• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ecmwf تا 144 ساعت آینده:

ajeckmkup2gejk35c368.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چشم انداز بارش امروز در شمال شرق توسط نروژ و باز هم پیک بارش بر روی رشته کوههای هزار مسجد:

mas6lewg9fy6ua6tnool.jpg

نروژ اب پاکی رو ریخت....دیگه فکر کنم پرونده بارش های سیستماتیک بسته شد و امیدمون دیگه باید به همرفت باشه با این حساب امسال رسیدن بارش مشهد به 200میل بعید به نظر میرسه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نروژ اب پاکی رو ریخت....دیگه فکر کنم پرونده بارش های سیستماتیک بسته شد و امیدمون دیگه باید به همرفت باشه با این حساب امسال رسیدن بارش مشهد به 200میل بعید به نظر میرسه

منتهی امروز وضع همرفت جنوبغرب مشهد خیلی خوبه و یواش یواش داره از سمت منتهی الیه جنوب غرب مشهد و بینالود آسمون پر و سیاه میشه

asumetuj.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

samann

کاربر ويژه
محمدرضا جان نا امید نباش
55 میل تا 200 تا مونده و مشهد رو هم دست کم نگیر . مشهد در خرداد هم بارشهای 10 میل داشته چه برسه به الان که هنوز 22 فرودینه!!
امسال هنوز هم دریای سیاه فعال نبوده و اگر شرایط مساعد شه و یکی دو تا سیستم بفرسته اوضاعمون خیلی فرق میکنه!!هنوز حداقل 2 ماه دیگر فرصت باقیست

seyyedalireza

مدیر موقت
ابرای نقشه قبلی یک جورین مثل این که همه ی اون ابرا مستقیم میان سمت شمال شرق ایا همین طوریه؟

eli72

New member
سلام دوستان.
زیبایی بهار به این تغیرات ناگهانیشه.:گل: سمت خونه ی ما هم (خیابان قاضی طبابایی) واسه لحظاتی نم نم بارون بارید ولی باد داره شدید میشه و هوا هم نیمه ابری

Farbod7

New member
با سلام و تشکر از پیش بینی های خوب دوستان جاتون خالی داریم میزنیم کوه امیدوارم طبق پیشبینی مهندس محسن بارون هم بیاد:شاد::شاد:DSCI0206.JPGDSCI0199.JPG

samann

کاربر ويژه
بارشها کاملا منطقه ای با طول مدت کوتاهه.
دلیله تغییرات زیاد اپدیتها هم همینه که گاهی زیاد و گاهی کم میشد!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا