سلام امیرجان
من که از صبح سرمای امشب رو خبر داشتم اگه میدونستم زودتر آپدیا میکردم تا دوستان این موقع شب و تو این سرمای شدید به زحمت نیافتن:خجالت2:
به هر حال دستشون درد نکنه از این اقدام خوب و به موقع:گل:
امیر محسن جان اون دما سنجت رو راه بنداز ببینم چقدر با این ایستگاه شاهکارمون دماش فاصله داره!!!
برا من که همیشه این وضعیت هست.بخیالعلی جان من هم این مشکل رو گاهی اوقات در وب امیرمحسن دارم
اعلام دمای پریشب برای من هم مبهم بود اما برام این سوال هم هست که لزومی نداره دما رو بالا اعلام کنن، این اطلاعات بصورت کدهای متار و برای پرواز هواپیما هم مورد استفاده قرار میگیره و اعلام نادرست دما میتونه تبعاتی در این زمینه هم داشته باشه، در هرصورت بهتره که این موضوع رو سوال کنیم
راستش میترسم شیشه led موبایلم ترک کنه!!!!:خجالت2:
هوا خیلی سرده هادی جان
بخیالش بذار هرچقدر دوست دارن اعلام کنند!
شهر مشهد در حدود حداقل سه شب پی در پی هست که رکورد 86 رو شکسته و برای من واضح و مشخصه .
بقیه اش دیگه مهه نیست!
برا من که همیشه این وضعیت هست.بخیال
طوفان موفان الکسا ملکسا چی هست حالا؟دی؟:139:
اعلام دمای پریشب برای من هم مبهم بود اما برام این سوال هم هست که لزومی نداره دما رو بالا اعلام کنن، این اطلاعات بصورت کدهای متار و برای پرواز هواپیما هم مورد استفاده قرار میگیره و اعلام نادرست دما میتونه تبعاتی در این زمینه هم داشته باشه، در هرصورت بهتره که این موضوع رو سوال کنیم
سلامبه نظر من اگه تا حدودي بشه به دماسنج ماشين اعتماد كرد دماهاي اعلام شده تفاوت چنداني حداقل با سمت پارك ملت نداره و اگه كمتر نباشه بيشتر نيست
اتخاذ تصمیمات برای جلوگیری از قطع گاز در خراسان رضوی؛ آغاز فعالیت ادارات فردا 9 صبح خواهد بود اقتصادي 22:41:13 1392/11/159211-9084-5 كد خبر RSS :: پرینت |