تو سایت استان البته چتاران وگلمکان رو گزارش میده ودماش هم با قوچان متفاوتهچناران ایستگاه رسمی نداره و اطلاعات قوچان درج میشه دوست من .
تو سایت استان البته چتاران وگلمکان رو گزارش میده ودماش هم با قوچان متفاوتهچناران ایستگاه رسمی نداره و اطلاعات قوچان درج میشه دوست من .
تو سایت استان البته چتاران وگلمکان رو گزارش میده ودماش هم با قوچان متفاوته
ایستگاه سینوپتیک گلمکان و چناران ظاهرا یکی است:چناران ایستگاه رسمی نداره و اطلاعات قوچان درج میشه دوست من .
ايستگاه هواشناسي سينوپتيك تكميلي گلمكان در حوالي روستاي گلمكان و حاشيه جاده مشهد- چناران با ارتفاع 1176 متر از سطح دريا و مختصات 29 و 36 عرض جغرافيايي و 17 و 59 طول جغرافيايي واقع مي باشد فعاليت اين ايستگاه بصورت تهيه گزارشات جوي در طول روز و نيز همزمان تحقيقات بر روي محصولات مختلف زراعي مي باشد كه از سال 1363 آغاز گرديده است ، گزارشات تهيه شده در اين ايستگاه از ساعت 03 گرينويچ هر روز شروع و در ساعت 15 گرينويچ يعني با 13 گزارش سينوپ و متار به اتمام ميرسد ، اگرچه داده هاي هواشناسي در اين ايستگاه در طول شب به مركز ارسال نمي شود ليكن تمامي اطلاعات توسط دستگاههاي ثبات بر روي گراف ثبت شده و نياز آماري را تامين مي نمايد ، در حال حاضر دو كارشناس با تجربه هواشناسي تهيه آمار و اطلاعات هواشناسي را در ايستگاه مذكور بر عهده داشته كه بصورت ساعتي آنرا بوسيله تلفن به مركز استان اعلام و بلافاصله به مركز كشور ارسال مي گردد ، ايستگاه فوق در زمره ايستگاههاي داراي تعهد بين المللي ( GTS ) نمي باشد. |
سلام جمیعا / مثل اینکه شمال شرق برخلاف سال 92 داره خوب بارش میگیره خداروشکر
آقا امیر محسن ما غربیها کی منتظر سیستم نو و قدرتمند باشیم . تا یک هفته اینده که خبری نیست درسته ؟؟؟
شما میتونی کلا قطع دسترسی کنی. گفتن حرف حقیقت سختهبا سلام
کاربری شما به جهت ادامه ی حاشیه و عدم توجه به اخطار کتبی و استفاده از کلمات حاشیه ساز به کاربری ساده تزل پیدا کرد. در صورت مشاهده ی مجدد مجبور به قطع دسترسی خواهیم شد.
موفق باشید
METAR text: | OIMM 031900Z 33016KT 9999 -RA BKN020 FEW030CB OVC070 07/03 Q1014 A2996 |
Conditions at: | OIMM (MASHHAD (AFB/CIV, IR) observed 1900 UTC 03 April 2014 |
Temperature: | 7.0°C (45°F) |
Dewpoint: | 3.0°C (37°F) [RH = 76%] |
Pressure (altimeter): | 29.94 inches Hg (1014.0 mb) |
Winds: | from the NNW (330 degrees) at 18 MPH (16 knots; 8.3 m/s) |
Visibility: | 6 or more miles (10+ km) |
Ceiling: | 2000 feet AGL |
Clouds: | broken clouds at 2000 feet AGL few clouds at 3000 feet AGL overcast cloud deck at 7000 feet AGL |
Weather: | -RA (light rain) |
|