• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned

بله ظاهرا این الگوی آب و هوایی فعلی تا ماه خرداد ادامه خواهد یافت البته بر اساس برآورد هواشناسی ژاپن

پس امسال هم بهار عربی خواهد بود و ایران ................
پس بارانهای دم اسبی سیل اسا ورگباری شدید وبهار سردتر از نرمال پر!!:دل شکسته::دل شکسته:(البته برای شمال)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا 192 ساعت آینده هم با این روند آپدیت نقشه ها بغیر از بارش در سواحل شمالی - گلستان و تا حدودی خراسان شمالی جای دیگه ای خبری خاصی نمیشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
cjo9tpgr9d4g938n35i6.jpg

روح ا...

New member
طبق نقشه های امروز از شنبه هفته اینده سامانه جدیدی وارد نیمه شمالی کشور خواهد شده باید در ادامه ببنیم نقشه ها چه تغییراتی میکنن همچنین نقشه های قرار گرفتن هوای بسیار سردی رو تو شمال کشور نشون میدن امیدوارم این هوای سرد عمیق تر بشه و به کشور ما نفوذ کنه اگه بشه عجب روزهای قشنگی در کشور رقم میخره

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام

آپدیت جدید جی اف اس دوباره سرما و بارش را برای نیمه شمالی بیشتر کرد ...

امیدوارم که سرما و بارش در آپدیت های بعدی بیشتر بشه ...:سوت:

abtinT

کاربر ويژه
سیستم 27 فوریه هنوز پابرجا هست فقط شدت بارش روی ایران جا به جا می شه . غرب . شمال غرب . تهران و.......... دائم در حال جا به جایی هست .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

مشاهده پیوست 53150

آيا پيش بينى هواشناسى ژاپن درست از آب در آمد ؟

http://upcity.ir/images2/36466769311526563665.png

انگليس بارشهاش كمتر از نرماله ؟؟؟؟!!!!!

آيا ميشه به پيش بينى هاى بلند مدت هواشناسى ژاپن اعتماد كرد؟

داغون تر از پیش بینی های هواشناسی ژاپن فقط مختص به هواشناسی ژاپن هست!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

مشاهده پیوست 53150

آيا پيش بينى هواشناسى ژاپن درست از آب در آمد ؟

http://upcity.ir/images2/36466769311526563665.png

انگليس بارشهاش كمتر از نرماله ؟؟؟؟!!!!!

آيا ميشه به پيش بينى هاى بلند مدت هواشناسى ژاپن اعتماد كرد؟

چقدر به پیش بینی فصلی هواشناسی ژاپن اعتماد میکنید

50.gif

تاریخ : سه شنبه بیست و ششم شهریور 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

چقدر به پیش بینی فصلی هواشناسی ژاپن اعتماد میکنید.

خاطرم هست که در همین انجمن مطلبی( تالار هواشناسی ایران انجمن) نوشته بودم و گفته بودم که نقشه های پیش بینی فصلی هواشناسی ژاپن نقاشی یا رنگ آمیزی بیشتر نیست که متاسفانه در روزهای اخیر از این مطلب ارائه شده از سوی من ، اونهم از طرف دوستی که اصلا توقعش رو ازش نداشتم در بعضی محافل سوء استفاده شده بود.

در وهله اول باید عرض کنم معیار سنجش صحت مطالب علمی فقط تحقیق و بررسی هست و بنده یاد گرفتم تا به یک حقیقت عینی دست پیدا نکنم در مورد چیزی ادعایی نداشته باشم.

در ثانی : مطلبی که من در خصوص پیش بینی فصلی ژاپن گفتم دقیقا نقل قول مستقیمی بود از مطالب ارائه شده از سوی هواشناسان مطرح آمریکایی!!!!!!!

حالا واقعا تا چه اندازه پیش بینی فصلی ژاپن دارای دقت بوده . این چیزی هست که در مقایسه هایی که در زیر انجام دادم بررسی خواهیم کرد.

هواشناسی ژاپن در سپتامبر سال 2011 برای پاییز این پیش بینی رو ارائه داده بوده:

آنومالی بارش در ماههای سپتامبر- اکتبر- نوامبر:
tprep.glob.SON2011.1sep2011.gif

آنومالی بارش در سه ماه دسامبر- ژانویه- فوریه

tprep.glob.DJF2012.1oct2011.gif

آیا دو پیش بینی بالا محقق گردید:

مجموع رخداد بارش از 1.10.2011 الی1.11.2011

98500289412331904470.png

مجموع رخداد بارش از تاریخ 1.11.2011 الی 1.12.2011
83923957115520550266.png

همانطوریکه می بینید پیش بینی هواشناسی ژاپن خیلی اوقات دقت آنچنانی نداره چون خیلی کلی گویی میکنه!

never mind

چقدر خوب میشه قبل از اینکه یک پستی بزنیم اول خوب فکر کنیم و در مورد پسند کردن این پست هم دقت لازم رو داشته باشیم!

چقدر به پیش بینی هواشناسی ژاپن اعتماد میکنید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا که...............

دیروز و دیشب با اونهمه ابر باید اختلاف بین نقطه شبنم و دمای سطح زمین کم می بود که نبود و امشب که هیچ خبری نیست اینقدر رطوبت زیاده که باز داره سطح آسفالت خیابونها در حد Tr خیس میشه.

بعدش هم فرودگاه هوا ابری ولی اینجا آسمون پر ستاره و dark !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meteogram_celcius.cgi

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا