• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
وجود رطوبت فوقالعاده قابل دركه!!!! و آيا ريزش هواي سرد رو در ادامه خواهيم داشت يا خير؟؟ احتمالا به صورت جدي از عصر
بارش مشهد به 156 رسيد
امروز 15 ميل بباره من راضيم:تعجب2:

آخرین ویرایش:

golil

کاربر ويژه
Tue 29 Apr, 07:00 - 10:00 BST (09:00 UTC)
n_20140429_h09_asie_en.gif

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان
صبح زیبای بارونی تون بخیر...

امروز صبح حدود ساعت 6:45 در غرب مشهد رنگین کمان زیبایی قابل رویت بود.
متاسفانه نتونستم عکس بگیرم! :خجالت2:

golil

کاربر ويژه
صبح سردي را شروع كرديم بطوري كه بمحض ابري شدن هوا هواخيلي سرد مي كنه و لحضه اي كه آفتاب درمياد باز گرم مي شه صبح دلنگيز ناب بهاري را داريم پشت ير مي گذاريم اينجا هوا خيلي مطبوع شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تخصص محمد رضای عزیز هست که بگن این کجای مشهد در روز گذشته است

tu9e4y4u.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرجان
احمدآباد-مقابل بیمارستان قائم(عج)

سلام محمد رضا جان

بسیار هم عالی.

مطابق با نقشه های امروز تا اواخر وقت روز سه شنبه هفته اینده همچنان شرایط برای وقوع بارشهای همرفتی به همراه رعد و برق خصوصا در ساعات بعد از ظهر در سطح استان وجود داره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در این لحظه حرکت ابرهای سیاه ارتفاع پایین از سمت هزار مسجد رو به سمت بینالود داریم! این اتفاق منجر به برخورد این ابرها به بینالود میشه که هر لحظه بر تراکم اونها اضافه میشه و هر چه به سمت ظهر که بریم عوامل لیفت باعث صعود این هوا مرطوب میشه و انشاء الله اگه خدا بخواد روز خوبی در پیشرو خواهد بود

golil

کاربر ويژه
آقا امير سايتي نداري بهم معرفي كني كه آمار دقيق كل ايستگاههاي باران سنجي كشور را داشته باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا امير سايتي نداري بهم معرفي كني كه آمار دقيق كل ايستگاههاي باران سنجي كشور را داشته باشه

سلام فرهاد جان

فکر کنم محمد رضا عزیز در این مسئله آمار تبحر ویژه ای داشته باشه که از ایشون در خواست میکنم که اگه دسترسی دارند لینکش رو و یا مقادیر بارش خراسان شمالی و رضوی رو در روز و شب گذشته تا بامداد امروز به اشتراک بذارند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا