• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
یعنی این توریستهایی که اومدن شهداد ،گرمترین منطقه دنیا رو ببینن و بجاش تو برف شهداد! گرفتار شدن باید بعنوان بدشانسترین آدمهای دنیا تو کتاب رکوردهای گینتس ثبت بشن!

rahsazan

کاربر ويژه

من که از صبح سرمای امشب رو خبر داشتم اگه میدونستم زودتر آپدیا میکردم تا دوستان این موقع شب و تو این سرمای شدید به زحمت نیافتن:خجالت2:

به هر حال دستشون درد نکنه از این اقدام خوب و به موقع:گل:
سلام امیرجان
باز باید خداروشکر کرد که اینجا هواشناسی رو بیشتر جدی میگیرن، روز جمعه شهرداری واقعا قضیه رو جدی گرفته بود و دیدی که اینقدر نمک ریختن رو سطح آسفالتا که همه جا سفید شده:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان اون دما سنجت رو راه بنداز ببینم چقدر با این ایستگاه شاهکارمون دماش فاصله داره!!!

راستش میترسم شیشه led موبایلم ترک کنه!!!!:خجالت2:

هوا خیلی سرده هادی جان

بخیالش بذار هرچقدر دوست دارن اعلام کنند!

شهر مشهد در حدود حداقل سه شب پی در پی هست که رکورد 86 رو شکسته و برای من واضح و مشخصه .

بقیه اش دیگه مهه نیست!

rahsazan

کاربر ويژه

راستش میترسم شیشه led موبایلم ترک کنه!!!!:خجالت2:

هوا خیلی سرده هادی جان

بخیالش بذار هرچقدر دوست دارن اعلام کنند!

شهر مشهد در حدود حداقل سه شب پی در پی هست که رکورد 86 رو شکسته و برای من واضح و مشخصه .

بقیه اش دیگه مهه نیست!
اعلام دمای پریشب برای من هم مبهم بود اما برام این سوال هم هست که لزومی نداره دما رو بالا اعلام کنن، این اطلاعات بصورت کدهای متار و برای پرواز هواپیما هم مورد استفاده قرار میگیره و اعلام نادرست دما میتونه تبعاتی در این زمینه هم داشته باشه، در هرصورت بهتره که این موضوع رو سوال کنیم

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
متاسفانه با وجود تعطیلی تمامی مقاطع تحصیلی، دانشگاه ها و قطع گاز برخی از جایگاه ها، نیروگاه ها و صنایع باز هم با افت فشار و قطعی جریان گاز در بعضی مناطق کشور روبرو هستیم. یکی از عادت های بسیار غلط که من هم زیاد می بینم اینه که بعضی ها اینقدر داخل خونه ها رو گرم می کنن که تو اوج سرمای بیرون مجبور می شن پنجره رو نیمه باز بذارن و داخل خونه هم با زیر پوش و شلوارک هستند! یعنی اصلا اعتقادی به اینکه میشه توی خونه هم لباس زمستونی پوشید ندارن. در عوض تابستون اینقدر خونه رو سرد می کنن که مجبور میشن شب ها رو با پتو بخوابن!
از جمله یه حاج آقایی در همسایگی ما که توی این روزها می بینم پنجره ش بازه و گاهی با زیر پوش میاد لبه پنجره! البته ایشون دائم در حال عبادت هستند و صداشون تا اینور میاد! دوست دارم یه دفعه با گلوله برفی بزنم تو سرش!

aliwinter

Banned

برا من که همیشه این وضعیت هست.بخیال
طوفان موفان الکسا ملکسا چی هست حالا؟دی؟:139:

فقط یه نفر میتونه این وضعیت برام توضیح بده ,خودشم میدونه کدوم بلامیسره
بیاید توضیح بده ماهم دعا میکنیم ازدواج کرد خوشبخت بشه؛دی:خنده1::گل::گل:

سیبری

کاربر ويژه
5yrzbt6c8he0c12hvx3v.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
شورای مدیریت بحران خراسان رضوی:
کلیه ادارات دولتی بجز بانکها و مراکز درمانی فردا ساعت 9 در خراسان رضوی شروع بکار خواهند کرد

rahsazan

کاربر ويژه
حاج محسن یه نفر تو وب امیرمحسن سوال کرده که کمترین دمای ثبت شده قوچان چند بوده؟
[MENTION=24827]سیبری[/MENTION]

Dr.ben

کاربر ويژه
به نظرم شهرداری رشت در این چند روز برفی عملکرد مناسبی داشت. حداقل در خیابون ما که اینطور بود. هر چند برف رشت در تمام این روزها شدید نبود و گاهی اوقات شدت کمی پیدا می کرد و در حجم خیلی زیاد و ناگهانی نبود یعنی به تدریج و طی 5 روز حدود 80 سانتی متر برف بارید ولی عملکرد شهرداری در مجموع بد نبود من طی برف اکثرا توی بلوارمون مشغول پیاده روی بودم. در هیچ ساعتی خیابون ها اصلی بسته نشد. اکثرا اوقات در طول روز کارگرهای زحمت کش فضای سبز داشتند درختچه های بلوار رو از برف خالی می کردن و نارنجی پوش های شهرداری هم برف جلوی بانک ها و مدارس رو پارو می کردن. در کل دست شون درد نکنه. :گل:

Hamid reza65

New member
اعلام دمای پریشب برای من هم مبهم بود اما برام این سوال هم هست که لزومی نداره دما رو بالا اعلام کنن، این اطلاعات بصورت کدهای متار و برای پرواز هواپیما هم مورد استفاده قرار میگیره و اعلام نادرست دما میتونه تبعاتی در این زمینه هم داشته باشه، در هرصورت بهتره که این موضوع رو سوال کنیم

به نظر من اگه تا حدودي بشه به دماسنج ماشين اعتماد كرد دماهاي اعلام شده تفاوت چنداني حداقل با سمت پارك ملت نداره و اگه كمتر نباشه بيشتر نيست

rahsazan

کاربر ويژه
به نظر من اگه تا حدودي بشه به دماسنج ماشين اعتماد كرد دماهاي اعلام شده تفاوت چنداني حداقل با سمت پارك ملت نداره و اگه كمتر نباشه بيشتر نيست
سلام
من خودم تو حیاط خونه به سه طریق دما رو اندازه گرفتم: دماسنج جیوه ای فرینه، دماسنج الکلی معمولی و دماسنج ماشین و دمای اندازه گیری شده چند درجه از دمای اعلام شده در اون زمان بیشتر بود و همینطور دماسنج فرینه هم دمای بالاتری(گرمتری)رو نسبت به فرودگاه ثبت کرده بود!

rahsazan

کاربر ويژه
اتخاذ تصمیمات برای جلوگیری از قطع گاز در خراسان رضوی؛
آغاز فعالیت ادارات فردا 9 صبح خواهد بود
اقتصادي 22:41:13 1392/11/159211-9084-5 كد خبر
RSS :: پرینت

[TR]
[TD="bgcolor: #F9F7F7"]
استاندار خراسان رضوی بر رعایت الگوی مصرف گاز در ادارات، بخش خانگی و تجاری استان تاکید کرد.به گزارش ایسنا – منطقه خراسان و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمدحسین فروزان‌مهر در جلسه‌ی شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با بیان اینکه روزانه 51 میلیون متر مکعب گاز در پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد سرخس تولید می‌شود، اظهار کرد: گاز تولید شده علاوه بر تامین نیاز استان، نیاز خراسان‌های جنوبی و شمالی، گلستان و قسمتی از مازندران را تامین می‌کند.وی با اشاره به برودت کم سابقه‎ی دما در کشور به وِیژه استان‌های شمالی از مشترکان استان خواست تا نسبت به رعایت الگوی مصرف اقدام کنند.استاندار خراسان رضوی با اشاره به تقاضای 90 درصدی گاز در حوزه‌ی مصارف بخش تجاری و خانگی از شرکت گاز خواست تا نسبت به برخورد قاطع با مشترکان پرمصرف اقدام کند.وی ادامه داد: سازمان صنعت معدن و تجارت نیز باید با احصای صنایع انرژی بر و بر اساس اولویت بندی مصرف گاز در این بخش را تا 50 درصد کاهش دهد.فروزان‌مهر گفت: در همین راستا و به منظور جلوگیری از قطع گاز، تاکنون نیروگاه‌های استان از مدار خارج شده و گاز جایگاه‌های عرضه‌ی سوخت CNG نیز قطع شده است.وی در پایان از صدا و سیما خواست تا با اطلاع‌رسانی به هنگام و هشدارهای لازم به مشترکان همکاری آنان را در مصرف بهینه ی گاز جلب کند.گفتنی ست در این جلسه با تعطیلی فردا تمامی مقاطع تحصیلی در سطح استان موافقت شد؛ همچنین مقرر شد ساعت شروع کار ادارات به استثنای بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی خدماتی، ساعت 9 صبح باشد.​

انتهاي پیام[/TD]
[/TR]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا