• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
همچنان روند صعودی ادامه داره

nino34.png

eli72

New member

بالاخره میشه شما خودتون رو معرفی کنید و بگید چندسالتون و اسمتون چی هست؟و کدوم منطقه مشهد ساکن هستین؟
خواهش میکنم :گل: من الینا هستم متولد 1372 با ایمیل برادرم ثبت نام کردم و تو خیابون قاضی طبابایی هستیم :)))

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خواهش میکنم :گل: من الینا هستم متولد 1372 با ایمیل برادرم ثبت نام کردم و تو خیابون قاضی طبابایی هستیم :)))

از آشنایی با شما بسیار خوشبختم پس شما هم تقریبن در محدوده مرکزی شهر هستین امیدوارم در اینجا بیشتر از هم یاد بگیریم و یاد بدیم:احترام:

eli72

New member

از آشنایی با شما بسیار خوشبختم پس شما هم تقریبن در محدوده مرکزی شهر هستین امیدوارم در اینجا بیشتر از هم یاد بگیریم و یاد بدیم:احترام:
من هم از اشنایی با شما و دیگر دوستان بسیار خرسندم.من از کودکی علاقه ی زیادی به هواشناسی داشتم و از وقتی که با این انجمن و وبلاگ اقای امیر محسن اشنا شدم خیلی بهره بردم :گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من هم از اشنایی با شما و دیگر دوستان بسیار خرسندم.من از کودکی علاقه ی زیادی به هواشناسی داشتم و از وقتی که با این انجمن و وبلاگ اقای امیر محسن اشنا شدم خیلی بهره بردم :گل:

متاسفانه خانم ها زیاد به مباحث هواشناسی علاقه ندارن و یا شاید من به اشتباه اینجور تصور میکنم و از اینکه میبینم شما اینقدر علاقمند به این مبحث هستین واقعن سورپرایز شدم و امیدوارم بیشتر در مباحث شرکت کنید و فعال تر باشید:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد امیر محسن نظرت راجع به اپدیت جدید نروژ چیه؟ خیلی بهتر شده اپش.از طرفی واسه 4 فروردین هم کم کم سایت های خارجی تو اپ های جدیدشون دارن دمای مشهد و کم میکنن و بارش ها رو بیشتر میکنن :گل:

سلام بر شما

برای بارشهای چهارشنبه و بعد از ظهر هیچ بحث و نگرانی وجود نداره!

ولی حقیقتا برای روزهای 23 و 24 مارچ من منتظر آپدیت بعدی نقشه ها هستم تا ببینم آیا سیگنال مثبتی دریافت میکنم یا نه!!!!

چون این الگوی دو قطبی که در نقشه ها دیده میشه تحت هیچ عنوان به نفع بارش منطقه ما نیست و اون سامانه آنومالی مثبت ارتفاع بین دریای کاسپین و دریاچه آرال منجر به انحراف سامانه مورد اشاره به عرضهای جنوبی کشور میشه و اجازه جذب کمترین رطوبتی رو به منطقه ما نمیده و متاسفانه ما نه تنها شانسی در مشهد نخواهیم داشت بلکه در سایر نواحی شمالی خراسان -سمنان و گلستان هم وضع بر همین منوال خواهد بود!

این زلزله شدید شیلی خیلی بد موقع بود و دقیقا اوایل زمستون امسال هم در اون منطقه زلزله مشابه و با شدتی بیشتر رخ داد و رژیم بارش ایران رو تغییر داد.

وقتی در یک پیش بینی بلندمدت جوی به عوامل سیاره ای اشاره میشه دقیقا زلزله های شدید و ناگهانی هم جزیی از این عوامل محسوب میشه.

fm4jpxcw31xq0riupvq.jpg

eli72

New member

سلام بر شما

برای بارشهای چهارشنبه و بعد از ظهر هیچ بحث و نگرانی وجود نداره!

ولی حقیقتا برای روزهای 23 و 24 مارچ من منتظر آپدیت بعدی نقشه ها هستم تا ببینم آیا سیگنال مثبتی دریافت میکنم یا نه!!!!

چون این الگوی دو قطبی که در نقشه ها دیده میشه تحت هیچ عنوان به نفع بارش منطقه ما نیست و اون سامانه آنومالی مثبت ارتفاع بین دریای کاسپین و دریاچه آرال منجر به انحراف سامانه مورد اشاره به عرضهای جنوبی کشور میشه و اجازه جذب کمترین رطوبتی رو به منطقه ما نمیده و متاسفانه ما نه تنها شانسی در مشهد نخواهیم داشت بلکه در سایر نواحی شمالی خراسان -سمنان و گلستان هم وضع بر همین منوال خواهد بود!

این زلزله شدید شیلی خیلی بد موقع بود و دقیقا اوایل زمستون امسال هم در اون منطقه زلزله مشابه و با شدتی بیشتر رخ داد و رژیم بارش ایران رو تغییر داد.

وقتی در یک پیش بینی بلندمدت جوی به عوامل سیاره ای اشاره میشه دقیقا زلزله های شدید و ناگهانی هم جزیی از این عوامل محسوب میشه.

fm4jpxcw31xq0riupvq.jpg
مثل همیشه کامل و زیبا.خیلی ممنون که با حوصله و کامل جواب میدید :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شاید طی امروز خیلی از دوستان انبوهی از ابرهای بارشزا رو بر فراز رشته کوههای بینالود مشاهده کرده باشند:

sv4hknhrn2tl5ybp5xl.jpg

و این سوال واسشون پیش اومده باشه که چرا این ابرهای زیبا به سمت شهر گسترش پیدا نمیکردند؟!!!!!

جواب خیلی ساده است بدلیل رطوبت بسیار خوبی که حاصل از بارشهای روزهای گذشته در منطقه موجود بود و همچنین گسترش ابرهای ارتفاع بالای پوششی OVERCAST حاصل از یک کم فشار شمالی و گذرا، بدلیل اینکه شرایط در سطح زمین در مناطق دشت مانند مثل شهر مشهد مساعد نبود رطوبت موجود در سطح زمین و همچنین تراز 700 میلی بار پس از رسیدن به رشته کوههای بینالود و برخورد با این کوهها بدلیل ارتفاع - شکل توپوگرافی زمین ( چین خوردگیها ) چاره ای جز صعود نداشتند و به دلیل اینکه در ارتفاعات بالای 2000 متر هم شرایط دمایی مناسب هست پدیده ابرناکی و بارش اجتناب ناپذیر بنظر میرسد !

این دقیقا الگویی هست که در جنوبغرب کشور یعنی رشته کوههای زاگرس به دفعات در طول سال محقق میشه و بارشهای بسیار خوبی رو برای اون مناطق بهمراه داره و دقیقا به همین دلیل هست که رشته کوههای زاگرس هم پوشش جنگلهای بلوط داره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شاید طی امروز خیلی از دوستان انبوهی از ابرهای بارشزا رو بر فراز رشته کوههای بینالود مشاهده کرده باشند:

sv4hknhrn2tl5ybp5xl.jpg

و این سوال واسشون پیش اومده باشه که چرا این ابرهای زیبا به سمت شهر گسترش پیدا نمیکردند؟!!!!!

جواب خیلی ساده است بدلیل رطوبت بسیار خوبی که حاصل از بارشهای روزهای گذشته در منطقه موجود بود و همچنین گسترش ابرهای ارتفاع بالای پوششی OVERCAST حاصل از یک کم فشار شمالی و گذرا، بدلیل اینکه شرایط در سطح زمین در مناطق دشت مانند مثل شهر مشهد مساعد نبود رطوبت موجود در سطح زمین و همچنین تراز 700 میلی بار پس از رسیدن به رشته کوههای بینالود و برخورد با این کوهها بدلیل ارتفاع - شکل توپوگرافی زمین ( چین خوردگیها ) چاره ای جز صعود نداشتند و به دلیل اینکه در ارتفاعات بالای 2000 متر هم شرایط دمایی مناسب هست پدیده ابرناکی و بارش اجتناب ناپذیر بنظر میرسد !

این دقیقا الگویی هست که در جنوبغرب کشور یعنی رشته کوههای زاگرس به دفعات در طول سال محقق میشه و بارشهای بسیار خوبی رو برای اون مناطق بهمراه داره و دقیقا به همین دلیل هست که رشته کوههای زاگرس هم پوشش جنگلهای بلوط داره.

این نقشه رطوبت ، شاخص صعود دینامیکی و ارتفاع در تراز 700 میلی بار امروز هست که کاملا گویای واقعیت مطالب بالاست:

0cc2x1op9tz8cfo0r0cn.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.آقا امیرمحسن آیا این زلزله همانند زلزله قبلی خراسان را دچار خشکسالی خواهد کرد و یا فقط برای همین یکبار است؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

سپاس خدای عز و جل که درهای رحمتش رو برامون باز کرده ولی حیف که یکم دیر شده..با این وجود نمیخوام ناسپاسی کنم و خدارو شاکر و سپاس گزاریم از این بابت..

نروژ 21 میل واسه چهارشنبه و پنج شنبه بجنورد در نظر گرفته..باید دید که همین مقدار میباره یا نه..با توجه به موج های قبلی و پیش بینی نسبتا درست مدل ای سی ام؛به شدت این امیدواری وجود داره که بارش های پیش بینی شده محقق شود..انشاالله..:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ما که امسال از این بارش ها نداشتیم..وقتش رسیده که یکم فخر بفروشیم!!!:خنده1::خونسرد::خونسرد:،گرچه بارش نجومی هم نداریم آآآآ!!!!

meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام.آقا امیرمحسن آیا این زلزله همانند زلزله قبلی خراسان را دچار خشکسالی خواهد کرد و یا فقط برای همین یکبار است؟

سلام

این آخرین آپدیت 3 مدل معتبر برای 168 تا 240 ساعت آینده است و جواب در اینجا نهفته است:

0fishqlf4jh0mcte77r.jpg

مدل جی اف اس که بسیار نا امید کننده و بدبینانه است!

مدل ECMWF یک مقدار شرایط رو بهتره دیده ولی در مجموع بازهم کاهش ارتفاع در عرضهای جنوبی و به طبع بارشهای دلچسب در نیمه جنوبی و نهایتا پاکستان و افغانستان.

فقط این وسط مدل هواشناسی کانادا شرایط رو ایده آل برای منطقه ما دیده !

باز هم باید صبر کنیم و دعا کنیم که در گذر زمان شرایط دگرگون بشه و به نفع ما خاتمه پیدا کنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا