انشاء ا.. مشهد هم بارش خوبي داشته باشه
مشخصات بارش
بارش مجزا یعنی ابتدا و انتهای آن مشخص باشد و طول زمان تداوم (مثلا 0.5 ساعته)آن مشخص باشد. مشخصات بارندگی:
- مدت بارندگی (دوام بارندگی)
- مقدار بارندگی
- شدت بارندگی
- فراوانی وقوع
- سطح بارش .
این نکته رو میخواستم در مورد بارش یادآوری کنم که شدت بارش روی پدیده رواناب و آبگرفتگی تاثیر زیادی داره
بعبارتی اگر 24 میلیمتر بارش هر ساعت 1 میلیمتر در 24 ساعت رخ بده، ممکنه که نه آبگرفتگی رخ بده و نه زیاد به چشم بیاد اما اگر 5 یا 6 میلیمتر بارش در یه بازه زمانی یک ساعته رخ بده ممکنه آبگرفتگی و رواناب در شهر ایجاد کنه
رگبار روز شنبه در منطقه ما مجموعا 2.1 میلیمتر بارش داشت که طی دو رگبار مجزای 10 دقیقه ای هر کدوم حدود 1 میلیمتر بارید اما اونطوری که میبارید خیلی بیشتر به چشم می آمد به همین دلیل بارشهای با شدت زیاد نباید ما رو در مورد ارتفاع بارش گمراه کنه
سلام
سلام
بسیار توضیحات عالی و جامعی بود.
راستش من هم میخواستم بگم که یک ابر کومولونیمبوس بهاری باید اولش زبانه هاش در آسمون ظاهر بشه ، بعد یواش یواش پهنه آسمون رو پر کرده و شروع به سیاه شدن در نمایی که ما می بینیم کنه.
خلاصه با ناز و ادا پیشروی کنه و تعداد رعد و برقهایی که میزنه زیاد باشه و خلاصه در یک بازه زمانی نسبتا طولانی در یک محدوده جغرافیایی از مرحله ظهور - رشد- تکوین و اضمحلال به فعالیت خودش خاتمه بده!!
این ابرهای طول موج کوتاه و با سرعت زیاد رو مثل اونچیزیکه از دیشب تا صبح امروز شاهدش بودیم رو اصلا دوست ندارم:خجالت2:
سلام
خواهش میکنم امیرجان
این رو برای این نوشتم که خودم هم خیلی از مواقع اشتباه میکنم
رگبار روز پنج شنبه قبل در محدوده ما خیلی سنگین بود و در همون زمان که رفتم و کال خیام رو دیدم، دبی آب خیلی بالا بود اما زمانیکه بارانسنج رو نگاه کردم توقع داشتم حداقل 12 تا 15 میلیمتر باریده باشه ولی یه گبار حدود 5 یا 6 میلیمتری همچین روانابی تولید کرده بود
خیلی از مواقع هم ممکنه دچار این اشتباه بشیم:خجالت2:
سلام قربات اقا رعد و برق های دیشب از کجا رد شد؟؟؟ ظاهرا فقط باید تو این فرم باید بیای بگه حتما برف میاد حتما بارون میاد حتما...تا شما خوشحال بشی من دیشب جهت حرکت ابرها رو نگاه کردم و نظرمو گفتم حالا چه درست و چه غلط اگه اجازه اینکارو نداریم قضیه فرق میکنه....
شما و دوستت کلن تو فاز منفی سیر میکنید!!!!!!!!!!!!
سلام قربات اقا رعد و برق های دیشب از کجا رد شد؟؟؟ ظاهرا فقط باید تو این فرم باید بیای بگه حتما برف میاد حتما بارون میاد حتما...تا شما خوشحال بشی من دیشب جهت حرکت ابرها رو نگاه کردم و نظرمو گفتم حالا چه درست و چه غلط اگه اجازه اینکارو نداریم قضیه فرق میکنه....