• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
هر لحضه بر تراكم ابرها اينجا افزوده مي شه انشائ الله بارش خوبي داشته باشيم

hasan1

کاربر ويژه
سلام حسن جان انجا احتمالا جایی مثل فرودگاه ما ندارن شما که فکر کنم دارین:خنده2:

سلام نیما جان

بله ما که یک ایستگاه داریم توی دنیا تکه!

بهمن ماه 5 روز اینجا هواش برفی بود اونوقت کل بارش بهمن ماه قم 1.5 میل ثبت شد!!!

hasan1

کاربر ويژه
سلام حسن جان
بله این جادوی همرفته

بیشتر به جادوی ایستگاه تبریز میخوره تا جادوی همرفت! :خنده2:

ولی جدا از شوخی این همرفت هم واسه خودش دنیایی داره! یه جا شدید میباره و درست 200 متر جلوتر هیچی نمیباره!

سیبری

کاربر ويژه
خدا پدر و مادر اوجیمت رو بیامرزه
تا دقایقی دیگه آبدیت میشه و میتونیم آمار بارش رو ببینیم

hasan1

کاربر ويژه
خدا پدر و مادر اوجیمت رو بیامرزه
تا دقایقی دیگه آبدیت میشه و میتونیم آمار بارش رو ببینیم

اتفاقا خدا پدرشو نیامرزه چون آمار قم رو نداره! :خنده1:

اینجا بعضی ساعات وزش باد شدید داریم ولی گویا دیگه بارشی نخواهیم داشت!:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

همرفت از محله ما آغاز شد با رعد و برق ولی بارشی در حد tr داشتیم ولی موفق شدم یک عکس بسیار زیبا از صاعقه ای که بر روی شهر زد بگیرم که هر وقت سرویس ماشینم تموم شد و خونه رفتم ؛ بهتون تقدیمش میکنم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

golil

کاربر ويژه
دوستان

همرفت از محله ما آغاز شد با رعد و برق ولی بارشی در حد tr داشتیم ولی موفق شدم یک عکس بسیار زیبا از صاعقه ای که بر روی شهر زد بگیرم که هر وقت سرویس ماشینم تموم شد و خونه رفتم ؛ بهتون تقدیمش میکنم

تبريك آقا امير منتظر عكسهاي زيبا شما هستيم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبريك آقا امير منتظر عكسهاي زيبا شما هستيم

ممنون فرهاد عزیز

اگه شب بود کلی میشد از برقها عکس گرفت ولی چون روز بود فقط یکی شد ولی تا حالا تو مشهد و در روز از یک همچین صاعقه ای عکس نگرفته بودم

سیدمهدی

New member
سلام به همگی مرکز مشهد خیلی شدید بارید بین ساعت 4 تا 4:30 خداروشکر فکر کنم از دفعه قبلی بیشتر بود بین 5 تا 10 میلیمتر فکر کنم بود از بقیه نقاط مشهد چه خبر؟

seyyedalireza

مدیر موقت
درسته شبکه های 6 وخراسان اینو گفتن و شبکه خبر گفتش و اطلاعیه داد که مشهد بارشش شدید و در حد ابگرفتگی هست وسایت نسیم هم گفتش که 12 ساعت در مشهد رعدوبرق و بارون داریم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کومولونیمبوسهای سیاه رنگ در حال رشد و گسترش مجدد در غرب مشهد هستند

golil

کاربر ويژه
afghan_sat_720_usen.jpg

سیدمهدی

New member
درسته شبکه های 6 وخراسان اینو گفتن و شبکه خبر گفتش و اطلاعیه داد که مشهد بارشش شدید و در حد ابگرفتگی هست وسایت نسیم هم گفتش که 12 ساعت در مشهد رعدوبرق و بارون داریم
البته اقای سنگچولی مال هواشناسی استان اصلا حال صحبت کردن نداشتن مجری ایشون رو مجبور کرد که بگن ایا احتمال بارش سیل اسا هم هست که دیگه گفت از 8 شب به بعد شدت بیشتره

hasan1

کاربر ويژه
جالبه تبریز با اون طوفان تگرگش 3 میل بارش داشته اونوقت قم که عملا دیروز هیچی نبارید 0.9 میل بارش داشته!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا