• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
سرما معلومه هنوز هیچ نفوذی به مناطق مرکزی تر خراسان نداشته رباط سفید در دمای 9+ بارش متوسط باران گزارش کرده

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تبریک به سیبری عزیز بابت بارش برف خوب در قوچان، خدا رو شکر که برف خوبی درحال بارش هست، اینجا در اصفهان تا دلتون بخواد داره باد میاد!

با توجه به نقشه ای که امیرمحسن عزیز گذاشتن با اطمینان میشه گفت در 144 ساعت آینده در اصفهان فقط باد میاد و باد میاد و باد!

نیما 68

کاربر ويژه
بارش بارون دوباره اغاز شد شدتش خیلی خوبه:گل:
برف قوچان وبجنورد تیریک عرض میکنم
:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویر جدیدی از بجنورد سر فراز

8ujavu6y.jpg

jedanuju.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
به دوستانی که در شهر و دیارشون بارش برف و بارون دارن و داشتند تبریک میگم خصوصن بجنوردی ها و قوچانی های گل:گل:
شب بخیر عزیزان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عکس از قوچان فراموش نشه

من که جور محمد عزیز از بجنورد رو کشیدم و عکسهای ارسالی دوستان در instagram از بجنورد رو ارسال کردم و حال نوبت حاج محسن هست دیگه.

در ضمن غرب مشهد بارون خوبی میباره و زیر بارون لطیف بهاری یک قدم حسابی زدم و جای دوستان خالی:گل:

نیما 68

کاربر ويژه
این محمد از بجنورد دنبال امیر مسعود میگشت حالا باید هر دوتا فروم دنبالش بگردند بیا که رستگار شدید شما الان باید اینجا رومنفجر کنی:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان این آخریت تصویر رادار بارش و رعدو برق فعلی سازمان جهانی هوانوردی هست و همونطوریکه می بینید در بخش وسیعی از شمال شرق در حال حاضر بارش داریم و بیشترین میزان وقوع رعد و برق در محدوده فرودگاه سبزوار هست و یک بخش کوچیکی از شمال شرق که شامل مشهد هم میشه به دلیل بدخواهی های یک کاربر مشخص متاسفانه از نعمت بارش در حال حاضر بی نصیب هست!!!!!!!!!!

tame12tusg5ne28m3l58.jpg

The report was made 32 minutes ago, at 20:00 UTC
Wind 22 km/h from south/southeast
Temperature 6°C
Humidity 81%
Pressure 1007 hPa
Visibility 10 km or more
Scattered clouds at a height of 610 m
Broken clouds at a height of 2438 m

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا