• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

POYAN_2014

New member
بارش برف رو به دوستان عزیزم در مشهد و قوچان تبریک می گم. امیدوارم لذت ببرید.

ما فکر می کردیم غروب میریم بیرون کلی زیر برف قدم میزنیم. اما برف 2 ساعتی میشه که بند اومده. حدود 10 دقیقه هم آفتاب از پشت ابرها در اومد. دمای فرودگاه رشت شد مثبت 2 درجه. ولی باز امیدمون به خداست :دعا:

سلام دكتر جان شما كه از من نا اميدتري، واقعن بدشانسيم

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام دكتر جان شما كه از من نا اميدتري، واقعن بدشانسيم

سلام.
نه نا امید نیستم. ولی وقتی برف ها دارن آب میشن آدم ناخودآگاه افسردگی می گیره. اینجا دوباره کاملا ابری شده و داره برف خفیفی میباره. انشالله که طبق پیش بینی ها برف خوبی در پیش داریم.

سیبری

کاربر ويژه
قوچان دیوانه وار میباره!
یعنی هیچ جنبنده ای تو کوچه و خیابون نیست
شدت کولاک بیداد میکنه!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اميرمحسن عزيز الان از ويلاشهر گزارش برف نسبتن شديد دادند و ديد افقي هم حدود 300 متر اعلام كردن

Dr.ben

کاربر ويژه
خیلی ممنون :خجالت2:

از رشت چه خبر ؟؟:گل:

خواهش میکنم. :گل:
اینجا یه وقفه بارشی داشتیم. حتی برای لحظاتی خورشید هم از پشت ابرها نمایان شد ولی الان توی منطقه ما بارش برف به شکل لایت آغاز شده. خدا رو شکر طبق پیش بینی ها تا روز 4 شنبه شرایط بارشی خوبی داریم. من به ساعات آینده امید زیادی دارم.

seyyedalireza

مدیر موقت
چه برفی داره میاد مشهد
هوووووووررااااااااااااااا
من چه قد خوشحالم این اولین برفی هست که داره توی امسال این طوری برف میاد
گفتم که با غروب افتاب برف شدید میشه

seyyedalireza

مدیر موقت
مثل این که شنبه یک وقفه چهار پنج ساعته برف رو داریم ولی از شنبه شب تا یکشنبه صبح باز برف میاد:شاد2:

seyyedalireza

مدیر موقت
بچه ها لطف کنید اگه میشه یک امتیازی به من بدبخت بدید یکم بریم بالا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خیلی دوستتون دارم که امتیاز دادید
نوکر همتونم

• :خجالت2:

:خجالت2::خجالت2::خجالت2:

pokerface

متخصص هواشناسی
به بچه‌های شمال و شمال شرق بابت برف زیباشون تبریک میگم.خدارو شکر

qaf8a0llcq2rdhmoj8f.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

تبریک میگم به دوستان در مشهد و نوار ساحلی در شمال کشور که بارش برف دارن، تهران هم هوا داره به شدت سرد میشه که نوید بخش ورود سیستم شمالی به منطقه هست، در آخرین تصاویر ماهواره ای هم پوشش ابرهای ارتفاع پائین در نیمه شمال شرقی کشور کاملا مشخص هست که به سرعت هم در حال انبوه شدن هستند و این نشون دهنده نفوذ سریع هوای سرد هست.

درخصوص نحوه مدیریت تاپیک هم مطلبی هست که در این یکی دو روزه به اطلاع شما خواهم رسوند.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اگر پیشبینی ها درست باشه هفته آینده بخش بسیار وسیعی از کشور دمای زیر صفر رو تجربه خواهد کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا