• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اگر مرکز پرفشار در جایی که مشخص کردم قرار میگرفت، سلول های بارشی دقیقا روی شمال شرق کشور قرار میگرفتند اما الان سر از افغانستان در میارن!

67.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
yjw9ep189oi95xk1pqh.jpg

یا خدا! بالای 1 متر در کوهرنگ و زرد کوه خواهد بارید! یعنی اگر امسال عید سد رو باز نکنند واقعا بی مهری کردن به اصفهان! تهران هم که از شمال تا جنوب برف خواهد اومد! اسفند پارسال داره برای تهران تکرار میشه البته در گستره بیشتر!

یا خدا! بالای 1 متر در کوهرنگ و زرد کوه خواهد بارید! یعنی اگر امسال عید سد رو باز نکنند واقعا بی مهری کردن به اصفهان! تهران هم که از شمال تا جنوب برف خواهد اومد! اسفند پارسال داره برای تهران تکرار میشه البته در گستره بیشتر!

طالقون علم کوه رو جا انداختی اونجا هم بالای نیم متره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگر مرکز پرفشار در جایی که مشخص کردم قرار میگرفت، سلول های بارشی دقیقا روی شمال شرق کشور قرار میگرفتند اما الان سر از افغانستان در میارن!

مشاهده پیوست 54274

منتهی اگه زبانه های اون پرفشار شمالی هم یک مقدار مجال میداد بخش شمالی و جنوبی سامانه روی منطقه ما به خوبی فعال میشد:

0ynwjx390qvfnsj12cd6.png

arashz

مدیر بخش هواشناسی

منتهی اگه زبانه های اون پرفشار شمالی هم یک مقدار مجال میداد بخش شمالی و جنوبی سامانه روی منطقه ما به خوبی فعال میشد:

0ynwjx390qvfnsj12cd6.png

کاملا درسته امیرمحسن عزیز، حتی اگر پرفشار جنب حاره ای ضعیفتر هم بود اما اون دو پرفشار شمالی حضور نداشتن وضعیت برای شمال شرق کشور بسیار بهتر میشد.

چه عجب! بلاخره صورت این خورشید خانم از صافی دراومد!:خنده2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جایی روی استان لرستان بارش بسیار سنگینی رخ خواهد داد، به شخصه فکر میکنم پیک بارش روی غرب خرم آباد باشه، بارش سنگین در لرستان کمی تا قسمتی نگران کننده هست چون باعث ریزش کوه در مناطق مستعد میشه که یکی از اون مناطق مستعد جاده خرم آباد - پل دختر در مسیر خوزستان هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اپدیت جدید نقشه ترکیبی مورد علاقه من

پتانسیل تاوایی در تراز 300 میلی بار_ ارتفاع در تراز 500

jpf4u25msw6egcrxaw8q.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرامش قبل از طوفان! بعد از نزدیک به 3 ساعت بارندگی خوب، هوا در تهران کمی باز شد اما یک توده دیگه در راه داریم و فکر میکنم تا 1 ساعت دیگه به تهران برسه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اپدیت جدید نقشه ترکیبی مورد علاقه من

پتانسیل تاوایی در تراز 300 میلی بار_ ارتفاع در تراز 500

jpf4u25msw6egcrxaw8q.jpg

امیرمحسن عزیز سمت شرق دور و ژاپن رو چک کردید؟ اون طرف برعکس خاورمیانه هوای قطبی تا جنوب ژاپن پیشرفت کرده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا