• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان همین از جاده دهبار در ارتفاع 1800 متری سطح دریا در دامنه های شمالی بینالود پر غرور در خدمت تون هستم و برف سنگینی باریده که در برخی نقاط تا 70 سانتیمتر میرسه و بارش سنگین و شدید برف همچنان ادامه دارد

y2uma2ud.jpg

ta3apa2a.jpg

jynadeza.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان همین از جاده دهبار در ارتفاع 1800 متری سطح دریا در دامنه های شمالی بینالود پر غرور در خدمت تون هستم و برف سنگینی باریده که در برخی نقاط تا 70 سانتیمتر میرسه و بارش سنگین و شدید برف همچنان ادامه دارد

y2uma2ud.jpg

ta3apa2a.jpg

jynadeza.jpg

[/QUOTE]

به به ... آقا امیرمحسن عزیز ، درود بر شما که دورا دور باز هم در بین ما هستین! :گل:

چه کیفی میکنی تو این طبیعت زیبای برفی

خوشا به حالت ، جای ما رو هم خالـــ......ـــــی کن حاجی....:خنده2:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
Barfbahari_4.jpg

Barfbahari_8.jpg

Barfbahari_7.jpg

Barfbahari_2.jpg

:گل::گل::گل::گل::گل: :گل: همه عکس ها با احترام خدمت دوستان... :گل::گل::گل::گل::گل::گل:

سیبری

کاربر ويژه
تحلیل وضعیت بارش استان خراسان رضوی در فصل جاری:

با بارشهای دیروز بالاخره فریمان بعد از ماهها صدرنشینی، صدر جدول را از دست داد:گریه: و در حضور مدعیان (همچون مشهد، قوچان، کلات و...) در کمال ناباوری :تعجب: کاشمر صدرنشین جدول شد. قوچان که از مدعیان اصلی صدرنشینی است در فصل جاری اوضاع و احوال خوبی ندارد و در میانه های جدول قرار گرفته و باید تلاش کند که از قعر جدول فاصله بگیره!:نیش2: مشهد اگرچه تا اینجای فصل عملکرد خوبی نداشته اما کم کم داره به روزهای اوج خودش برمیگرده و خودش رو به صدر جدول نزدیک میکنه. فریمان هم که فصل نسبتا خوبی رو سپری کرده از مدعیان اصلی است.:برنده: کاشمر بی ادعا اگرچه در صدر جدول قرار گرفته اما بعیده بتواند صدر جدول را حفظ کند و احتمالا رقابت اصلی برای صدرنشینی بین مشهد، فریمان، نیشابور و تربت خواهد بود. باید به انتظار نشست و دید که در روزهای باقیمانده از فصل چه اتفاقی خواهد افتاد و آیا شگفتی رخ خواهد داد؟

قوچان از اسب افتاده از اصل که نیفتاده!

بگذار چند صباحی کاشمر ، کلات فریمان و... با حکومت بازی کنند ! در حالیکه نیک می دانند این جایگاه مقام و منزل ایشان نیست!

اما بترسید زان هنگام که شیر خفته بیدار گردد و رقیبان را یک به یک به کناری زده و با غرور بر اریکه قدرت تکیه کرده و تاج و تخت کیانی صدر جدول را قبضه نماید!

سیبری

کاربر ويژه
خودم فک میکنم قوچان یه مقدار تو خراسان دچار بی انگیزگی شده ، قهرمانی پیاپی و هرساله در جدول استان براش کسل کننده شده ، شاید همین باعث شده امسال زیاد پر فروغ نباشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چند تا عکس متفاوت دیگه از امروز و کوچه باغ دوست داشتنی و مورد علاقه شدید من که داخل طرقبه هست

uzuru3us.jpg

je5une7u.jpg

apepyju9.jpg

9y4y5yja.jpg

e6e4eqy8.jpg

a2y8ybej.jpg

by9ezyru.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا