0.09 کمه؟!!!
همه چیز تغییر خواهد کرد!!!
سلام بر بهزاد عزیزم خوبی داداش؟
دلم برات تنگ شده بود انشاا.... هرجا هستی سلامت باشی
والا مثل اینکه پرفشار سیبری یه تکونی خورده و قراره خبرای بشه
ولی نباید هیجان زده بشیم چون احتمال هرگونه تغییری مثل دفعه پیش وجود داره
از فردا هر اپدیتی و هر فریمی سرنوشت سازه و احتمال تضعیف یا تقویت سرما وجود داره
پس باید منتظر بود و پیگیری کرد
بدجور سقوط کرد
جمعه 4 بهمن1392 ساعت: 22:14 | توسط:محمود | |
امیر محسن عزیز یه سوال ازشما داشتم درنیشابور دردامنه کوههای بینالود 2 صنعت خیلی مهم نیروگاه نیشابور ومجتمع عظیم وبی نظیر فولاد نیشابور احداث شده ومردم معتقدند این دو باعث کاهش بارندگی در نیشابور شده ولی پارسال مثلا اون برف 70سانتی روداشتیم الانم نسبت به بقیه شهرای خراسان رضوی بارندگی بهتر بوده حالا میخوام بدونم ایا وجود مجتمعهای عظیم صنعتی درکنار شهرها باعث کاهش بارندگی میشه یانه باتشکر درضمن من فارغ التحصیل جغرافیا از دانشگاه فردوسی هستم و به نظرمن به محسن عزیز باید به عنوان استاد برجسته هواشناسی احترام ویزه گذاشت باتشکر پاسخ: سلام محمود عزیز شما نسبت به بنده خیلی لطف دارید و ما پیش شما استاد گرامی درس پس میدیم. در ارتباط با سوالی که مطرح فرمودید ، منظورم تاثیرات میعانات خروجی از برج های خنک کنده برق بر رژیم بارش یک محدوده جغرافیایی خاص خدمت تون باید عرض کنم که این موضوع باید بصورت دقیق مورد تحلیل و بررسی قرار بگیره و دوره های آماری قبل و بعد از احداث نیروگاه برق باید اطلاعات استخراج بشه. سایر کشورهای دنیا یک سری تحقیقاتی در این خصوص داشته اند مثلا در بعضی گزارش ها اینطور لحاظ شده که بخار خروجی از این برجهای خنک کننده مثل اون چیزی که شما در نیشابور دارید بصورت مشخص نمی تونه تاثیرات جدی بر رژیم بارش و یا پوشش ابر داشته باشه. حتی بعضی گزارش ها نشون میدن در فصل زمستان در راستای مسیر حرکت بخار خروجی از بعضی از برجهای خنک کننده( در مسیر موافق باد) در حالی که شرایط دینامیکی در سطح زمین یرای بارش مهیا نبوده ولی آسمون ابری بوده در همون محدوده light drizzle یا snow drizzle بوقوع پیوسته! این رو هم در نظر داشته باشید که هیچ تجزیه و تحلیل و یا آنالیز رسمی هواشناسی هم این موضوع رو تایید نمیکنه که بخار اب خروجی از برج های خنک کننده منجر به افزایش بارش در زمان گذر سامانه های بارشزا بشن |