• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
14042506_2_1706.gif

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خب همونطور که معلوم بود دوباره فرودگاه خراب کرد و فقط 0.6 میلیمتر تا ساعت 16:30 بارش ثبت کرد!!

محله ما بدون اغراق راحت 5 - 6 میلیمتری اومد و کاملا خیابونها آبگرفتگی شده بود شایدم بیشتر...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فریمان 4 میلیمتر بیشترین بوده ولی دانشگاه فردوسی اگه آمارش منتشر بشه حداقل باید 20 میلیمتر باریده باشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خب همونطور که معلوم بود دوباره فرودگاه خراب کرد و فقط 0.6 میلیمتر تا ساعت 16:30 بارش ثبت کرد!!

محله ما بدون اغراق راحت 5 - 6 میلیمتری اومد و کاملا خیابونها آبگرفتگی شده بود شایدم بیشتر...

اتفاقن فرودگاه خيلي هم باريده اگر شما مشهد را از ميدان شهدا به دو نيمه شرقي و غربي تقسيم كنيد در نيمه شرقي بارش در حد tr بوده و به زور زمين ها خيس شد و واقعن واسم عجيب بود كه فرودگاه اين رقم را ثبت كرده چون قاعدتن بايد tr ثبت ميكرد!

Farbod7

New member
سلام امروز ظهر دره ارغوان جاده دهبار بالای روستای طرقدر ( کوه های بینالود ) از حدود ساعت 2 باران دانه درشت شدید تا ساعت 4 فکر کنم حداقل بین 15 تا 20 میل بارش داشتیم طوری که از ترس سیل مجبور به ترک دره ارغوان شدیم !:baroon: و جای دوستان خالی جوجه کباب و چای هیزومی زیر باران چقد سخت چسبید :شاد::شاد::قلیون:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد از بجنورد:

روی بینالود و شمال شهر نیشابور غوغایی به پا شده!!خداکنه این ابر بیاد سمت مشهد..بارندگی سنگینی رو موجب خواهد شد..

یعنی بخدا معرکه ست این ابره..هر منطقه ای ک سر راه این ابر قرار بگیره خیلی خوش شانس خواهد بود!!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Farbod7

New member
:خنده2:

پیوست ها

• IMAG0179.jpg
    IMAG0179.jpg
    484.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • IMAG0179.jpg
    IMAG0179.jpg
    689.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه :گل:
دلیل غیبت این چند وقته من مشکل فنی در اکانتم بود و الان هم مجبور شدم با یه نام کاربری دیگه ثبت نام کنم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا