• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
صرف نظر از آپدیتهای متفاوت پی در پی اخیر، روز سه شنبه روز خوبی خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
nao_tmap.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه

درود بر شما
محمد جان الان در فصل بهار هستیم و وضعیت اتمسفری بسیار ناپایدار و خصوصن امسال که معلوم نیست چی به چی هست ! مدل های مختلف با هر آپدیت ساز جدیدی میزنند پس بیشتر به هواشناسی تجربی اعتماد کنید تا مدل ها!!!

کاملا موافقم..با توجه به فصلی ک درش هستیم؛اصلا پیش بینی ها قابل اطمینان نیستند..در هر صورت امیدوارم ک بارش های خوبی رو داشته باشیم..هادی جان مدل تجربی شما چی میگه؟؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
کاملا موافقم..با توجه به فصلی ک درش هستیم؛اصلا پیش بینی ها قابل اطمینان نیستند..در هر صورت امیدوارم ک بارش های خوبی رو داشته باشیم..هادی جان مدل تجربی شما چی میگه؟؟

مدل تجربی من چشمام هست محمد جان ابرها رو میبینم و رطوبت هوا رو استشمام میکنم و وزش باد رو حس میکنم و با همه اینها واسه شهر خودم میتونم بگم چه خبر میشه چون با اقلیمش آشنا هستم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اینترنت خیلی وضعش خرابه
بهتره شب بخیر بگیم و به اینترنت فرداها امیدوار باشیم
شب خوش دوستان:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

مدل تجربی من چشمام هست محمد جان ابرها رو میبینم و رطوبت هوا رو استشمام میکنم و وزش باد رو حس میکنم و با همه اینها واسه شهر خودم میتونم بگم چه خبر میشه چون با اقلیمش آشنا هستم

جواب زیبایی دریافت کردم..آفرین..سپاس هادی جان..:گل::گل:

سیدمهدی

New member
ما هنوز اردیبهشت رو داریم که همیشه اردیبهشت مشهد دل انگیزو وبارونی بوده انشالا اردیبهشت طلایی در انتظار خراسان باشه

rahsazan

کاربر ويژه
ما هنوز اردیبهشت رو داریم که همیشه اردیبهشت مشهد دل انگیزو وبارونی بوده انشالا اردیبهشت طلایی در انتظار خراسان باشه
سلام بر دوستان
کاملا با نظر شما موافقم
حداقل در مورد مشهد میدونم که هنوز خیلی امیدواری وجود داره، نه از بابت پیش بینی بلندمدت و میانمدت بلکه روزهای بارشی مشهد هنوز تمام نشدن و دیدیم میزان بارش سال آبی که میتونست رکورد خشکسالی مشهد رو جابجا کنه، با بارشهایی که طی دو هفته اتفاق افتاد، بسیار تعدیل شد و حداقل فکر کنم از سال آبی 86 و 89 تا اینجا بهتر باریده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا