• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
ShowPicture.aspx

ارتفاعات قله فلسکه
عکاس : حسین کوشه‌ای
قله فلسکه با ارتفاع 3070متر یکی از بلند‌ترین قله‌های استان خراسان رضوی است.مسیر صعود به این قله از طرقبه به سمت دره کردینه می‌باشد.
قله فلسکه در 20 کیلومتری طرقبه و 35 کیلومتری مشهد واقع شده است.اگر هوا صاف و بدون ابر باشد این قله تقریبا از تمام سطح شهر مشهد مخصوصا محدوده بلوار وکیل آباد قابل رویت است و به صورت بلندترین ارتفاع غرب مشهد دیده می‌شود.

تاریخ بارگذاری:
1392/11/22 سه شنبه

عکس فلسکه رو گذاشتی یاد قول یکی از دوستان افتاد که تو تیغ کنگ قرار بود صبحونه بخوریم پارسال

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عکس فلسکه رو گذاشتی یاد قول یکی از دوستان افتاد که تو تیغ کنگ قرار بود صبحونه بخوریم پارسال

سلام

ما در خدمتیم. جمعه هفته بعد خوبه!!!!:گل::خجالت2:

اصلا همه دوستان مشهدی گروه هواشناسی ایران انجمن هماهنگ کنیم بصورت دست جمعی ، هفته آینده بریم ارتفاعات جنوب غرب مشهد

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
در روزهای گذشته اگر خاطرتان باشد مجموع بارش 15 روزه را از سایت weatherBELL تقدیمتان کرده بودم.

در این مدل بارش های گسترده تا اوایل مارس در بخش هایی از نوار غربی و استان کرمان و سواحل خزر مشاهده می شد.

و هم اکنون و امشب و پا به پای مدل های CFS V2 امریکا GFS هم بر وقوع بارش های شدیدی با بیشینه هسته 100 میلی متر در بخش های غربی معتقد است و تاکید دارد.

من از همینجا به بچه های امریکا خسته نباشید عرض می کنم که از چند هفته پیش بر پربارشی اسفند ماه 92 پا فشاری داشتند.

0hlchifi4oul8u44g9pe.png

سلام

ما در خدمتیم. جمعه هفته بعد خوبه!!!!:گل::خجالت2:

اصلا همه دوستان مشهدی گروه هواشناسی ایران انجمن هماهنگ کنیم بصورت دست جمعی ، هفته آینده بریم ارتفاعات جنوب غرب مشهد

بنده برا رفتم به کوه اون هم در زمستون همیشه امادگی دارم اگه عازم شدین بنده هم اعلام امادگی میکنم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من به سامانه اواخر فوریه و اوایل مارچ خیلی اعتقاد دارم و حقیقتا نقشه های CFSv2 از 20 ژانویه به وقوع این رویداد در ایران اشراف کامل داشتند!

5001.jpg500.jpg850.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنده برا رفتم به کوه اون هم در زمستون همیشه امادگی دارم اگه عازم شدین بنده هم اعلام امادگی میکنم

انشاء الله هماهنگ بشه و دوستان حضور داشته باشند میشه یک روز زیبا در طبیعت با بررسی هواشناسی بصورت تجربی

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
کاش منم مشهد بودم.

عاشق این جور کارا هستم.
:گل:

اگه خدا بخواد عید امسال سری به مشهد خواهم زد.

جاهای دیدنی مشهد کجاها هستند؟؟؟

فقط سرزمین موج های آبی رو نگید که من هنوز آرزو دارما.
:خنده1:

کاش منم مشهد بودم.

عاشق این جور کارا هستم.
:گل:

اگه خدا بخواد عید امسال سری به مشهد خواهم زد.

جاهای دیدنی مشهد کجاها هستند؟؟؟

فقط سرزمین موج های آبی رو نگید که من هنوز آرزو دارما.
:خنده1:

ییلاقات من بشخصه دهبار کلاته اهن و اردمه و گنگ رو بیشتر میپسندم تو شهرم پارک وکیل اباد مجتمع تفریحی ورزشی کوهسر و پارک جنگلی کوهستانی خورشید رو پیشنهاد میکنم

navid_komperes

New member
من خیلی پایم اما متاسفانه نفس از کوه بالا رفتن رو ندارم......سربالایی میرم نفسم میگیره چه برسه به کوه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من خیلی پایم اما متاسفانه نفس از کوه بالا رفتن رو ندارم......سربالایی میرم نفسم میگیره چه برسه به کوه...

میشه مسیر مناسب پیدا کرد که شما هم نفس کم نیارید. بهرحال دوستانی که مایل هستند تو همین تاپیک اعلام کنند تا ببینیم در مجموع چند نفر میشیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببینید مرکز صدور اخطاریه و هشدار سریع امریکا چقدر جالب برای وقوع طوفان برف اخطاریه صادر کرده:

[h=3]Winter Storm Watch
URGENT - WINTER WEATHER MESSAGE NATIONAL WEATHER SERVICE NEW YORK NY 355 PM EST FRI FEB 14 2014 ...QUICK MOVING SNOW STORM TO AFFECT THE REGION SATURDAY INTO SATURDAY EVENING... CTZ008-012-NYZ079-081-151100- /O.NEW.KOKX.WS.A.0004.140215T1600Z-140216T0900Z/ NORTHERN NEW LONDON-SOUTHERN NEW LONDON-NORTHEASTERN SUFFOLK- SOUTHEASTERN SUFFOLK- 355 PM EST FRI FEB 14 2014 ...[HIGHLIGHT]WINTER STORM WATCH IN EFFECT FROM SATURDAY MORNING THROUGH LATE SATURDAY NIGHT[/HIGHLIGHT]... THE NATIONAL WEATHER SERVICE IN NEW YORK HAS ISSUED A WINTER STORM WATCH...WHICH IS IN EFFECT FROM SATURDAY MORNING THROUGH LATE SATURDAY NIGHT. [HIGHLIGHT] * LOCATIONS...EASTERN LONG ISLAND IN NEW YORK AND NEW LONDON COUNTY IN CONNECTICUT * HAZARD TYPES...HEAVY SNOW. * ACCUMULATIONS...SNOW ACCUMULATION OF 3 TO 5 INCHES...WITH POTENTIAL FOR AS MUCH AS 6 TO 8 INCHES. * SNOWFALL RATES...1 TO 2 INCHES PER HOUR POSSIBLE. * WINDS...NORTH 20 TO 25 MPH WITH GUSTS UP TO 35 MPH. * TEMPERATURES...LOWER 30S. * VISIBILITIES...ONE QUARTER MILE OR LESS AT TIMES. * TIMING...LATE SATURDAY MORNING THROUGH SATURDAY NIGHT. * IMPACTS...HAZARDOUS TRAVEL CONDITIONS DUE TO REDUCED VISIBILITIES AND SNOW COVERED ROADS. BLOWING AND DRIFTING OF SNOW WILL REDUCE VISIBILITIES IN RURAL AND OPEN AREAS. PRECAUTIONARY/PREPAREDNESS ACTIONS... A WINTER STORM WATCH MEANS THERE IS A POTENTIAL FOR SIGNIFICANT SNOW...SLEET...OR ICE ACCUMULATIONS THAT MAY IMPACT TRAVEL. CONTINUE TO MONITOR THE LATEST FORECASTS[/HIGHLIGHT].​

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببینید مرکز صدور اخطاریه و هشدار سریع امریکا چقدر جالب برای وقوع طوفان برف اخطاریه صادر کرده:

Winter Storm Watch

URGENT - WINTER WEATHER MESSAGE NATIONAL WEATHER SERVICE NEW YORK NY 355 PM EST FRI FEB 14 2014 ...QUICK MOVING SNOW STORM TO AFFECT THE REGION SATURDAY INTO SATURDAY EVENING... CTZ008-012-NYZ079-081-151100- /O.NEW.KOKX.WS.A.0004.140215T1600Z-140216T0900Z/ NORTHERN NEW LONDON-SOUTHERN NEW LONDON-NORTHEASTERN SUFFOLK- SOUTHEASTERN SUFFOLK- 355 PM EST FRI FEB 14 2014 ...[HIGHLIGHT]WINTER STORM WATCH IN EFFECT FROM SATURDAY MORNING THROUGH LATE SATURDAY NIGHT[/HIGHLIGHT]... THE NATIONAL WEATHER SERVICE IN NEW YORK HAS ISSUED A WINTER STORM WATCH...WHICH IS IN EFFECT FROM SATURDAY MORNING THROUGH LATE SATURDAY NIGHT. [HIGHLIGHT] * LOCATIONS...EASTERN LONG ISLAND IN NEW YORK AND NEW LONDON COUNTY IN CONNECTICUT * HAZARD TYPES...HEAVY SNOW. * ACCUMULATIONS...SNOW ACCUMULATION OF 3 TO 5 INCHES...WITH POTENTIAL FOR AS MUCH AS 6 TO 8 INCHES. * SNOWFALL RATES...1 TO 2 INCHES PER HOUR POSSIBLE. * WINDS...NORTH 20 TO 25 MPH WITH GUSTS UP TO 35 MPH. * TEMPERATURES...LOWER 30S. * VISIBILITIES...ONE QUARTER MILE OR LESS AT TIMES. * TIMING...LATE SATURDAY MORNING THROUGH SATURDAY NIGHT. * IMPACTS...HAZARDOUS TRAVEL CONDITIONS DUE TO REDUCED VISIBILITIES AND SNOW COVERED ROADS. BLOWING AND DRIFTING OF SNOW WILL REDUCE VISIBILITIES IN RURAL AND OPEN AREAS. PRECAUTIONARY/PREPAREDNESS ACTIONS... A WINTER STORM WATCH MEANS THERE IS A POTENTIAL FOR SIGNIFICANT SNOW...SLEET...OR ICE ACCUMULATIONS THAT MAY IMPACT TRAVEL. CONTINUE TO MONITOR THE LATEST FORECASTS[/HIGHLIGHT].​

اینهم لینک اصلی هشداریه که تقریبا حرف نا گفته ای نذاشته:

http://forecast.weather.gov/showsig...ce1=&product1=Winter+Storm+Watch#.Uv6L-86Akw8

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس تا 54 ساعت آینده اپدیت شده یهنی روز 17 فوریه بنظر کم فشار جنوبی علاوه بر این که منجر به بارشهای قابلی در جنوب غرب میشه زبانه هاش تا منطقه ما همگسترش پیدا میکنه و حالا باید ببینیم که شرایط سطح زمین در منطقه ما هم برای بارش مهیا میشه یا نه!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس تا 54 ساعت آینده اپدیت شده یهنی روز 17 فوریه بنظر کم فشار جنوبی علاوه بر این که منجر به بارشهای قابلی در جنوب غرب میشه زبانه هاش تا منطقه ما هم گسترش پیدا میکنه و حالا باید ببینیم که شرایط سطح زمین در منطقه ما هم برای بارش مهیا میشه یا نه!!!!!!

54.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا