• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود بر آرش عزیز

کاملا درسته در منطقه شما هم انرژی کیپ خیلی بالاست و هم رطوبت خیلی خوبی دیده میشه.

انشاء الله که بارش خوبی در ادامه پیشرو داشته باشید.:توافق:

ممنون امیرمحسن عزیز، خدا کنه تا اصفهان هستم رعد وبرق رو به همراه باران ببینم که خیلی دلم براش تنگ شده:خنده1:

الان وزش باد شدیدی در اصفهان داریم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر خیلی خوب بارید . فعلا بارش در منطقه ما قطع شده ولی آسمون به شدت گرفته است.

توده پر از رعد و برق به محدوده فریمان و نیمه شرق استان نزدیک شده. دمای هوا هم در جنوب غرب مشهد به شکل محسوسی کاهش یافته!!!!!!!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
چيزي كه الان جالب هست ابرهاي ارتفاع پاييني است كه از شرق مشهد به سمت غرب در حال حركت هستند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون امیرمحسن عزیز، خدا کنه تا اصفهان هستم رعد وبرق رو به همراه باران ببینم که خیلی دلم براش تنگ شده:خنده1:

الان وزش باد شدیدی در اصفهان داریم.

انشاء الله آرش جان

ولی غصه نخور همه ما هفته آینده یعنی 20 فروردین این شانس رو و خصوصا در نیمه شمالی داریم به امید خدا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
melight00.gif

Farbod7

New member

زبان فروم فارسی هست، لطفا فارسی تایپ کنید.

احمد جان ما پارس هستیم و زبان ما زبان پارسی است
ولی چون عربها حرف پ را ندارند ما را فارس خواندند !
باعث تاسف است که ما هم اکنون خودمان را با لفظ عربها فارس می خوانیم !!! اینجا سرزمین پارس است و زبان ما پارسی است نه فارسی !
:قاطی:

با اصل پست شما موافق هستم اما ارسال پست با فونت بسیار بزرگ کار درستی نیست، ضمنا پارسی و فارسی درمیان عامه یکی هستند، لطفا این بحث رو خاتمه بدید.

با تشکر.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

انشاء الله آرش جان

ولی غصه نخور همه ما هفته آینده یعنی 20 فروردین این شانس رو و خصوصا در نیمه شمالی داریم به امید خدا

خدا کنه امیرمحسن عزیز، رعد و برق در کنار پارک پرواز و شهرک پرواز تهران و دیدن فرود آمدن آذرخش روی کوه های البرز بسیار دیدنی و لذت بخش و در عین حال هولناک هست!

تا یادم نرفته دوستان لطفا به زیبان فارسی پست ارسال کنید وگرنه اگر ببینم ویرایش خواهم کرد.

دوستان فعلا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر وضعیت ماه می هم در آپدیت جدید CFSv2 خیلی خوبه و اردیبهشتی پر بارش و سرد در پیشرو خواهیم داشت

r23w080eq4dwanz8t.jpg

CFSv2.T2m.20140403.201405.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا برخی از نقاط مشهد شانس بارش برف رو داره با این نقشه

امیرمحسن عزیز آیا غرب مشهد امشب بارون یا تگرگ یا برف داره؟:گل::گل:

کاملا درسته چون این نقشه ها برف دیروز در استان اصفهان- همدان و حتی همین قوچان خودمون رو امروز خیلی درست پیش بینی کرده بودند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا