• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

آبدیت ها همچنان امیدوارکننده هستن..ولی خب نگرانی استاد امیرمحسن هم کاملا به جاست..زمستان امسال یک یا دوبار همچین زلزله ای رخ داد و باعث خشکسالی منطقه ما شد..من کاملا به خاطر دارم این موضوع رو...

نروژ واسه علی آباد کتول در صبح یکشنبه با دمای 3درجه بارش بارون پیش بینی کرده1!!!احتمالا ارتفاعات دهنه ی محمد آباد از جمله روستاهای الستان،ماهیان،چلی بالا و پایین و سرور روستاهای اون منطقه؛روستای چه جا برف خوبی خواهند داشت..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
14032218_2_1806.gif

14032218_2_1806.gif

سلام دوستان خدارو هزار مرتبه شکر که خدا لطفشو از شمال شرق دریغ نکرد و داره مقداره از بی بارشی ما ههای گذشته جبران میشه در ضمن اپدیت امشب هم جی اف اس هم ای سی ام خیلی سرنوشت سازه و میتونه تکلیف بارون چهار شنبه و پنجشبه و تثبیت بارش و سرما اوایل هفته اینده رو واسهما شمال شرق نشینا روشن کنه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
وضع هوای خلخال

هوای حاضر ساعت: 16:35
پیش بینی 3 روز آینده

D_31_XL.png
4° c
بارش باران

جهت باد: جنوب غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه 27 اسفند

سرعت باد: ۵ متر بر ثانیه, ۱۸ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۸۷

دید افقی: ۵۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۱.۴ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۸° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۴° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۲/۱۲/۲۷ ۱۶:۲۰

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چطور میشه مختصات شهری را تو فورکا وارد نمود مختصات بجستان چیه:گل:

درود..مختصات هرشهر و روستایی رو میشه از سایت نروژ بدست آورد..اون مختصات رو در لینک زیر وارد کنید:

http://www.foreca.com/lat/34.30.59/lon/58.11.04?

البته لینک بالا مخصوص بجستان است ولی خب با نام فردوس باز شده..

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود..مختصات هرشهر و روستایی رو میشه از سایت نروژ بدست آورد..اون مختصات رو در لینک زیر وارد کنید:

http://www.foreca.com/lat/34.30.59/lon/58.11.04?

البته لینک بالا مخصوص بجستان است ولی خب با نام فردوس باز شده..

اینم مختصات بجستان کجا بذارم 34.30.43و58.08.46:گل:

خسته نباشی دوست عزیز!!:خنده1:،حتما کلی هم گشتی نه؟؟؟!!!من تو پست قبلیم واست گذاشته بودم بجستان رو...:گل::احترام:

تو لینک بالا قسمت lat و lon مختصات رو به ترتیب قرار بده..شاید یکم سخت باشه آآآ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا