• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام صبح بخیر

14031300_2_0500.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حدود تقریبا نیم ساعتی هست که در اثر وقوع پدید Mountain Rain Shadow بارش در بلندیهای رشته کوههای بینالود آغاز شده و از ارتفاع حدود 2000 متر اونجا داره بارش رخ میده ولی فعلا با توجه به فراهم نبودن شرایط سطح زمین در نواحی کم ارتفاعتر مثل دشت مشهد خط بارش از اون خط فرضی زرد رنگی که مشخص کردم جلوتر نمیاد و ابرها بعد از اون خط به سرع مضمحل میشن

[MENTION=26376]pokerface[/MENTION]
wc4cyhkns4kj0q8xk6j.jpg

vafr

New member
ای بابا
یک تنه تمام آبهای قابل بارش ایرانو چکوندین واسه خودتون، حالا میگین برف!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جانم تو ناراحتی ؟ وقتی ما 8 سال تو خشکسالی با نصف میانگین بسر می بردیم و گردوخاک عراق میخوردیم شما در ترسالی داشتین رقص و پایکوبی میکردین دادا.......میانگین بلندمدت ما خیلی جاها مثلا از گرگان هم بیشتره.....بارش امسال ما به هیچ وجه بالای نرمال نیست و نرمال 50 ساله ست.

اقا امیرمحسن جواب ندادین که.....
t-4.gif
t-4.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا امیر محسن امسال سال کم برفی واسه ما بوده همین حالا هم مثل اواسط بهاره اینقدر همه جا سبز شده و جنگلهی بلوط هم کاملا شکوفه زدن اما بعضی دوستان خبر از دور جدید سرما دارن که برای کشاورزان و باغداران فقط و فقط ضرره. نظر شما چیه دراین مورد ؟ و سوال دیگه اینکه وضعیت بارش ما برای ادامه بهار چجوریه ؟؟؟
تشکر و سپاس

با توجه به نوسانات شاخصها این احتمال وجود داره که از نیمه ماه مارچ که با ریزش هوای سرد از سمت غرب و شمال غرب کشور مواجه باشیم ولی در شدت سرما در مناطق مرتفع هست. سرمای بهاره واسه همه جا ضرر داره. در ارتباط با چینش بارشها فعلا که وضعتون خوبه . انشاء الله که در ادامه بهار پربارشی رو هم در پیش خواهید داشت

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر همین یک ذره همرفت امروز بر فراز بینالود منجر به بارش جدید برف بر ارتفاعات زشک شده .

در تصویر زیر قله چمن رو هم مشخص کردم

odsklzx7goq8mrb6h0f3.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
صبح همگی دوستان بخیر و خوشی

شکر خدا بهتر شدم و سعی میکنم بیشتر در تاپیک حضور داشته باشم.

دیروز عصر و شب تهران به یکباره همگرایی شد و ابرهای کومولوس آسمان رو پر کردند! دما هم بجای کاهش افزایش پیدا کرد! البته مثل همیشه رطوبت کافی نبود و بارش به ریزش چند قطره که حتی دیگه ماشین کثیف کن هم نیست ختم شد!

اما امروز صبح هوا خوب بود که دوستان با تلاش خستگی ناپذیرشون درحال نابود کردنش هستند!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تبریک به دوستان در مشهد، شکر خدا بنظر میاد هفته پربرکتی رو در پیش رو داشته باشید:گل:

aliasgar57

کاربر ويژه
تبریک به دوستان در مشهد، شکر خدا بنظر میاد هفته پربرکتی رو در پیش رو داشته باشید:گل:

ممنون از لطف شما - از صمیم قلب آرزو دارم در روزهای آینده تمام ایران زمین روزهای پر خیر و برکتی را داشته باشن بخصوص مناطقی که با خشکسالی مواجه هستند.

aliasgar57

کاربر ويژه

خیلی ممنون آرش جان

آپدیت جدید ECMWF که ترکونده ماشاء الله:

t1y2ylex7uun056v7fao.jpg

خدا رو هزاران مرتبه شکر

با این نقشه چقدر هوای زیارت کربلا به سرم زد .زیارت در هوای بارانی کربلا - انشاءالله قسمت همه آرزومنداش بشه.

ببخشید که خارج از بحث هواشناسی بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا