• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
پيش بيني سه روزه خراسان شمالي
بررسی نقشه های پيش يابی هواشناسی و تصاوير ماهواره ای طي ساعات بعدازظهر بيانگر جوي نسبتاً ناپايدار براي استان بوده و از بعدازظهر فردا با ورود و اثر سامانه بارشي بر شدت ناپايداري ها و ميزان بارش باران افزوده خواهد شد. بنابراين آبگرفتگي معابر و جاري شدن سيلاب دور از انتظار نمي باشد. تغييرات احتمالی اوضاع جوی، در بولتن های پیش بینی روزهای آینده لحاظ خواهد شد.
چهارشنبه ۹۳.۲.۳
baresh_parakende.png

نيمه ابري تا ابري و وزش باد(گاهي شديد) و رگبار و رعد و برق و پاره اي نقاط احتمال تگرگ و آبگرفتگي معابر و مسيلها
کمینه:۹
بیشینه: ۲۶

پنج شنبه ۹۳.۲.۴
ragbar-rad-bargh.png

نيمه ابري تا ابري و وزش باد و رگبار و رعد و برق، اواخر وقت كاهش ابر، در ارتفاعات مه صبحگاهي
كمینه: ۸
بیشینه: ۱۷
جمعه ۹۳.۲.۵
partlycludy.png

كمي تا قسمتي ابري گاهي وزش باد
کمینه: ۱۰
بیشینه: ۱۹

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

خداروشکر بارش های خوبی در انتظار استان خراسان شمالیت ک این مهم از شدت خشکسالی امسال بشدت کم خواهد کرد..فقط موندم چرا جی اف اس اینقدر کم پیش بینی کرده!!

متاسفانه باز هم در زمان وقوع بارش های خوب در بجنورد،من باز هم در بجنورد نبستم!!!بعدازظهر به سمت استان گلستان و شهر علی آبادکتول حرکت میکنیمو احتمالا بارش های شدیدی هم در راه ببینم
امیدوارم ک جنگل بسته نشه!!در صمن بابت دیر اومدن به فروم هم ازتون معذرت میخوام..بشدت دلتنگتون هستم ولی خب با توجه به نزدیک بودن امتحانات و کنکور لبتاپمو جمع کردم و الان با گوشی در خدمتتون هستم..در هر صورت ارادت ما به شما دوستان گل همچنان باقیست..

seyyedalireza

مدیر موقت
دیروز بازیه تراکتور بود اخبار داشت نشون میداد بخاطر تگرگ بازی رو نگه داشتند زمین یک دست سفید شده بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر من با این تصویر رعد و برق و پوشش ابر گسترده ای که در تصاویر ماهواره ای با محور جنوبغرب شمال شرق در تصاویر ماهواره اای دیده میشه . پیش بینی جی اف اس دقت زیادی داره

mehdi.

New member
فیلم بارش شدید باران در شهر اصفهان که آرش عزیز از اونجا ارسال کرده اند:

حجمش 2.5 مگ هست

http://uplod.ir/he8wdwjy1cs3/VID-20140423-WA0003.mp4.htm

سلام امیرمحسن جان

بله دیروز غروب و ساعات اولیه شب آسمون اصفهان برای اولین بار در سال جاری شاهد روشن شدن و آتش بازی زیبای تندری بود و بخشهای مرکزی و غربی و تا حدی جنوبی بارش خوبی دشت کردند گرچه منطقه من در شمال شهر عملا بارش خاصی نداشت ...

از صبح امروز تا الان در چندین مورد شاهد بارشهای رگباری در شمال و شمال غرب شهر که خودم هستم بودیم از بقیه نقاط شهر خبر خاصی ندارم ...

من همیشه اردیبهشت را دوست داشتم به خاطر همین بارشهای قشنگش ، سر سبزی و طراوت خیره کننده درختان و عصر خوش گلها که تو خیابونهای اصفهان همیشه اردیبهشت ماه می پیچیده و این شهرو رویایی میکنه ... حیف که زیاد شدن جمعیت و ترافیک و دود ماشینا و صدا البته خشکی زاینده رود زیبا چند سالیه دیگه از زیبایی های اردیبهشت های اصفهان کاسته ولی بازم اردیبهشت زیباترین ماه سال در اصفهانه ...

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان
ممنونم از امیرمحسن عزیز بابت ارسال فیلم جای همگی دیشب خالی بود وسط اتوبان و بارش بسیار شدید باران.
الان هم در اصفهان بارش باران داریم در پست بعدی یک عکس از نمای جنوبی شهر ارسال میکنم.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا