• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
دوستان عزیز

توجه داشته باشید که در بسیاری از موارد جواب ابلهان خاموشی است و پاسخ ندادن و اهمیت ندادن به افراد دون مایه بهترین و قاطع ترین پاسخ خواهد بود.

اینو هیچگاه فراموش نکنید و به خاطر بسپارید.

درود بر شما استاد :گل:

راستش کمی عصبانی شدم ولی شما که اینو فرمودین تونستم بر عصبانیتم غلبه کنم

حقیقتا جواب ابلهان خاموشی است

navid_komperes

New member
دوستنات خوشحال میشم نظرتونو بدونم.......... من شنیدم بودم سالهای قبلم سال مار حداقل مشهد خشکسالی بوده , به نظرتون این امکان هست تو لوپای 12 ساله مشهد کم بارش باشه؟
سال بعدم سال اسبه که شنیدم کم برکت نیست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستنات خوشحال میشم نظرتونو بدونم.......... من شنیدم بودم سالهای قبلم سال مار حداقل مشهد خشکسالی بوده , به نظرتون این امکان هست تو لوپای 12 ساله مشهد کم بارش باشه؟
سال بعدم سال اسبه که شنیدم کم برکت نیست

من یکی به تغییرات بر اساس سال چینی که در ماه فوریه نو میشه اعتقاد دارم چون این موضوع رو به دفعات مشاهده کردم بهرحال امیدوارم که با حلول این سال جدید ( سال اسب) دوباره خیر و پرکت به ایران ما بگرده!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد دوستان
دوستان گلم، امیرمحسن جان، نا امید نباشید، من از پیش بینی هوا تقریبا هیچی نمیدونم امــــــــــــــــــــــــا...
به رحمت خدای متعال ایمان دارم
نا امیدی این روزهای ما تنها میتونه مارو نسبت به هواشناسی که مورد علاقه هممون هست دلسرد کنه و حتی تاثیر منفی بر زندگیمون داشته باشه...
اگر وضعیت بارشی بهبود پیدا نکنه تنها میتونیم صرفه جویی کنیم و اگر هم که بهبود پیدا کنه که خداروشکر
پس
امید، امید و امید....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد دوستان
دوستان گلم، امیرمحسن جان، نا امید نباشید، من از پیش بینی هوا تقریبا هیچی نمیدونم امــــــــــــــــــــــــا...
به رحمت خدای متعال ایمان دارم
نا امیدی این روزهای ما تنها میتونه مارو نسبت به هواشناسی که مورد علاقه هممون هست دلسرد کنه و حتی تاثیر منفی بر زندگیمون داشته باشه...
اگر وضعیت بارشی بهبود پیدا نکنه تنها میتونیم صرفه جویی کنیم و اگر هم که بهبود پیدا کنه که خداروشکر
پس
امید، امید و امید....

سلام محمد رضا جان

خیلی ممنون از این امید که به جمع تزریق میکنید ، هر چند که ترتیب عکسها رو درست نذاشتم ولی من همواره به آینده امیدوارم:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
من متوجه نمیشم دوستی که فعالیت عزیزان رو اینجا مهم نمیدونند به اهمیتی براشون وجود داره که اقدام به ثبت نام و صرف وقت کنند!
دسترسی کاربر مذکور به تاپیک مسدود شد تا کمکشون کنیم راحت تر به کارهای مهم خودشون برسند!
موفق باشید

Amir-Hossein

کاربر ويژه
این عکس مربوط به 23 ژانویه 2003 که تو سایت ناسا پیدا کردم

عکس هوایی ناسا از پوشش برف در مشهد

نمیدونم میشه عکس جدیدتری هم پیدا کرد یا نه؟
میشه آقا امیرمحسن؟
:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
من متوجه نمیشم دوستی که فعالیت عزیزان رو اینجا مهم نمیدونند به اهمیتی براشون وجود داره که اقدام به ثبت نام و صرف وقت کنند!
دسترسی کاربر مذکور به تاپیک مسدود شد تا کمکشون کنیم راحت تر به کارهای مهم خودشون برسند!
موفق باشید

سلام و درود خدمت جناب آقای احمدزاده عزیز

از توجه و رسیدگی ویژه شما به این تاپیک بسیار متشکرم.

متاسفانه امشب این کاربر با نام های کاربری مختلف در غالب انجمن های هواشناسی فارسی زبان با قصد و نیت مشخص اقدام به اخلال کرده اند که در واقع شما اونچیزی که سزاوار ایشون هست رو بهشون اعطا کردید.

باز هم لطف و محبت شما سپاسگذاریم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

Amir-Hossein

کاربر ويژه
راستی امیرمحسن جان :141:
این چند روزه چشم به راهت بودم :34:
دوست داشتم مثل پارسال حداقل میومدی تو وبم و حداقل یه نظر از شما داشتم :خجالت2:

:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی امیرمحسن جان :141:
این چند روزه چشم به راهت بودم :34:
دوست داشتم مثل پارسال حداقل میومدی تو وبم و حداقل یه نظر از شما داشتم :خجالت2:

:گل:

امیر حسین جان

اینروزها خیلی درگیر بودم و عذرخواهم دوست خوبم.:خجالت2:

این تصاویر ماهواره ای ناسا هم نمیدونم چرا اینقدر دیر باز میشن چند وقته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نيما

New member
سلام دوستان:گل::گل:
در حال حاضر فقط اين سرما بايد كم بشه اين شرايط بعلاوه بر اينكه به نفع كشاورزان نيست به نفع كارگران ساختماني نيست بعلت سرما خيلياشون بيكار شدند واقعا سرما ازار دهنده شده تابستون انقدر گرم شد نفسمون در نمي او مد اينم از زمستون كلا فحش وبوق:خنده1:
كلا ركورد هاي بي ثمري امسال ثبت كرديم
در مورد اون سد سلما فقط ما ناراضي نيستيم پاكستاني ها هم در تدارك كاري هاي هستند ناراحتند جرا به هندي داده شده ولي اميدوارم خود افغان ها معاهده هاي بين المللي رعايت كنند

Amir-Hossein

کاربر ويژه

امیر حسین جان

اینروزها خیلی درگیر بودم و عذرخواهم دوست خوبم.:خجالت2:

این تصاویر ماهواره ای ناسا هم نمیدونم چرا اینقدر دیر باز میشن چند وقته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خواهش میکنم داداش :احترام:
درسته ، میفهمم...

فدای سرتون... باز میشه بالاخره :خجالت2:
اگه میشه لینک صفحه ای که عکسهای مربوط به ایران و داره بدید.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم داداش :احترام:
درسته ، میفهمم...

فدای سرتون... باز میشه بالاخره :خجالت2:
اگه میشه لینک صفحه ای که عکسهای مربوط به ایران و داره بدید.:گل:

امیر حسین عزیز تقدیم به شما دوست خوبم

18 اسفند 1391

pxiuootmo7c5k3s78grn.jpg

اینهم لینک استفاده از تصاویر ناسا

https://earthdata.nasa.gov/labs/worldview/

Amir-Hossein

کاربر ويژه

امیر حسین عزیز تقدیم به شما دوست خوبم

18 اسفند 1391

pxiuootmo7c5k3s78grn.jpg

اینهم لینک استفاده از تصاویر ناسا

https://earthdata.nasa.gov/labs/worldview/

خیــــــــــــــلی ممنون دوست خوبم ، لطف کردید :احترام:

ببخشید تو زحمت انداختمتون ؛ با این سرعت کند...!
:خجالت2:

:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا