• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رطوبت جنوبی در نیمه شرقی کشور:

x4sgqr1pdkc12z99yiy.gif

mohamad$

کاربر ويژه
آبعلی -3 رگبار برف

دماوند +1 صاف !!

فیروزکوه +2 رگبار برف

معلم کلایه قزوین +5 !!!

طالقان امسال واقعا واقعا گند بوده . اذر ماه حتی اندازه اقدسیه هم برف نیومده و بارش هاش اندازه کرج بوده !! خیلی بده اینطوری اونجا یکی از منابع تامین کننده اب شهر تهران هست . اصلا من اعصابم خورد میشه نقاط کوهستانی استان اینطوری شده !!!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خب سلام دوستان. تبریک به همه بچه های خوب غرب کشور که بالاخره برف رو دیدن.

امروز مشهد که بازم ترکوند و دماش به 17 رسید. الانم دما 16+ هست.

اکثر مدلها و پیشبینی ها که برای امشب و فردای مشهد بارشی رو در نطر نگرفتن ولی خودم فکر میکنم شده یه رگبار کوچک برف یا بارون رو امشب یا فردا داریم. ولی اکثر مدلها برای سه شنبه مشهد بارش برف و کاهش محسوس دما پیشبینی کردن که امیدوارم این یکی دیگه مثل این سامانه دریبل مون نزنه :))))

جدیدترین پیشبینی مدل عددی GFS:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

جدیدترین پیشبینی سایت نروژ:

k5xsoer0lq9x8f273qtw.png

در ضمن الانم هوا از سمت بینالود ابریه.

پسرخاله

کاربر ويژه

سلام چرا مونده ولی الان با این دما و این بارونی که همچنان در غرب مشهد ادامه داره باید همش آب بشه.

بارش زیبا و ملایم باران در غرب مشهد همچنان ادامه دارد.

خدای شکرت:گل:

امیرمحسن عزبز نثشه های نیزوی دریایی که برای مشهد هیچ شرایط بارشی رو الان نزدن چرا داره الان میباره پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کدخدا

کاربر ويژه
امرور تجدید بیعتی کردیم با هوا بهار اخ که چقدر دلتنگش بودم :فرار::دوست:
خداکنه تا بارشی نداریم هوا همینجوری بمونه سرما خشک میخوایم چکار

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن عزبز نثشه های نیزوی دریایی که برای مشهد هیچ شرایط بارشی رو الان نزدن چرا داره الان میباره پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو نقشه های نیروی دریایی رو منطقه مشهد در تراز 700 واگرایی و بلاک دیده میشه ولی رطوبت تا بینالود و غرب مشهد نفوذ کرده که اتفاقا تو نقشه ها هم همین این شرایط بوضوح دیده میشدند واسه همین من حرص میخوردم دیگه

کدخدا

کاربر ويژه

شرمنده كه خبر اميد بخشي نمي دم

الان آپديت هاي جديد صادر شد

متاسفانه ماه مارس هم كم بارشي شديد داريم و به نظر من بايد ستاد خشكسالي براي نقاطي از كشور فعال بشه.

در ماه فوريه استان هايي همچون مازندران و سمنان، هرمزگان، كرمان، سيستان و بلوچستان و خراسان جنوبي داراي بيشترين كم بارشي هستن. بقيه مناطق درصدهايي كمتر متحمل كم بارشي خواهند بود.

ايرج جان به نظر ميرسه استان شما 10 - 20 % با كم بارشي مواجه بشه.

در ماه مارس بر خلاف پيش بيني هاي قبلي كم بارشي اوج مي گيره اين كم بارشي بر روي نوار غربي خواهد بود اوج كم بارشي بر روي ايلام، خوزستان ، لرستان، كرمانشاه همدان و مركزي خواهد بود.

سواحل خزر و تهران و نيز نوار ساحلي هرزگان و سيستان نيز رتبه بعدي رو دارن. :گریه::گریه::گریه::گریه:

ماه مارسم بره دیگه زمستون کوفتش برامون میمونه :52::قاطی::گریه:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
الان اینجا تو محله ما هوا تاریک شده ولی خب شرق شهر طرف فرودگاه معلومه هوا صافه!!! دقیقا مثل اردیبهشت شده هوا:خنده2:

IRAJ1

کاربر ويژه
192 ساعت آینده یه سیستم شرق میترانه دیده میشه که متاسفانه باز به سمت روسیه تغییر مسیر میده

2013011006_ASA_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_204.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا