• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
مدلهای هفتگانه اسمبل هواشناسی آپدیت شدند!!!!

ماه مارچ- آپریل-می رو کلا فاکتور میگرم و اظهار نظر نمیکنم .

آینده نگری :

ولی غالب مدلها ماههای تابستان در بخش وسیعی از ایران خصوصا نیمه شمالی کشور را پر بارش نشون میدن که این موضوع شامل شمال شرق ایران هم میشه

بیشترین بارشها بر اساس این مدلها در ماههای جولای- آگوست و سپتامبر بوقوع خواهد پیوست!

سلام امیر محسن جان

یعنی اوضاعمون تو 3 ماه مارچ، آپریل و می اینقدر خرابه که فاکتور گرفتی؟؟؟؟

rahsazan

کاربر ويژه
مدلهای هفتگانه اسمبل هواشناسی آپدیت شدند!!!!

ماه مارچ- آپریل-می رو کلا فاکتور میگرم و اظهار نظر نمیکنم .

آینده نگری :

ولی غالب مدلها ماههای تابستان در بخش وسیعی از ایران خصوصا نیمه شمالی کشور را پر بارش نشون میدن که این موضوع شامل شمال شرق ایران هم میشه

بیشترین بارشها بر اساس این مدلها در ماههای جولای- آگوست و سپتامبر بوقوع خواهد پیوست!
سلام مجدد
پس کلا تا پاییز 93 بیخیال بشیم
چون نرمال تابستون ما کلا چقدر بارندگی داره که حالا 100 درصد هم آنومالی مثبت داشته باشه، بازم مقدار قابل توجهی نمیشه:ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هواشناسی کانادا تا 144 ساعت آینده

14021512_2_0912.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام آرش جان

نه اشتباه برداشت نکنید !!

ببینید منظورم از فاکتور گرفتن این هست که ماههای مارچ - آپریل و می در فاصله نزدیکی به بازه زمانی فعلی هستند و ترجیح میدم با احتیاط در موردشون اظهار نظر کنم و برنامه زمانبندی که به این منظور لحاظ کردم رو رعایت کنم تا نتیجه قابل اطمینان باشه..

نگران نباشید.

سلام امیر محسن جان

یعنی اوضاعمون تو 3 ماه مارچ، آپریل و می اینقدر خرابه که فاکتور گرفتی؟؟؟؟

سلام مجدد
پس کلا تا پاییز 93 بیخیال بشیم
چون نرمال تابستون ما کلا چقدر بارندگی داره که حالا 100 درصد هم آنومالی مثبت داشته باشه، بازم مقدار قابل توجهی نمیشه:ناراحت:

سلام محمد رضا جان نا امید نباشید، اتفاقا امشب آپدیت مدل ecmwf خیلی امیدوار کننده بود و دیشب هم بعد از مدتها مشهد شبنم یخی خیلی امیدوار کننده ای رو تجربه کرد.

این نقشه تراز 925 میلی بار جو رو ببین ، شرایط داره ارمانی میشه ظاهرا!!!

925.jpg

samann

کاربر ويژه
در تائید فرمایشات محسن، امروز پدیده مه در مشهد رخ دادکه در این شرایط خشکسالی یه مقدار عجیب بود و البته امیدوار کننده.
اگرچه بعدش تبدیل به مه دود شد که شرایط خطرناکیو ایجاد کرد/فقط باید دعا کرد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تائید فرمایشات محسن، امروز پدیده مه در مشهد رخ دادکه در این شرایط خشکسالی یه مقدار عجیب بود و البته امیدوار کننده.
اگرچه بعدش تبدیل به مه دود شد که شرایط خطرناکیو ایجاد کرد/فقط باید دعا کرد

سلام سامان جان

خواهش میکنم. فکر کنم آخرین بار که این پدیده رخ داد قبل از برف دی ماه پارسال مشهد بود، که این یکی امروز خیلی شدت زیادی داشت و خطوط شبنم و دمای متئوگرام مشهد امروز خیلی نزدیک به هم بودند.

Amir-Hossein

کاربر ويژه

سلام سامان جان

خواهش میکنم. فکر کنم آخرین بار که این پدیده رخ داد قبل از برف دی ماه پارسال مشهد بود، که این یکی امروز خیلی شدت زیادی داشت و خطوط شبنم و دمای متئوگرام مشهد امروز خیلی نزدیک به هم بودند.

سلام امیرمحسن جان :احترام:

منم امروز صبح به عینه دیدم که زمین خیس بود و روی اجسام (بیشتر) فلزی یک لایه یخ یا همون شبنم بود اما مه ندیدم!

:گل:

samann

کاربر ويژه

سلام سامان جان

سلام محسن جان درسته خیلی وقت بود در مشهد مه نداشتیم. صبح امروز یه مقدار مارو امیدوار کرد/نمیدونم چرا فک میکنم یه انومالی مثبت شدید در بارش در ماههای باقیمانده بارش در مشهد رخ خواهد داد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان :احترام:

منم امروز صبح به عینه دیدم که زمین خیس بود و روی اجسام (بیشتر) فلزی یک لایه یخ یا همون شبنم بود اما مه ندیدم!

:گل:

سلام امیر حسین جان

من امروز صبح زود که از غرب مشهد به سمت کلات حرکت کردم و از مسیر بزرگراه وکیل آباد می اومدم منطقه ما کاملا هوا صاف بود و تقریبا ما از دیشب سر شب پدیده شبنم رو داشتیم که سطح آسفالت رو در حد TR خیس کرده بود!

سخن کوتاه کنم آسمون صاف تا سه راه خیام ادامه داشت و از اونجا که گردش به چپ کردیم هوا ابری و سپس مه آلود شد و حتی این مه غلیظ تا خروجی شمالی مشهد ادامه داشت ولی به محض اینکه به کنار گذر شمالی مشهد رسیدیم اسمون بصورت ناگهانی کاملا صاف شد! و دیگه تقریبا تا خود کلات وضعیت بر همین منوال بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن جان درسته خیلی وقت بود در مشهد مه نداشتیم. صبح امروز یه مقدار مارو امیدوار کرد/نمیدونم چرا فک میکنم یه انومالی مثبت شدید در بارش در ماههای باقیمانده بارش در مشهد رخ خواهد داد

انشاء الله همینطور هم خواهد شد.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه

سلام امیر حسین جان

من امروز صبح زود که از غرب مشهد به سمت کلات حرکت کردم و از مسیر بزرگراه وکیل آباد می اومدم منطقه ما کاملا هوا صاف بود و تقریبا ما از دیشب سر شب پدیده شبنم رو داشتیم که سطح آسفالت رو در حد TR خیس کرده بود!

سخن کوتاه کنم آسمون صاف تا سه راه خیام ادامه داشت و از اونجا که گردش به چپ کردیم هوا ابری و سپس مه آلود شد و حتی این مه غلیظ تا خروجی شمالی مشهد ادامه داشت ولی به محض اینکه به کنار گذر شمالی مشهد رسیدیم اسمون بصورت ناگهانی کاملا صاف شد! و دیگه تقریبا تا خود کلات وضعیت بر همین منوال بود.
Untitled.png

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز

تقدیم به همه شما عزیزان و خوبان همراه:گل:

تصاویری از رشته کوههای هزار مسجد - روستای چرم کهنه

50.gif

تاریخ : یکشنبه بیستم بهمن 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

تصاویری از رشته کوههای هزار مسجد در محدوده روستای چرم کهنه در 8 کیلومتری غرب شهرستان کلات- امروز یکشنبه 20 بهمن ماه 1392

برای دیدن تصاویر و نقشه ها در اندازه و کیفیت واقعی لطفا بر روی تصاویر کلیک نماید

up5a0nt90mkoc2xqmaa.jpg

b4lk9mircnlmcd79w0a.jpg

درود بر شما

عجب عکسهای زیبایی خلق کردین

واقعا لذت بردم ... :خنده2:

ممنـــــــــــــــــــــــــــــــوووون

rahsazan

کاربر ويژه

ممنون محمد رضا جان

من امروز صبح دید زیر 100 متر رو در مسیر خروجی از مشهد تجربه کردم( بعد از تقاطع غیر همسطح امام حسین به سمت شهرک صنعتی جاده کلات)
بله سمت ما هم دید افقی صبح کم بود و در بعضی نقاط بیش از 1000 متر نبود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر شما

عجب عکسهای زیبایی خلق کردین

واقعا لذت بردم ... :خنده2:

ممنـــــــــــــــــــــــــــــــوووون

خواهش میکنم امیر حسین

خیلی عجله ای شد و اگه وقت اجازه میداد دوست داشتم تا لائین هم میرفتم اونجا هم حجم برف زیاد بود هم خط عقب نشینی هوای سرد و پرفشار و پوشش ابری که در جلوی این سپر قرار گرفته بود و در جهت اسیای میانه بود خیلی زیبا بود و پدیده ای در نوع خودش محسوب میشد که متاسفانه قسمت نشد.

Amir-Hossein

کاربر ويژه

خواهش میکنم امیر حسین

خیلی عجله ای شد و اگه وقت اجازه میداد دوست داشتم تا لائین هم میرفتم اونجا هم حجم برف زیاد بود هم خط عقب نشینی هوای سرد و پرفشار و پوشش ابری که در جلوی این سپر قرار گرفته بود و در جهت اسیای میانه بود خیلی زیبا بود و پدیده ای در نوع خودش محسوب میشد که متاسفانه قسمت نشد.

:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

------------------------------------------------------------------------------------------------

شب همه شما عزیزان به خیر... :بای:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا