• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک ویژه به شما که ذره ای به این سامانه شک نکردید.

• :گل:
و خدارو شکر که امروز یک روز خاطره انگیز در ذهن مشهدیا ثبت شد

ممنون سامان جان

تقریبا یک ماه کامل بود که این سامانه رو رصدش میکردم و از حدود 12 روز پیش هم هواشناسی استان رو در جریان گذاشتم و خدا رو شکر از این اعتماد ضرر هم نکردند ، خصوصا وقتیکه گزارشگر تلویزیون استان خراسان رضوی در انتهای گزارش امشبش اینطوری گفت خستگی از تن من یکی که در شد:گل: :

اینروزها پیش بینی های ارائه شده از سوی هواشناسی استان خراسان رضوی از دقت بالایی برخودار شده و همه مسئولان، تونستند برنامه ریزی مناسبی در مواجه با این وضعیت بحرانی اتخاذ کنند/

samann

کاربر ويژه

ممنون سامان جان

تقریبا یک ماه کامل بود که این سامانه رو رصدش میکردم و از حدود 12 روز پیش هم هواشناسی استان رو در جریان گذاشتم و خدا رو شکر از این اعتماد ضرر هم نکردند ، خصوصا وقتیکه گزارشگر تلویزیون استان خراسان رضوی در انتهای گزارش امشبش اینطوری گفت خستگی از تن من یکی که در شد:گل: :

اینروزها پیش بینی های ارائه شده از سوی هواشناسی استان خراسان رضوی از دقت بالایی برخودار شده و همه مسئولان، تونستند برنامه ریزی مناسبی در مواجه با این وضعیت بحرانی اتخاذ کنند/

:گل: ما هم به وجود شما افتخار میکنیم/
و از اینکه افرادی چون اصغری با این پیش بینی های بلند مدت اشتباهشون ضایع میشن خوشحالیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تو مناطق مختلف مشهد مثل ظهر برف میبره یا ملایمه؟ جای ما که هنوزشدتی نداره

فرودگاه که بارش رو به نسبت شدید اعلام کرده و دید افقی هم در حال حاضر 2500 متر شده:

Current weather observation

The report was made 23 minutes ago, at 20:30 UTC
Wind 11 km/h from south
Temperature 0°C
Humidity 100%
Pressure 1020 hPa
Visibility 2500 m
Broken clouds at a height of 213 m
Overcast at a height of 2438 m
snow

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
14032312_2_2218.gif

سیدمهدی

New member
الان بیرون رفتم فقط یه مقداری رو ماشین ها نشسته وداره میشینه شدت برف خیلی خیلی خوبه ولی نمیشینه واصلا سوزوسرما زیادی نداره

آرش-مشهد

کاربر ويژه
منطقه ما وحشتناک شدید داره برف میاد فکر کنم دید افقی زیر 500 متر باشه. خیلی عالی هم داره میشینه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان بیرون رفتم فقط یه مقداری رو ماشین ها نشسته وداره میشینه شدت برف خیلی خیلی خوبه ولی نمیشینه واصلا سوزوسرما زیادی نداره

این دو تا فریم نقشه های آپدیت جدید هست

اولی برای حدود دم سحری یعنی ساعت 4 - 5 صبح و دومی برای 10 یازده صبح !

علاوه بر این پیک بارش روی مشهد هست مرکز اصلی هوای سرد هم رو مشهد قرار میگیره !!

فردا باید صبح جالبی باشه اگه این نقشه ها محقق بشه و همه مون رو سورپرایز کنه این سیستم»

jietbkru049bl17phb7k.jpg

lf9ekqiapakfom100az5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حوالی ساعت 3 یا چهار بعداز ظهر به وقت قدیم هم بتدریج عمر سامانه به پایان میرسه و بارشها تضعیف میشه و از ضخامت ابر هم کاسته میشه

سیدمهدی

New member
مرسی امیرمحسن خان ظاهرا تو این نقشه که گذاشتین بعضی از مناطق خیلی سرد میشه امیدوارم برفش هم بیاد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شدت بارش در شرق مشهد ظاهرا بالاست چون سطح معابر رو سپیدپوش کرده. منطقه ما اصلا اینقدر شدید نمیباره

پل فرودگاه و میدان شهید عباسپور

mu96lvsxwq9kt78169p.jpg

4hmscyuhk2nx5xd7hn.jpg

شب دوستان عزیز خوش و به امید اینکه بامدادان چشم مون به سپیدی برف باز بشه

خدا نگهدار

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام، صبح زیبای برفی تون بخیر
برف همچنان با شدتی یکنواخت تر و بهتر از دیشب ادامه داره. ارتفاع برف در شرق مشهد 8-7 سانتی شده. فعلا بیشترین بارش ها مربوط به کاشمر با 41 م م، مشهد 35 م م و تربت ح 16 م م است. فریمان هم که آمارش منتشر نمیشه باید بیشتر از 30 م م آمده باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا