شروع میشه و بعد تبدیل به برف میشه تا یکشنبه هفته بعدش هم ادامه خواهد داشت.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
تقریبن جی اف اس در این آپدیت بارش های مشهد را %60 کاهش داد:ناراحت:
ولی سرما را افزایش داده
اینم آپدیت نهایی

14020118_2_2418.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا