• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
ای بابا بزارین برف شروع بشه بعد میشه تخمین زد چند سانت میاد
من هنوز معتقدم سایت های پیش بینی خارجی شرایط محلی و اقلیم های کوچک منطقه ای رو در نظر نمی گیرند
در مورد نشستن یا ننشستن برف همه چی در لحظه بارش معلوم میشه ( شرایط سطح زمین-سردی موج-شدت و نوع برف )

mohamad$

کاربر ويژه
خب یعنی میگی زیر 10 سانت اگه بخواد بیاد نیاد؟!

نه من همچین چیزی نمیگم ولی خب زمستون داره میگذره فرصت برف داره کم و کمتر میشه . با اون نقشه هایی که امیر محسن گذاشت شرایط روز های آینده و فبریه هم جالب نیست .

دیگه ادم انتظار داره دی یه برف خوب بیاد .

ولی با این وجود شرایط برف و برای نوار غربی مثل ایلام و سنندج و من طی ساعات اینده خوب میدونم امیدوارم که برف خوبی بیاد .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
از لحاظ زمين شناختي وضعيت ايران جالب نيست به وضوح ميشه خرد شدن پوسته زمين ايران رو ديد. در روزهاي اخير مجموعه خرد لرزهاي طبس و آوج بسيار به چشم مياد. اين نشون ميده صفحه عربستان بسيار به ايران و تركيه فشار وارد مي كنه.

زلزله ي قوي اخيرا در غرب تركيه اتفاق افتاد به بزرگي 5.7 ريشتر كه در يونان نيز احساس شد.

ali.doosti

کاربر ويژه
z0qvt049r7j6z7ri0of1.jpg

ArefGod

Banned
حامد راست میگه دیگه . اگر با این سیستما برف خوب نیاد پس کی میخواد بیاد . دیگه دی تموم شد رفت . چند تا دونه سیستم قراره بیاد که اونا هم به درد نخور شدن .

دمای بهمن ماه با دی فرق چندانی نداره

دی همیشه سرد و خشک بوده

ولی بهمن همیشه مرطوب بوده و امسال هم خداکنه همینطوری باشه

یادمون باشه پارسال کی شیراز برف اومد!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بايد براي تند بادهاي روز جمعه اماده باشيم

غرب نشينان از فردا آماده باشن

s4t5f2fx4uxcujb8bhl2.png
r2kd1yvjsf71r0rrp702.png

yu6hjkpfboagkjpe55gc.png

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
از لحاظ زمين شناختي وضعيت ايران جالب نيست به وضوح ميشه خرد شدن پوسته زمين ايران رو ديد. در روزهاي اخير مجموعه خرد لرزهاي طبس و آوج بسيار به چشم مياد. اين نشون ميده صفحه عربستان بسيار به ايران و تركيه فشار وارد مي كنه.

زلزله ي قوي اخيرا در غرب تركيه اتفاق افتاد به بزرگي 5.7 ريشتر كه در يونان نيز احساس شد.

سلام مهرداد جان

آیا فرونشست زمین به خاطر پایین رفتن آب های زیر زمینی هم می تونه یکی از دلایل خرد لرزه ها مطرح باشه؟

در حال حاضر اگر اشتباه نکنم 20 میلیارد متر مکعب بیشتر از ظرفیت معمول آب های زیر زمینی داره ازشون برداشت می شه.یه تحلیلی از دکتر ناصر کرمی خونده بودم که گفته بود بخش اعظمی از ایران در حال فرو رفتن هست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا