• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
مثله قبلنا سلام سلااااااااااااااااااااام:13::54:
امیدوارم حالتون خوب باشه داداشای گلم:5::39:
خداقوت :13:

rahsazan

کاربر ويژه
تو سایت استان البته چتاران وگلمکان رو گزارش میده ودماش هم با قوچان متفاوته

چناران ایستگاه رسمی نداره و اطلاعات قوچان درج میشه دوست من .
ایستگاه سینوپتیک گلمکان و چناران ظاهرا یکی است:

ايستگاه هواشناسي سينوپتيك تكميلي گلمكان در حوالي روستاي گلمكان و حاشيه جاده مشهد- چناران با ارتفاع 1176 متر از سطح دريا و مختصات 29 و 36 عرض جغرافيايي و 17 و 59 طول جغرافيايي واقع مي باشد فعاليت اين ايستگاه بصورت ‌تهيه گزارشات جوي در طول روز و نيز همزمان تحقيقات بر روي محصولات مختلف زراعي مي باشد كه از سال 1363 آغاز گرديده است ، گزارشات تهيه شده در اين ايستگاه از ساعت 03 گرينويچ هر روز شروع و در ساعت 15 گرينويچ يعني با 13 گزارش سينوپ و متار به اتمام ميرسد ، اگرچه داده هاي هواشناسي در اين ايستگاه در طول شب به مركز ارسال نمي شود ليكن تمامي اطلاعات توسط دستگاههاي ثبات بر روي گراف ثبت شده و نياز آماري را تامين مي نمايد ، در حال حاضر دو كارشناس با تجربه هواشناسي تهيه آمار و اطلاعات هواشناسي را در ايستگاه مذكور بر عهده داشته كه بصورت ساعتي آنرا بوسيله تلفن به مركز استان اعلام و بلافاصله به مركز كشور ارسال مي گردد ، ايستگاه فوق در زمره ايستگاههاي داراي تعهد بين المللي ( GTS ) نمي باشد.

vafr

New member
سلام جمیعا / مثل اینکه شمال شرق برخلاف سال 92 داره خوب بارش میگیره خداروشکر

آقا امیر محسن ما غربیها کی منتظر سیستم نو و قدرتمند باشیم . تا یک هفته اینده که خبری نیست درسته ؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام جمیعا / مثل اینکه شمال شرق برخلاف سال 92 داره خوب بارش میگیره خداروشکر

آقا امیر محسن ما غربیها کی منتظر سیستم نو و قدرتمند باشیم . تا یک هفته اینده که خبری نیست درسته ؟؟؟

اختیار دارید دوست من .
اینجا هیچکس تنها و غریبه نیست و شما دوست خوب همه ما هستید.
در مورد نقشه ها الان با موبایل از بیرون هستم ولی اونچیزیکه نقشه های پیش بلند مدت نشون میدن بارشهای سراسری رو برای غالب نقاط کشور نوید میدن که استان شما گل سرسبدش محسوب میشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

rahsazan

کاربر ويژه
کاشمر فردا صبح که گزارش استان منتشر بشه، نخستین شهر استان هست که نسبت به نرمال مجموع بارش مثبت خواهد شد ( بغیر از کلات که نمیدونم آمارش درسته یا خیر)

samann

کاربر ويژه
با سلام
کاربری شما به جهت ادامه ی حاشیه و عدم توجه به اخطار کتبی و استفاده از کلمات حاشیه ساز به کاربری ساده تزل پیدا کرد. در صورت مشاهده ی مجدد مجبور به قطع دسترسی خواهیم شد.
موفق باشید
شما میتونی کلا قطع دسترسی کنی. گفتن حرف حقیقت سخته
طرفداری جانبدارانه شما هم کلا واضح و مبرهنه . شما حرفهای منو میبینی اما حرفهای توهین آمیز شخص مقابل رو نمی بینی برادر شایدم نمی خوای ببینی
باز هم خطاب به ادمین آخه مگه من عقده ای هستم که لقب منو تو دنیای مجازی بگیری ؟!.
من اصلا سمت راست صفحه رو نگاه نمی کنم
11.gif

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب پیش بینی جدید برای فرودگاه مشهد منتشر شده و در این پیش بینی برف یا برفابه هم لحاظ شده:

Output produced by METARs form (1929 UTC 03 April 2014)

METAR text: OIMM 031900Z 33016KT 9999 -RA BKN020 FEW030CB OVC070 07/03 Q1014 A2996
Conditions at: OIMM (MASHHAD (AFB/CIV, IR) observed 1900 UTC 03 April 2014
Temperature: 7.0°C (45°F)
Dewpoint: 3.0°C (37°F) [RH = 76%]
Pressure (altimeter): 29.94 inches Hg (1014.0 mb)
Winds: from the NNW (330 degrees) at 18 MPH (16 knots; 8.3 m/s)
Visibility: 6 or more miles (10+ km)
Ceiling: 2000 feet AGL
Clouds: broken clouds at 2000 feet AGL
few clouds at 3000 feet AGL
overcast cloud deck at 7000 feet AGL
Weather: -RA (light rain)

Forecast for: OIMM (MASHHAD (AFB/CIV, IR)
Text: TAF OIMM 031700Z 0318/0424 08005MPS 5000 RA BR BKN015 FEW025CB OVC080
Forecast period: 1800 UTC 03 April 2014 to 0000 UTC 05 April 2014
Forecast type: FROM: standard forecast or significant change
Winds: from the E (80 degrees) at 12 MPH (10 knots; 5.2 m/s)
Visibility: 3 miles (5 km)
Ceiling: 1500 feet AGL
Clouds: broken clouds at 1500 feet AGL
few clouds at 2500 feet AGL
overcast cloud deck at 8000 feet AGL
Weather: RA BR (rain, mist)
Text: TEMPO 0323/0404 1500 SNRA BR
Forecast period: 2300 UTC 03 April 2014 to 0400 UTC 04 April 2014
Forecast type: TEMPORARY: The following changes expected for less than half the time period
Visibility: 0.93 miles (1.50 km)
Weather: SN RA BR (snow, rain, mist)
Text: TEMPO 0405/0412 08008MPS 4000 SNRA
Forecast period: 0500 to 1200 UTC 04 April 2014
Forecast type: TEMPORARY: The following changes expected for less than half the time period
Winds: from the E (80 degrees) at 18 MPH (16 knots; 8.3 m/s)
Visibility: 2.49 miles (4.01 km)
Weather: SN RA (snow, rain)

rahsazan

کاربر ويژه
اینجا نمیبارد اما فرودگاه:

[h=4]Current weather observation
The report was made 32 minutes ago, at 19:00 UTC
Wind 16 kt from north/northwest
Temperature 7°C
Humidity 76%
Pressure 1015 hPa
Visibility 10 km or more
Broken clouds at a height of 2000 ft
Few clouds at a height of 3000 ft ,Cumulonimbus.
Overcast at a height of 7000 ft
light rain

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آخرین آپدیت تنها جایی که در منطقه ما تا 72 ساعت آینده احتمال نشست و ماندگاری برف جدید رو داره همین اطراف چناران و گلبهار به سمت دامنه های جنوبی هزار مسجد هست:

که حدود 5 سانتیمتر هم میشه :

qhtn205istxoxz6jwayl.jpg

samann

کاربر ويژه

شما از اول بگو با بنده مشکل داری !!!!!!!!

ببین همین امروز که مشهد بارش داره و برای اینکه الگوی بارش منطقه ما رو بهتر یاد بگیری باید بگم که امروز در اثر نفوذ پرفشار شمالی هم جریانات مداری داریم و هم در اثر چرخش کم فشار جنوبی جریانات نصف النهاری و نتیجه اینکه مشهد بارش خوبی هم داره

ero9acbd66ujdztwak7.jpg

پس این فرضیه ای هم که داری عنوان میکنی در خصوص جریانات مداری و عدم اجاز نفوذ رطوبت در تراز 700 کلا باطله مثل بقیه ادعاهایی که داری!

یعنی الان هم جریانات نصف النهاری داریم و هم مداری و رطوبت خوبی هم در تراز 700 نفوذ پیدا کرده!

ofmiddw0qaugz8z2xm5a.jpg

باز هم قضاوت با دوستان عزیز

تو که ادعای دانش داری ، به نظرت هوا و جریانات یک جسم جامده که به طور مجزا به این ناحیه نفوذ کنه؟ چیزی به عنوان برآِیند شنیدی تا حالا ؟؟؟؟
نه استاد ترکیب همین دو نوع جریان (مداری و نصف النهاری) که خودت هم نقششو گذاشتی جهت جنوب غرب به شمال شرق در این ناحیه ایجاد کرده

Ahmad7777

New member
با احترامی که واسه سامان قائلیم ولی اینجا همه حرف های امیرمحسن رو قبول دارند!!!! I LOVE AMIRMOHSEN:گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این انجمن یک امکانی در بخش تنظیمات پنل کاربری داره به اسم لیست سیاه و من برای اولین این بار در طول دوران فعالیتم در فضای مجازی این بخش رو در همین لحظه مورد استفاده قرار دادم و به دوستان هم توصیه میکنم که چنانچه مایل به خوندن نظر کاربر مشخصی نیستند نام کاربر مورد نظر رو در اون بخش قرار بدن و دیگه برای همیشه خودشون رو راحت کنند.

Ahmad7777

New member
این انجمن یک امکانی در بخش تنظیمات پنل کاربری داره به اسم لیست سیاه و من برای اولین این بار در طول دوران فعالیتم در فضای مجازی این بخش رو در همین لحظه مورد استفاده قرار دادم و به دوستان هم توصیه میکنم که چنانچه مایل به خوندن نظر کاربر مشخصی نیستند نام کاربر مورد نظر رو در اون بخش قرار بدن و دیگه برای همیشه خودشون رو راحت کنند.

منم به خاطر شما شخص مورد نظر رو به لیست سیاه بردم.:گل::گل::توافق::احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا