• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

عذرخواهی میکنم بابت غیبت طولانی مدتی که دارم، متاسفانه به شدت سرما خوردم و دوران نقاهت رو میگذرونم، به همین دلیل کمتر فرصت میکنم به تاپیک سر بزنم، به امید خدا با بدست آوردن سلامتی ام بیشتر در خدمت دوستان خواهم بود.

شکر خدا بارش هایی در کشور اتفاق افتاده و در ادامه هم بارش خواهیم داشت، فقط افزایش دما هست که ذهن من رو به خودش مشغول کرده، دما خیلی زود داره افزایش پیدا میکنه، نمیدونم میشه این رو نشانه تابستان داغ دونست یا نه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تازه با این نقشه بارشها از 240 ساعت آینده به بعد در شمال شرق ایران تشدید خواهند شد که فریم بارش بیشتر از پست قبل نداریم:

lylqop0rxadc379u2zy9.jpg

امیرمحسن عزیزجنب حاره ای در بهترین مکان قرار گرفته و انتقال رطوبت حاره ای و اقیانوسی رو به سمت کشور عزیز ما تسهیل خواهد کرد.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود آرش جان

خدا بد نده...دل نگرانتون بودیم...انشاالله بزودی سلامتی کامل رو بدست بیارید تا بتونیم از تحلیل های دقیق و زیباتون بهره مند شیم...انشاالله:احترام::گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
در زمان برف سنگین نیمه اسفند سال گذشته وضعیت شاخص ها به قرار زیز بود:

انسو:= خنثی = 0.4-

Ao= منفی = 3.1-

NAO= منفی =2.09-

pna = منفی = 0.2-

Ea/WR = مثبت= 2.31+

SCA = تقریبا منفی 0.57-

POL= منفی = 1.90 -

MJo = از 6 به 7 و سپس به فاز 3 رفته! تاثیر گذار نوسان بین فازهای 6 و 7 بوده!

آیا در بررسی نقشه های چشم انداز شاخص ها چنین شرایطی به چشم میخورد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان نظر بدن لطفا

امیرمحسن عزیز با توجه به فرارفت هوای گرم از سمت جنوب غرب کشور فکر نمیکنم بارش برف سنگینی در کشور داشته باشیم مگر اینکه ریزش سنگین هوای سرد از عرضهای شمالی رو داشته باشیم که اون وقت تفابل هوای گرم و مرطوب جنوبی به هوای سرد و خشک شمالی دیدنی خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیزجنب حاره ای در بهترین مکان قرار گرفته و انتقال رطوبت حاره ای و اقیانوسی رو به سمت کشور عزیز ما تسهیل خواهد کرد.

سلام آرش جان

انشاء الله که زود زود خوب و سرحال بشی.
کاملا درسته فرمایشتون. سرو شکل الگو بسیار امیدوار کننده هستند و اگه خدا بخواد روهای خوبی در پیش خواهد بود

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

به خدا انسو ديوونم كرده !
همه مدل ها ميگن بايد وارد فاز مثبت بشه ولي آپديت هاي دماي نواحي nino اصلن اين رو نشون نميده و در آپديت بعدي به احتمال زياد باز هم دماي ناحيه nino 3.4 كاهش خواهد يافت!
امسال هيچ چيز قابل پيش بيني نيست!!!

باز هم کاهش

nino34.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیز با توجه به فرارفت هوای گرم از سمت جنوب غرب کشور فکر نمیکنم بارش برف سنگینی در کشور داشته باشیم مگر اینکه ریزش سنگین هوای سرد از عرضهای شمالی رو داشته باشیم که اون وقت تفابل هوای گرم و مرطوب جنوبی به هوای سرد و خشک شمالی دیدنی خواهد بود.

از این وضعیت امسال هیچ چیزی بعید نیست به خدا
دو سال پیش بود که مشهد حدودا شب سال تحویل برف سنگینی بارید و البته زمان سال تحویل هم زمینها سپید پوش بودند.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود آرش جان

خدا بد نده...دل نگرانتون بودیم...انشاالله بزودی سلامتی کامل رو بدست بیارید تا بتونیم از تحلیل های دقیق و زیباتون بهره مند شیم...انشاالله:احترام::گل:

ممنونم محمد جان، خدا بد نمیده، متاسفانه سینوس های من حساس هستن و تغییرات دمای این چند روزه تهران و مجاورت با همکارانی که سرما خورده بودن دست به دست هم دادن و دچار عود سینوس شدم، دوره بیماری باید بگذره، فکر میکنم تا یکی دو روز آینده سلامتی ام رو بدست بیارم.

باز هم ممنونم از لطف شما و بقیه دوستان عزیز :گل::گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

سلام آرش جان

انشاء الله که زود زود خوب و سرحال بشی.
کاملا درسته فرمایشتون. سرو شکل الگو بسیار امیدوار کننده هستند و اگه خدا بخواد روهای خوبی در پیش خواهد بود

ممنونم امیرمحسن عزیز:گل:

خدا کنه این رویه هرچه زودتر تغییر کنه، زمان طلایی بارش برای کشور ما مثل برق و باد داره میگذره اما دریغ از یک سیستم درست و درمان!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
انشاالله..:احترام:

خواهش میکنم انجام وظیفه ست آرش جان...بنی آدم اعضای........شرمنده که اسپم میزنم..

برای جلوگیری از اسپم:

Bojnourd

[h=2]Current conditionsObserved at: Bojnourd

-1 °C

As of 02/03 23:30
Past observations

Clear
Feels Like: -1°
Barometer: 1019.0 hPa
Dewpoint: -3°
Humidity: 84.6%
Visibility: 10 km

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بجنورد در حال حاضر تنها مرکز استانیه که دماش زیر صفره!!!با دمای منفی 1!!!سرد ترین مرکز استان...:شاد2::شاد::خنده1::خنده2:

Hoom20

New member

كدوم درخت داره شكوفه ميده؟من كه هيچ درختي را سراغ ندارم كه حتا سر سوزني جوونه زده باشه البته در مشهد و اين را هم مطمئنم كه تا پايان سال هم اين طور نخواهد شد!

درخت حياطه هنوز شكوفه نزده بعضي جاهاش جوانه زده قرمز شده دو درخت ديگه جوانه نزده همين روزاست كه شكوفه بده پارسال هم كه يخ زد قبل اينكه شكوفه بزنه براي برف فرصت هست شايدم برف با دماي بالاي صفر بباره

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و صبح بخیر
آپدیت ساعت 2 بامداد جی اف اس چقدر خوب بوده . انشاء الله که در آپدیتهای بعدی تقویت هم بشه
ga3ajynu.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا