• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بازهم کاهش!!!
البته نرخ کاهش کمتر شده و به نظر میرسه داره ثابت میشه

nino34.png

hasan1

کاربر ويژه
تصاویر ماهواره ای خیلی جالب شده.

به خوبی میشه رطوبت ارسالی از دریاها رو به سمت منطقمون احساس کرد!

sa

arashz

مدیر بخش هواشناسی
پیشبینی ها برای سال آینده مونسون هند رو در وضعیت بسیار ضعیفی نشون میدن.

hasan1

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

نروژ متاسفانه بارش تهران رو پودر کرده!

سلام آرش جان

به نظر میاد مدل ecmwf در مورد بارش تهران دودله. تا دیشب بارش برف خیلی خوبی رو برای تهران پیش بینی میکرد.

به نظر من چون سیستم شمالیه انشاالله بارش تهران خیلی بهتر خواهد بود.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
در کنار اون ایران از لحاظ وضعیت دمایی در 3 ماهه اول سال 2014 دمای کمتر از نرمال و در بقیه سال 2014 دمایی بیشتر از نرمال رو تجربه خواهد کرد!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام آرش جان

به نظر میاد مدل ecmwf در مورد بارش تهران دودله. تا دیشب بارش برف خیلی خوبی رو برای تهران پیش بینی میکرد.

به نظر من چون سیستم شمالیه انشاالله بارش تهران خیلی بهتر خواهد بود.

درود حسن جان

امیدوارم اینطور بشه چون تا دیروز هواشناسی آلمان شروع بارشها رو از سمت شمال کشور دیده بود و تهران در وضعیت مناسبی بود و حتی دامنه بارشها به قم هم میرسید.
تهران دیروز هوای عالی داشت اما الان داره به سرعت آلوده میشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
attachment.php

اون نقطه ای که در جنوب تهران و در کنار رشته کوه زاگرس هست و دو تا دورش بارش خوب برف پشبینی شده اصفهان هست!

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 06/11/1392​
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
نقشه ها و مدلهای هواشناسینشان می دهد طی سه روز آینده جوی نسبتا پایدار بر روی استان خراسان رضوی مستقر می باشد که پیامد این وضعیت افزایش نسبی دما در بیشتر نقاط استان می باشد . اما از فردا سامانه ناپایدار بارشی از سمت غرب به کشور نفوذ می کند که این سامانه از روز چهارشنبه استان خراسان رضوی را تحت تاثیر قرار خواهد داد . پدیده مهم دیگر در چند روز آینده غبار ، مه ( در برخی نقاط مه غلیظ همراه با کاهش دید افقی ) و وزش باد خواهد بود . بر این اساس : پیش بینی وضعیت جوی استان
یکشنبه 06/11/1392( از ساعت 00 تا 24 )
دوشنبه 07/11/1392( از ساعت 00 تا 24 )
سه شنبه 08/11/1392( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی افزایش ابر همراه با وزش بادصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط مه آلود گاهی افزایش ابر همراه با وزش بادصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد در اواخر وقت افزایش ابر
نواحی مرکزی
کمی تا نیمه ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار آلود گاهی افزایش ابر همراه با وزش بادصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار آلود گاهی افزایش ابر همراه با وزش بادصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار آلود گاهی همراه با وزش باد در اواخر وقت افزایش ابر
نواحی جنوبی
کمی تا نیمه ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار آلود گاهی افزایش ابر همراه با وزش بادکمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط غبار آلود گاهی افزایش ابرهمراه با وزش بادصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط غبار آلود گاهی همراه با وزش باد در اواخر وقت افزایش ابر
شهرستانمشهد
کمی تا قسمتی ابری گاهی افزایش ابر همراه با وزش باد و مه رقیق صبحگاهی و غبار محلیکمی تا قسمتی ابری گاهی افزایش ابرهمراه با وزش باد و مه رقیق صبحگاهی و غبار محلیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و مه رقیق صبحگاهی و غبار محلی در اواخر وقت افزایش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
1
15
2
16
4
18
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در 24 ساعت گذشته شهرستان قوچان با حداقل دمای 5- درجه سانتیگراد سرد ترين و شهرستان خواف با حداکثر دمای 17+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 1 و 12+ درجه سانتیگراد در نوسان بوده و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است. پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

DR WHO

کاربر ويژه
درود براى شنبه احتمال بارش برف خشك ميره براى شهر اصفهان

من اول گفتم سوك سوك :خجالت2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود براى شنبه احتمال بارش برف خشك ميره براى شهر اصفهان

من اول گفتم سوك سوك :خجالت2:

درود امیرکوروش عزیز

نمیخوام فاز منفی بدم اما بارش تهران که این همه بهش دل بسته بودیم که نابود شد، برای اصفهان هم فکر کنم بارش کم خواهد شد. جالبه که الان بارش برف مثلا سپاهان شهر اصفهان از تجریش و مهر آباد تهران بیشتره!

mehdi.

New member
اميرمحسن جان پيشاپيش بارش برف مشهد را تبريك ميگم :گل: همچنين به هموطنان تهرانى و رشت و تبريز :گل:

من هم چهارشنبه رگبار باران بر بدن خواهم زد :احترام:

من هم پیشاپیش بارش برف را به عزیزان مشهدی و شمالی و کلا نیمه ی شمالی کشور و مناطقی از غرب کشور تبریک میگم

امیرکوروش جان چهارشنبه اصفهان خبری نخواهد بود ، چیزی که بر بدن بزنی از این سامانه جز وزش باد و افزایش ابر نصیب اصفهان نخواهد شد ...اما از جمعه هوا سرد خواهد شد و در بازه زمانی جمعه شب تا سه شنبه ضمن وجود و تداوم هوای سرد در اصفهان ، پنجمین برف امسال شهر اصفهان رخ خواهد داد، به همشهریهامم پیشاپیش تبریک میگم

آخرین ویرایش:

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان

امیدوارم اینطور بشه چون تا دیروز هواشناسی آلمان شروع بارشها رو از سمت شمال کشور دیده بود و تهران در وضعیت مناسبی بود و حتی دامنه بارشها به قم هم میرسید.
تهران دیروز هوای عالی داشت اما الان داره به سرعت آلوده میشه.

آرش جان به نظرم پیش بینی برای تهران تغییر اساسی میکنه. چون حتی ecm که بارش برف کمی رو برای تهران قائل شده برای کوه های شمال تهران بارش برف بسیار سنگینی رو پیش بینی کرده و این امکانپذیر نیست مگر اینکه لااقل شمال تهران برف خوبی بیاد.

mmh1982

New member
Untitled.pngسلام به همه دوستان این پیش بینی توپ نروژ برای گرگان به امید شروع بارشهای خوب برای شمال کشور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا