• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
درود بر مشهد درود بر مردم ایران

دومین تجمع اعتراض‌آمیز مردم مقابل کنسولگری پاکستان در مشهد. (باشگاه خبرنگاران)
115289_321.jpg

115293_144.jpg

115294_115.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینطوریکه نقشه های جدید نشون میدن استانهای واقع در بخش البرز غربی بارشهای شدیدی در پیش خواهند داشت. و همچنین اون نقاطی که با فلش مشخص کردم:

w6npc99ecualagrcsryl.jpg

سیبری

کاربر ويژه
بارش برف و باران در 15 استان/ جاده هراز و گردنه حیران مسدود شد/ تردد نکنید، زنجیر چرخ هم فراموش نشود جامعه > پلیس - در بازدهمین روز از سال 93 شاهد ریزش برف و باران در 15 استان کشور هستیم. همچنین جاده هراز به علت بارش برف شدید و کولاک مسدود شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پلیس راهور، برابر اعلام پلیس راه استان مازندران جاده هراز به علت بارش شدید برف، کولاک و عدم دید کافی از ساعت 08:00 امروز دوشنبه 93/01/11 تا اطلاع ثانوی مسدود شده است.​
همچنین در استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی اردبیل و گیلان (اکثر جاده ها ) مازندران (ارتفاعات هراز وکرج چالوس ) چهارمحال و بختیاری (جاده کوهرنگ مسجد سلیمان ) بارش برف و در استانهای مازندران، همدان - چهارمحال و بختیاری - فارس خوزستان - کرمانشاه -قزوین - اصفهان - کهگیلویه و بویراحمد - تهران و البرز بارش باران اعلام شد، سایر جاده های کشور از جوی آرام و ترافیکی عادی و روان برخوردار است.​
تردد بدون زنجیر چرخ در گیلان ممکن نیست
ایسنا نوشت: هم‌زمان با یازدهمین روز از فصل بهار و در پی ورود جبهه‌ی هوای سرد و بارش‌زا از عصر دیروز(یکشنبه دهم فروردین‌ماه) بارش برف بخش‌های غربی استان گیلان را سفیدپوش و مسافران را غافلگیر کرد.​
در پی بارش برف که از ظهر دیروز (یکشنبه دهم فروردین‌ماه) در غرب استان گیلان آغاز شده است، گردنه‌ی حیران در محور مواصلاتی آستارا به استان اردبیل مسدود شد و صدها خودرو در این جاده گرفتار شدند.
از زمان آغاز بارش برف، در ارتفاعات شهرستان‌های آستارا و تالش 35 سانتی‌متر برف به زمین نشسته است.
بارش برف و کولاک شدید سبب شد تا پلیس از تردد خودروها در محورهای کوهستانی و برف‌گیر استان از قبیل گردنه‌ی حیران و اسالم به خلخال ممانعت کند.
سرهنگ «مهیار رستگار» رئیس پلیس راه استان گیلان، از همه‌ی مسافرانی را که قصد تردد از محورهای برف‌گیر استان را دارند، خواست بدون همراه داشتن زنجیر چرخ از تردد و سفرهای غیرضرور خودداری کنند.
وی ادامه داد: رانندگان با توجه به بارش برف در محورهای «آستارا - اردبیل» و «اسالم - خلخال» و بارش برف و باران در مناطق جلگه‌ای استان همه‌ی جوانب احتیاط را رعایت کنند.
سرهنگ رستگار خطاب به هم‌وطنانی که قصد ورود به استان گیلان را دارند، توصیه کرد به‌هنگام تدارک مقدمات سفر، لباس گرم و تجهیزات گرمایشی به همراه داشته باشند و باک‌های خودروهای خود را با سوخت پر کنند.
خبرگزاری نسیم به نقل از رئیس پلیس راه گیلان نوشت: گردنه حیران در مسیر مواصلاتی اردبیل به آستارا به علت بارش شدید برف مسدود شده است. برای جلوگیری از حادثه، از تردد خودرو در این مسیر جلوگیری کرده‌ایم. اگر شدت بارش کم شود مسیر مجددا بازگشایی می‌شود. برف سنگینی در راه‌های کوهستانی در حال بارش است.

مهیار رستگار گفت: تردد راه‌های ییلاقی در سیاهکل، رودسر، محور اسالم به خلخال، ماسال و تالش با زنجیر چرخ ممکن است.

فرمانده پلیس راه استان اردبیل هم گفت: مردم منطقه باید در شرایط فعلی از مسافرت غیرضروری خودداری کنند. عدم توجه به هشدارهای هواشناسی منجر به زمین‌گیر شدن رانندگان شده است. در جاده‌های مواصلاتی استان مشکلی نداریم. در اولین ساعات بارش برف، 11 خودرو واژگون شده است.
سرهنگ معراض ظهیری گفت: هشدارهای هواشناسی باید توسط رانندگان جدی گرفته شود. رانندگانی که دچار مشکل شده بودند تجربه بارش برف در منطقه را نداشتند. عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی منجر به تصادفات و مشکلاتی شده است. در حال حاضر بارش شدیدی که در محورهای استان وجود دارد تردد به صورت آرام ادامه دارد. مشکلی در مسیر سرچم و حیران وجود ندارد.

با سلام خدمت دوستان وتبریک سال جدید در این مجال میخواستم شما رو به یک نکته ای که بیشتر به هواشناسی کشاورزی برمیگرده توجه بدم .سال گذشته بعداز بارش برف نسبتا شدید ویخبندان بعد از آن در ماه بهمن اثرات مخربی اون سرما چند روزه در شمال وحداقل اینکه در منطقه ما شهر بابل ومناطق همجوار بر روی در ختان مرکبات (اعم از پرتقال ، نارنج ،نارنگی و... )دیده میشه وفکر کنم در دیگر مناطق هم به همین منوال هست .
در حال حاضر بعضی از درختان مرکبات در حال ریزش برگ درخت هستند ،در حالی که برگ جدیدی روییده نشده. در چند روز گذشته که به یکی از مناطق کوهپایه ای در بیست وپنج کیلومتری شهر بابل رفتم دیدم که حتی بعضی از درختان مرکبات خشک شده وبه نظر من امیدی به احیا اونها نیست درواقع هرچی ازشمال جلگه به سمت جنوب جلگه ومناطق بالادست میریم این قضیه بیشتر مشهو دهست.
نکته دیگه این هست که سال گذشته در همین ایام شکوفه های بهار نارنج در حال رشدبودن در حالی که در حال حاضر درختان کمی رو میبینی که شکوفها تازه در حال جوانه زدن هست. میشه اینطور نتیجه گرفت که در آستانه سال 94 ما با کمبود میوه شب عید(پرتقال ) مواجه خواهیم بود.واگر در زمستان 94سرمایی شبیه به سرمای سال گذشته ویا سرمایی شدیدتر از اون سرما بیاد وضعیت مرکبات از این هم وخیم تر خواهد شد.
باتشکرَ

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام می کنم به استاد مسلم جناب امیر محسن عزیزم

جا داره سال نو رو بهت از صمیم دل تبریک بگم و واست سالی سر شار از برکت ، عشق، پیشرفت در امور و کارات و سلامتی آرزو دارم.:گل::گل::گل:

ازت بسیار بسیار تشکر می کنم که لطف کردی عکس های منو در فروم قرار دادی واقعا خوشحال شدم...

من مدت خیلی زیادی بود فروم و نت نیومده بودم که امروز شما اساتید خوش قلبم باعث شادی و شعف من شدین.

من از شما نه تنها دانش هواشناسی ، بلکه معرفت انسانی و وفا و صمیمیت رو یاد میگیرم.

امید وارم همیشه در جوار شما خوبان فیض ببرم.

:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام می کنم به استاد مسلم جناب امیر محسن عزیزم

جا داره سال نو رو بهت از صمیم دل تبریک بگم و واست سالی سر شار از برکت ، عشق، پیشرفت در امور و کارات و سلامتی آرزو دارم.:گل::گل::گل:

ازت بسیار بسیار تشکر می کنم که لطف کردی عکس های منو در فروم قرار دادی واقعا خوشحال شدم...

من مدت خیلی زیادی بود فروم و نت نیومده بودم که امروز شما اساتید خوش قلبم باعث شادی و شعف من شدین.

من از شما خیلی نه تنها دانش هواشناسی ، بلکه معرفت انسانی و وفا و صمیمیت رو یاد میگیرم.

امید وارم همیشه در جوار شما خوبان فیض ببرم.

:گل:

سلام امیر مسعود عزیز

اول از هرچیز من هم سال نو رو خدمت شما دوست بسیار خوبم تبریک عرض میکنم و آرزو دارم که سالی سرشار از شادی و موفقیت در پیشرو داشته باشید.

خواهش میکنم امیر مسعود جان ، انجام وظیفه بود . راستی بارش این برف زیبا رو خدمت شما تبریک میگم و حسابی ازش لذت ببرید:گل:

انشاء الله شما رو از این پس بیشتر در اینجا زیارت کنیم و از پستهای شادی آفرین و زیبای شما نهایت لذت رو ببریم:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه

سلام امیر مسعود عزیز

اول از هرچیز من هم سال نو رو خدمت شما دوست بسیار خوبم تبریک عرض میکنم و آرزو دارم که سالی سرشار از شادی و موفقیت در پیشرو داشته باشید.

خواهش میکنم امیر مسعود جان ، انجام وظیفه بود . راستی بارش این برف زیبا رو خدمت شما تبریک میگم و حسابی ازش لذت ببرید:گل:

انشاء الله شما رو از این پس بیشتر در اینجا زیارت کنیم و از پستهای شادی آفرین و زیبای شما نهایت لذت رو ببریم:گل:

خیلی ممنونم از اظهار لطفت امیرمحسن عزیزم

جات بی اندازه در این بارش برف بسیار زیبا و دل انگیز خالیه

خیلی خوشحال میشم که همیشه در کنارتون باشم ، این باعث شادی و افتخار منه امیر محسن عزیز...:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
بسمه تعالي
بولتن پيش بيني وضع هواي استان تاریخ : 11/01/1393
( مركز پيش بيني اداره كل هواشناسي خراسان رضوي )سال نومبارک
بررسی نقشه ها و مدل های هواشناسی نشان دهنده استقرار سامانه ناپایدار بارشی از ظهر امروز(دوشنبه) بر روی استان خراسان رضوی می باشد که باعث بارش هایی به صورت رگبار همراه با رعدوبرق(در نواحی مستعد بارش تگرگ) خواهد شد. از بعد از ظهر دوشنبه با شمالی شدن جریانات، کاهش دما محسوس خواهد بود. این سیستم اواخر وقت سه شنبه از شمال شرق استان خارج می شود. طی فعالیت این سیستم وزش باد نسبتا شدید خواهد بود. پدیده مهم دیگر در چند روز آینده مه ( در برخی نقاط مه غلیظ همراه با کاهش دید افقی ) ، غبار و گرد و خاک می باشد. بر این اساس :
دوشنبه 11/01/1393
سه شنبه 12/01/1393
چهارشنبه 13/01/1393
پنج شنبه 14/01/1393
جمعه 15/01/1393
نواحي شمالي
نیمه ابری تا ابری همراه با گردوخاک در بعد از ظهر در برخی نقاط همراه با رگبار توام با رعدوبرق(در نواحی مستعد بارش تگرگ) گاهی وزش باد نسبتا شدید
ابری و مه آلود همراه با بارش باران ( در نواحی سردسیر و کوهستانی بارش برف و باران ) گاهی وزش باد نسبتا شدید
ابری همراه با مه صبحگاهی در طول روز کاهش ابر گاهی وزش باد در بعد از ظهر رشد ابر در برخی نقاط با احتمال رگبار توام با رعدوبرققسمتی ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی بتدریج افزایش ابر در بعد از ظهر با احتمال بارش باران و گاهی وزش باد
ابری همراه با مه صبحگاهی و بارش باران گاهی وزش باد
نواحي مركزي
نیمه ابری تا ابری همراه با گردوخاک در بعد از ظهر در برخی نقاط همراه با رگبار توام با رعدوبرق(در نواحی مستعد بارش تگرگ) گاهی وزش باد نسبتا شدید
ابری و مه آلود در اوایل وقت همراه با بارش باران ( در نواحی سردسیر و کوهستانی بارش برف و باران ) گاهی وزش باد نسبتا شدید در اواخر وقت بتدریج کاهش ابر
قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی گاهی وزش باد در در بعد از ظهر رشد ابر در برخی نقاط با احتمال رگبار پراکنده باران
قسمتی ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی بتدریج افزایش ابر در بعد از ظهر همراه با رگبار و رعدوبرق گاهی وزش باد نسبتا شدید
نواحي جنوبي
ابری و مه آلود در اوایل وقت همراه با بارش باران ( در نواحی سردسیر و کوهستانی بارش برف و باران ) گاهی وزش باد نسبتا شدید در اواخر وقت بتدریج کاهش ابر
قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی گاهی وزش باد در در بعد از ظهر رشد ابر در برخی نقاط با احتمال رگبار پراکنده باران
قسمتی ابری در برخی نقاط همراه با مه رقیق صبحگاهی بتدریج افزایش ابر در بعد از ظهر همراه با رگبار و رعدوبرق گاهی وزش باد نسبتا شدید
مشهد
نیمه ابری تا ابری همراه با گردوخاک در بعد از ظهر همراه با رگبار باران توام با رعدوبرق (در نواحی مستعد بارش تگرگ) گاهی وزش باد نسبتا شدید
كمينه دما​
بيشينه دما​
كمينه دما​
بيشينه دما​
كمينه دما​
بيشينه دما​
كمينه دما​
بيشينه دما​
كمينه دما​
بيشينه دما​
14​
20​
9​
12​
3​
18​
7​
23​
7​
14​

گزارش وضع هواي استان در 24 ساعت گذشته:
در24 ساعت گذشته کوهسرخ با حداقل دمای صفر درجه سانتیگراد سرد ترین و سرخس با حداکثر دمای 33+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. حداقل و حداکثردمای مشهد نیز بین 14 و 27 درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. در 24 ساعت گذشته بارندگی از ایستگاه های هواشناسی تربت حیدریه و درگز و به میزان کمتر از 1/0 میلیمتر گزارش شده است.
پيش بين مسئول: زهرا مبشری نسب رییس اداره پيش بيني : يحيي قايني پور​

rahsazan

کاربر ويژه
اخطاریه شماره (1) 11/1/93پیروی اطلاعیه شماره 2 مورخه 10/1/93
نقشه‌ها و مدل‌هاي هواشناسي نشان‌دهنده تقویت نسبی سامانه ناپایدار جوی طی امروز دوشنبه ( 11/01/1393 ) در نواحی شرق کشور از جمله استان خراسان رضوی می‌با شد با توجه به این وضعیتطی امروز و اوایل وقت فردا:
· به سبب بارش برف و باران، تشکیل مه وکاهش دید ، همچنین کولاک برف ، امکان اختلال در سیستم حمل و نقل و تردد جاده ای استان وجود دارد.
· شدت وزش باد درسطح استان خصوصاً در نواحی جنوبی و شرقی نسبتا شدید تا شدید پیش بینی می شود.
· شروع بارش ها در نیمه شمالی استان به شکل باران که درادامه تبدیل به باران و برف خواهد شد لذا احتمال اختلال در تردد جاده ای در محورهای کوهستانی استان از جمله تیوان درگز ،گردنه های تربت حیدریه ، محور قوچان مشهد و قوچان بجنورد همچنین جاده کلات و با شدت ضعیف تر گردنه مرزدان سرخس، دور از انتظار نمی باشد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام بر حاج محسن
ادمین محترم از شهرشون عکسی قرار نمیدن؟
سال نو مبارک جناب احمدزاده:خجالت2:
@admin
سلام
عرض تبریک متقابل خدمت شما و همگی دوستان.
جناب راهسازان امسال گرمای قبل از فروردین خیلی زیاد شد و درختها شکوفه هاشون رو بعد از سالها قبل از عید باز کرده بودند که فکر میکنم برف دیشب و یخبندان همشون رو از بین ببره.
بچشم اگر افتاب نزنه و دیزاین! زمستانی شهر رو به حالت چکه چکه ی لباس تبدیل نکنه حتماً عکس میگیرم. :خنده2:
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا