• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:خنده1:
آره یکهویی این همه روز برفی دیدم دستم لرزید!
من هنوز خیلی باور ندارم. ولی اگه بشه چی میشه!! :شاد::شاد:

:خنده2::خنده1:،یعنی میشه من هم همچین آبدیتی واسه بجنورد ببینم در طول امسال؟؟؟؟!!!امیدوارم..

دکترجان میشه...نظرم عوض شد!!!بیش از 60سانت برف!!!:شاد::گل::شاد2:

14020312_2_2812.gif

غرب مشهد:

4l919buv0o6j8d7dvb56.jpg
محسن اون منطقه غرب مشهدم که بارشش تو نقشه کانادا خوب شد که نگرانش بودی

samann

کاربر ويژه
تهران هم خیلی بهتر شده....ولی سامان من شمارو قبول دارم انشالا که از فردا بهتر میشه....نمودار ao.nao رو میزاری
من به مینیمم بودن بارشهای مشهد در امروز ایمان داشتم. فرف اپدیت صبح و عصر 1 الی 2 میل بود به تدریج از فردا باید روند اپدیتها بهبود پیدا کنه

• :گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
:خنده2::خنده1:،یعنی میشه من هم همچین آبدیتی واسه بجنورد ببینم در طول امسال؟؟؟؟!!!امیدوارم..

دکترجان میشه...نظرم عوض شد!!!بیش از 60سانت برف!!!:شاد::گل::شاد2:

انشالله هم شما همه بقیه مناطق بارش هایی بسیار بیشتر از پیش بینی ها داشته باشید.
نروژ واسه ما در اون بازه ی 6 روزه حدود 50 میلیمتر بارش پیش بینی کرده. نمی دونم چی میشه آخه اینجا اگه برف واقعا جفت و جور بشه دیگه ممکنه کسی جلودارش نشه! بعضی وقت ها هم ممکنه برف آبکی باشه و به زور بشینه. به نظرم هنوز نمیشه با اطمینان گفت چقدر برف میاد. در زمان بارش باران هم گاهی دو شهر نزدیک به هم مقادیر بارش بسیار متفاوتی دارن.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
در آپدیت جدید ecmwf هنوز بارش برف مطلوبی رو از آذربایجان و اردبیل و گیلان تا مازندران و گلستان خراسان نشون میده :kamyar:

اگر یکم دیگه سرماش بیشتر بشه عالی میشه !!

فکر میکنم الان شمالی ها بیشتر نگران دما هستند درحالی که شمال شرق نشینان نگران بارش ... :سوت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اگر یکم دیگه سرماش بیشتر بشه عالی میشه !!

فکر میکنم الان شمالی ها بیشتر نگران دما هستند درحالی که شمال شرق نشینان نگران بارش ... :سوت:

درود علی جان..دقیقا!!!حاضرید یکم سرما بهتون بدیمو یه 10میل از بارشتون به ما بدید؟؟؟!!!!:خنده1:امشب با عزیزی صحبت کردم ک حسابی منو امیدوارم کرده..:شاد2:به برف بالای 10سانت امیدوارم کرد..:شاد2:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام علیکم.

استاد محمد عزیز ، کانادا بارش بجنورد را به 5 سانت افزایش داده است.
:گل:

درود علی جان..دقیقا!!!حاضرید یکم سرما بهتون بدیمو یه 10میل از بارشتون به ما بدید؟؟؟!!!!:خنده1:امشب با عزیزی صحبت کردم ک حسابی منو امیدوارم کرده..:شاد2:به برف بالای 10سانت امیدوارم کرد..:شاد2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تاثیر شاخص دور پیوندی غرب روسیه - شرق اتلانتیک بر سامانه پیشرو

50.gif

تاریخ : سه شنبه هشتم بهمن 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

همانطوریکه قبلا هم وعده بودم به مرور به تاثیرات شاخصهای دورپیوندی در شکل گیر موج سرما و برف پیشرو خواهیم پرداخت.

یکی از این شاخصهای مهم شاخص غرب روسیه - شرق آتلانتیک میباشد:

[FONT=verdana,Vazir]The East Atlantic/ West Russia pattern consists of four main anomaly centers. The positive phase is associated with positive height anomalies located over Europe and northern China, and negative height anomalies located over the central North Atlantic and north of the Caspian Sea.

فاز مثبت این شاخص زمانی بوقوع می پیوندد که بر روی شمال چین و اروپا با آنومالی مثبت ارتفاع مواجه باشیم و در بر روی اقیانوس اطلس و شمال دریای کاسپین آنومالی کاهش ارتفاع حادث گردد.

[FONT=verdana,Vazir]نقشه آنومالی ارتفاع در تراز 500 میلی بار مطابق با سالهای آنالوگ هواشناسی

[FONT=verdana,Vazir]
ulmbosd3md5tgwcgtsfq.jpg

مطابقت وضعیت فعلی ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار جو از دید مدل ecmwf

2qe8nyoe5250rq7cu0q.jpg

نقشه همبستگی فاز مثبت شاخص غرب روسیه - شرق آتلانتیک با بارش ایران در ماههای زمستان

6jgphoesvxi93y1vz45h.jpg

و در ادامه این پست گلچینی از آخرین آپدیت نقشه های امشب مدل ECMWF

تا لحظاتی دیگر..........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا