• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
امروز یکی از دوستان شهرستانی در مشهد پرسید که بارشها تا کی هست گفتم شدتش تا فردا صبحه و از عصر برف میشه. بعد با کمال وقاحت پرسید اخبار گفته؟ اصلا یه جوری شدم کلی بهم برخورد:تعجب2:
من که الان رو پشت بومو تمیز کردم . اب و برف تبدیل به یخ ابکی شده که ابو رو پشت بوم نگه داشته و نمیذاره اب از ناودون بیاد پایین

سیدمهدی

New member
برفش عالیه واقعا فقط دمای زیر صفر میخواد امشب به نظر دوستان دما زیر صفر میره چون روند کاهش دما خیلی کنده

seyyedalireza

مدیر موقت
صد درصد منفی میشه
الان یک لحظه دستم رو بردم از پنجره بیرون اونقدر برف شدید و خشک هستش در عرض 15 ثثانیه دستم سفید شد بعد یخ زدم درو بستم

seyyedalireza

مدیر موقت
این سامانه یک سامانه چرخشی هستش و اگه بچرخه و کمی به پایین تر بیاد دوشنبه شب و سه شنبه هم بارش عالیی داریم

rahsazan

کاربر ويژه
رفتم تا زشک و بعد عنبران شدت بارش در محدوده ویرانی شاندیز خیلی شدید بودشدت بارش از غرب به شرق میشه گفت از ویرانی به سمت مشهد خیلی بالاستدید افقی حدودا 500تا700متر هست عکس هم گرفتم برسم خونه ارسال میکنم

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
کنار دیوارهایی که در امتداد شمالی جنوبی قرار دارند حدود 10 سانت برف نشسته و همچنان توفان برف ادامه دارد:4شنبه سوری:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای فریمان

هوای حاضر ساعت: 19:19
پیش بینی 3 روز آینده

N_33_XL.png
-2° c
رگبار برف

جهت باد: شمالی​
arrow1.gif
هوای حاضر | شنبه 02 فروردین

سرعت باد: ۴ متر بر ثانیه, ۱۴ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۳۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۳ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: -

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۵° c

seyyedalireza

مدیر موقت
به نظر من تازه سمانه بارش اصلیش شروع شده
طبق فورک به اندهزه بارض صبح تا ظهر تا فردا نزدیک شب همون قدرو بیشتر بارش داریم الان دقیقا محله ما کاملا سفید سفید شده و بنظرم تا فردا یک 20 تا 30 سات برف بشینه اگه همین طوری بیاد پ
این برف منو بیاد برف سال پیش در دی انداخت که دو نیم روز پشت سر هم بارش داشتیم و مشهد حدود 35 تا 40 سانت برف داشت
فکر کنم تا همین الان حدود 30 میل بارش داشتیم و حدود 25 میل دیگه هنوز بارش داریم تا صبح انشالله
تا درودی دیگر بدرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووددددددددددددددددددددددددددددد

سیدمهدی

New member
برفش انشالا میاد ومیشینه بیشتر منتها برف سنگین دماهای 3 4 درجه زیر صفر میخواد حداقل که قشنگ یخ بزنه زمینا نه یک درجه بالای صفر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا