• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باز این شد یه چیزی

هادی جان

این مدل رو دقیق بررسی کردم و یک بارشهای پراکنده ای تا 144 ساعت آینده این مدل رخ میده/

بقیه فریمهای این مدل چرت محض هست ولی فقط یک استثنا وجود داره که درفریم 12 مارچ به بعد یک تراف معکوس دریای سرخ تا منطقه ما بالا میاد و امکان ووقوع یک سامانه پر بارش و گرم جنوبی وجود داره!

فقط همین که تا اون موقع کی مرده و کی زنده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دقیقا منظورم این فریم و فریمهای بعدش هست

w5p16grhfhf15zy9q0ir.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت فعلی نقشه ها این الگو رو دقیقا قرینه منطقه ما در نیمه غربی کشور و شرق مدیترانه نشون میدن!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مهلت ندادند!!!!!!!!!

هادی جان خیلی ممنون از رسیدگی خوب و بموقع تون!

دیگه خداییش اعصاب واسم نمونده بود

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
مهلت ندادند!!!!!!!!!

هادی جان خیلی ممنون از رسیدگی خوب و بموقع تون!

دیگه خداییش اعصاب واسم نمونده بود

من که هنوز به تغییر نقشه ها اونم در آینده نزدیک خیلی امیدوارم ولی باید اعتراف کنم این وضعیت داغونم کرده!!:کسل::73::31::75:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای بابا هادی عزیز

تا فردا کلی ساعت مونده و من حتی دیگه به چند دقیقه بعد اطمینان ندارم چه برسه به فردا !!!!!!!!!!!!!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آبدیت ها نورعلی نور شدن که!!!:ناراحت::ناراحت:

من که دیگه سال 92 رو حلال نمیکنم..حالا اگه بخواد در ادامه هم 3متر برف بباره!!!لعنت به سال 92....:67::67::26::26:

ولی من همینجا اولین بارش سنگین و سراسری کشور رو 21 اسفند اعلام میکنم!!!:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همین الان با برادرم در ونکور صحبت میکردم اینقدر صدای بارش بارون شدید بود که به سختی صداش رو می شنیدم!

این شهر یک شهریه دقیقا مثلا بندر انزلی ما از لحاظ اقلیم! بعد میگفت واسه اینکه برف سنگین حسابی رو ببینند فقط باید 10 دقیقه رانندگی کنند تا به برف برسن و عکسهای اسکی دیشب شون رو زیر بارش سنگین برف واسه فرستادم یعنی میخوام بگم ای خدا خیلی نامردی فقط همین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا