• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون از محمد عزیز

بارش خدا رو شکر با شدت همچنان ادامه داره و در واقع زودتر از موعد بود با این شدت

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممنون از محمد عزیز

بارش خدا رو شکر با شدت همچنان ادامه داره و در واقع زودتر از موعد بود با این شدت

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

خدارو صدهزار مرتبه شکر..خواهش میکنم استاد

tw97enfriu8o8casf2u.jpg

babak2006

کاربر ويژه
من اول که ابرها رو دیدم گفتم حتما یک گردوخاک حسابی رو قبل ازبارش افتادیم اما خدا رو شکرکاربه اونجا نکشید وبارش سراسری همه مشهد رو دربرگرفته

seyyedalireza

مدیر موقت
وضع هوای مشهد
هوای حاضر ساعت: 14:43
پیش بینی 3 روز آینده

D_30_XL.png
-
رگبار باران

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | چهارشنبه 28 اسفند

سرعت باد: ۶ متر بر ثانیه, ۲۲ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: %

دید افقی: ۶۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۱° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۹° c

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام به همه عزیزان

خدا رو شکر بارش از حدود ساعت 13:45 در منطقه ما با شدت زیاد شرو شده و همچنان شدید میباره....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی برای امروز فردا آپدیت خیلی خوبی کرده و برای شنبه و یکشنبه با اینکه از آپدیت صبحش خیلی بهتره ولی باز هم با این اپدیت رویایی جی اف اس خیلی فاصله داره و بارش ها رو محدودتر نشون میده!

eli72

New member
اقا امیر واسه شنبه بارشها چجوری شروع میشه؟(یعنی اول بارون بعد برف یا از همون اول برف)مقدارش رو چقدر پیش بینی میکنید؟در حد یک برف بازی خوب هست؟ :))

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر CFSv2 در اپدیت جدید امروزش همچنان به اونچیزیکه خدمت دوستان عرض کردم اعتقاد راسخ داره و یعنی فروردین پر بارش در سطح کشور و علی الخصوص شمال شرق:گل:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
عکسهایی از جاده درگز - روز یکشنبه 25 اسفند 1392 ساعت 9 صبح

طبیعت بسیار زیبای و منحصر به فرد جاده درگز

کوهای جاده درگز

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان..بنده باید برم..انشاالله اگه خدابخواد و البته اگه داییم اینترنت داشته باشه؛حتما شب بهتون ملحق میشم..آدمیزاد هستیم دیگه..شاید عمری نباشه که دوباره پست بدم..لذا پیشاپیش عید سعید باستانی رو به شما عزیزان و خانواده های محترمتون تبریک عرض میکنم..انشاالله که سالی سراسر از موفقیت و پیروزی و شادی و همچنین پربارش در انتظار جای جای ایران سرافرازمون باشه..دوستون ذارم..نوکر همتون هستم..روز خوش..درپناه حق..یا علی مدد..:گل::گل::احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا