• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
ببخشید میشه بگید اپدیت جدید gfsبرای 18 ساعت اینده برای مشد چه قدر بارش زده
به نظر من ابرا خیلی قرمز شدن فکر کنم امشب دیگه خوب برف بیاد
انشاالله

rahsazan

کاربر ويژه

سلام محمد رضا جان

ناراحت نمیشم فقط افسوس میخورم که پیش بینی به این دقیقی اردائه دادم که حتی هواشناسی کشور و استان جرات اعلامش رو نداشتند بعد یه عده میخوان به من هواشناسی آموزش بدن!!!!
اون کسانی که باید ارزش کارتو بدونن میدونن و مهم اینه که آدم کارش رو درست انجام بده و بی هیچ چشم داشتی، این خیلی ارزشمنده

seyyedalireza

مدیر موقت
ایول اقا امیر محسن شما اوست و معلم مایی تو هواشناسی
دمت گرم
خیلی با حالی که با قدرت پیش بینی هاتو میگی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
منظر باشید یکی از اقوام از قوچان واسم یک عکس بسیار زیبا فرستاده تا برف واقعی قوچان دیروز و اقتدار شمال شرق ایران رو ببینید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بلوار و یا به عبارتی بازار سبزوار قوچان ( صبح امروز)

wt9v7qjbe3agb44jzg2.jpg

seyyedalireza

مدیر موقت
اقا من نود درصد شرط میبندم فوتو شاپه چون برفای کناره خیابون یک جوریه و برف وسط خیابون یک جور دیگه
ولی مطمعن نیستم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اقا من نود درصد شرط میبندم فوتو شاپه چون برفای کناره خیابون یک جوریه و برف وسط خیابون یک جور دیگه
ولی مطمعن نیستم

شما چطور وسط خیابون رو میبینی؟
اونجا که وسط تصویر هست وسط بولوار هست

دقیقا!!!!!!!!!!!!!!!1

اون وسط آبنماست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون کسانی که باید ارزش کارتو بدونن میدونن و مهم اینه که آدم کارش رو درست انجام بده و بی هیچ چشم داشتی، این خیلی ارزشمنده

محمد رضا جان

این بخش از امضای من بهترین جواب به اون افراد نا آگاه هست که از گفته های مارک تواین میباشد:

It is better to have people think you a fool, than to open your mouth and remove all doubt. ~Mark Twain

اگر بعضی از مردم فکرکنند تا تو احمق هستی بهترین راه این هست که تو سکوت کنی تا اینکه بخوای دهنت رو باز کنی و شک و تردید اونها رو برطرف کنی!!

Hamid reza65

New member
سلام و دروود ويژه خدمت أمير محسن آقا كه اينقدر عاشقانه و عالمانه هواشناسي رو دنبال ميكنن،پاينده و سبز باشي أمير محسن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا