• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و شب بخیر به نظر میرسه که ای سی ام اینبار هم بر جی اف اس پیروز شد و ازون بارش 20 ، 30 میلیمتری اون خبری نبود گفتم که چون ایندفعهبارش خوبی پیشبینی کرده نباید تحویلش بگیریم بار در جی اف اس نشون داد واسه منطقه ما خوب نیست این مدل...

محمد رضا جان سلام

چیزی که مدل ecmwf و یا هواشناسی کانادا و البته سایت نروژ وجودش رو نداشت پیش بینی کنه این شاهکار بود که جی اف اس به درستی در مورد مشهد پیش بینی کرد. حالا مقدار بارش همرفت 100 متر اینطور تر با اون طرف تر فرق میکنه.

قبلا هم گفتم صحت مدلها رو باید با آپدیتهای هر 6 ساعت در روز سنجید. بعنوان یک کسی که عمری با نقشه ها و مدلهای مختلف کار کردم عرض میکنم متاسفانه مدل ecmwf دیگه اون اعتبار و دقت سابقش رو نداره.
در ضمن بارشهای روز چهارشنبه هم توسط مدل ecmwf برای مشهد پیش بینی نشده بود

e3y2yru3.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

محمد رضا جان سلام

چیزی که مدل ecmwf و یا هواشناسی کانادا و البته سایت نروژ وجودش رو نداشت پیش بینی کنه این شاهکار بود که جی اف اس به درستی در مورد مشهد پیش بینی کرد.

e3y2yru3.jpg

حالا مقدار بارش همرفت 100 متر اینطور تر با اون طرف تر فرق میکنه.

قبلا هم گفتم صحت مدلها رو باید با آپدیتهای هر 6 ساعت در روز سنجید. بعنوان یک کسی که عمری با نقشه ها و مدلهای مختلف کار کردم عرض میکنم متاسفانه مدل ecmwf دیگه اون اعتبار و دقت سابقش رو نداره.
در ضمن بارشهای روز چهارشنبه هم توسط مدل ecmwf برای مشهد پیش بینی نشده بود

tima ir

کاربر ويژه
سلام و صبح بخیر

بنظر میرسه بینالود دیروز برف داشته از منطقه ما قله فلسکه بینالود پوشش برف بیشتری نسبت به روز قبل داره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
حيف هست كه الان خواب باشيد و از اين هواي بسيار دلپذير استفاده نكنيد حداقل ديد افقي 20 كيلومتر هست و نسيم خنكي ميوزه، آدم دوست داره هوا را بخوره پاشيد برين بيرون اكسيژن تنفس كنيد

seyyedalireza

مدیر موقت
خیلی هوای خوبیه منم ساعت 8.5 بلند شدم ولی دیشب لاد های خطرناکی وشدیدی میومد الانمکه کوه های خلجو میبینم داره کم کم ابری میشه

محمد رضا جان سلامچیزی که مدل ecmwf و یا هواشناسی کانادا و البته سایت نروژ وجودش رو نداشت پیش بینی کنه این شاهکار بود که جی اف اس به درستی در مورد مشهد پیش بینی کرد. حالا مقدار بارش همرفت 100 متر اینطور تر با اون طرف تر فرق میکنه.قبلا هم گفتم صحت مدلها رو باید با آپدیتهای هر 6 ساعت در روز سنجید. بعنوان یک کسی که عمری با نقشه ها و مدلهای مختلف کار کردم عرض میکنم متاسفانه مدل ecmwf دیگه اون اعتبار و دقت سابقش رو نداره. در ضمن بارشهای روز چهارشنبه هم توسط مدل ecmwf برای مشهد پیش بینی نشده بود
e3y2yru3.jpg
سلام بر امیر محسن عزیز.....اخه ای سی ام هم که صفر مطلق پیشبینی نکرده بود فکر کنم واسه بعدازظهر دیروز بین 3 تا6 میل رو واسه فرودگاه پیشبینی کرده بودو حتی پیک بارش و که جی اف اس بین ساعت 7 تا 12 شب پیشبینی کرده بود درست ای اسی ام بهتر گفته بود

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
در مورد اين سيستم بدترين عملكرد ممكن رو مدل ecmwf داشت و به ترتيب مدل جي اف اس هواشناسي كانادا و نيرو دريايي پيش بيني بهتري داشتند مدتهاست كه ecm درست پيش بيني نميكنه حالا دليلش را واقعن نميدونم چه تغييري در مورد پارامترهاي پيش بيني اين مدل پيش اومده كه اينقدر همراه با خطا شده!؟

در مورد اين سيستم بدترين عملكرد ممكن رو مدل ecmwf داشت و به ترتيب مدل جي اف اس هواشناسي كانادا و نيرو دريايي پيش بيني بهتري داشتند مدتهاست كه ecm درست پيش بيني نميكنه حالا دليلش را واقعن نميدونم چه تغييري در مورد پارامترهاي پيش بيني اين مدل پيش اومده كه اينقدر همراه با خطا شده!؟
من متوجه نمیشم هادی جان الان که دقیقا همون که نروژ گفت شد که 3، 4میل بعداز ظهر اومد ولی جی اف اس گفته بود بالای 20تا...

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
پس اردیبهشت خوب موعود چی شد :|

euro1_00hr.png

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]همانگونه که در شکل بالا مشاهده می شود تشکیل بندال شارش شکافته برروی اروپا سبب تفکیک و تضعیف بادهای غربی شده است. گسترش ناوه کمفشار مستقر در غرب اروپا و ریزش هوای سرد توسط پر ارتفاع جنب حاره مستقر برروی اقیانوس اطلس شمالی شرایط را برای ارسال سامانه هایی از ناحیه کمفشار منطقه ایسلند فراهم نموده است.اما شکل گیری بندال شارش شکافته (بواسطه استقرار سامانه پر ارتفاع شمال اروپا برروی سامانه کم ارتفاع مستقر برروی منطقه بالکان) سبب تفکیک بادهای غربی و تضعیف سامانه های ارسالی می شود. تداوم ریزش هوای سرد و گسترش ناوه های کشیده یا ترافهای کشیده از ناحیه کمفشار منطقه غرب اروپا ,در روزهای آتی شکل گیری و ارسال سامانه های کم ارتفاع را به دنبال خواهد داشت که بعلت حاکم بودن این بندال و تفکیک بادهای غربی باعث تضعیف سامانه های مذکور خواهد شد. بعلاوه حرکت شرق سوی سامانه های مذکور یکی پس از دیگری و تقابل با پشته شکل گرفته برروی ایران بعضا تضعیف و بطرف عرضهای بالاتر منحرف خواهند شد. علارغم حاکم بودن این وضعیت طی هفته پیش رور امواجی آسمان ایران را ناپایدار خواهد کرد که سبب بارشهای بهاری در سطح کشور خواهند شد.

http://parno.blogsky.com/

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من متوجه نمیشم هادی جان الان که دقیقا همون که نروژ گفت شد که 3، 4میل بعداز ظهر اومد ولی جی اف اس گفته بود بالای 20تا...

اولن ecm يا نمايندش نروژ شق القمر نكرده 4 ساعت قبل بارش اونم آخر بارش را پيش بيني كرده دومن ما از اين سامانه بيشتر از 10 ميل بارش در بيشتر مناطق شهر گرفتيم كه با توجه به خاصيت بارش هاي همرفتي احتمال زياد ما همون 20 ميل را در بعضي نقاط شهر داشتيم كه به نظر رقم درستي باشه چون فرودگاه 10 ميل از اين موج كسب كرد همون موجي كه ecm در آپديت هاي پياپي 1 ميل واسش در نظر ميگرفت!حتا جي اف اس ساعت وقوع رعد و برق ها درست پيش بيني كرد! در هر صورت جي اف اس سربلند بود و ecm رفوزه!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
منم با نظر محمد رضا موافقم ECM بهتر پیشبینی کرد. رقم بارش مجموع دو روز پیش هم تو محله ما به نظر از ۱۰ میل فرودگاه هم کمتر بود. تازه هادی که میاد میگه ECM شق القمر نکرده که دو روز قبل پیش بینی درستی کرده باد گفت GFS که در همون ۶ ساعت آخر هم امید واهی داد و اشتباه پیشبینی کرد!!!

اولن ecm يا نمايندش نروژ شق القمر نكرده 4 ساعت قبل بارش اونم آخر بارش را پيش بيني كرده دومن ما از اين سامانه بيشتر از 10 ميل بارش در بيشتر مناطق شهر گرفتيم كه با توجه به خاصيت بارش هاي همرفتي احتمال زياد ما همون 20 ميل را در بعضي نقاط شهر داشتيم كه به نظر رقم درستي باشه چون فرودگاه 10 ميل از اين موج كسب كرد همون موجي كه ecm در آپديت هاي پياپي 1 ميل واسش در نظر ميگرفت!حتا جي اف اس ساعت وقوع رعد و برق ها درست پيش بيني كرد! در هر صورت جي اف اس سربلند بود و ecm رفوزه!

پیشبینی که جی اف اس با توجه به مختصات فرودگاه بوده و برای اونجا بوده نه واسه 30کیلومتر اونطرفتر بعدشم فقط واسه روزه 5شنبه 22میل پیشبینی کرده بود که فقط و فقط 5.8 میل محقق شد و ای سی ام واسش 3،4میل گفته بود به نظر من که اون نزدیکتر بود در روز پنجشبه تا جی اف اس

منم با نظر محمد رضا موافقم ECM بهتر پیشبینی کرد. رقم بارش مجموع دو روز پیش هم تو محله ما به نظر از ۱۰ میل فرودگاه هم کمتر بود. تازه هادی که میاد میگه ECM شق القمر نکرده که دو روز قبل پیش بینی درستی کرده باد گفت GFS که در همون ۶ ساعت آخر هم امید واهی داد و اشتباه پیشبینی کرد!!!
سلام ارش جان..دقیقا من هم بعید میدونمتو هیچ نقطی از شهر بیشتر از 10میل دیروز اومد ولی جی اف اس حتی تو اخرین اپدیتش واسه فرودگاه نزدیک 20تا با اصرار پیشبینی میکرد...در مجموع فکر کنم ای سی ام کمی نزدیکتر بود با اینکه اونم جالب نبود پیشبینیش

seyyedalireza

مدیر موقت
در منطقه ما که فکر کنم 10 میل اومد واقعا نیم ساعت فوق شدید اومد و 3 ساعت هم بهصورت شدید و کمی ملایم تر اومد
حالا نمیدونم ولی با این بارونی که من دیروز دیدم بنظرم حتی 10 میل رو هم رد کرد
منطقه ما خیابان امام رضا هست

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

آرش جان ecm تنها 4 ساعت قبل بارش تونست يه چيزي پيش بيني كنه نه 2 روز قبل!!
شما به مدلي كه در 90% موارد از زمستان تا حالا اشتباه پيش بيني كرده چه نمره اي ميدي؟ در ضمن بارش در منطقه ما فقط ديروز بيشتر از 10 ميل بود كه در مجموع حدود 15 ميل از اين سيستم بارش گرفتيم و خيلي بهتر از اون رقم كذايي 1 ميل ecm بود كه 10 آپديت پياپي تكرار شد!

چرا ما اینقد فراموش کاریم به خدا تا دو روز پیش میگفتیم جی اف اس فلانه و فلانه تو تمام زمستون همه ازش شاکی بودن بعد الان....اگه به پیشبینی های چند روز قبل این سیستمه که اول ای سی ام بارش سنگین پنج شش روز پیش پیشبینی کرده بود که جی اف اس صفر بود که خود هادی گفت جی اف اس داره به راه راست هدایت شده..دو روز قبل بارشتا دیروز هم ای سی ام واسه پنجشنبه چهار تا شش میل بود ولی جی اف اس تا 25هم واسه پنجشنبه داشت محله ما دیروز حدود 5تا بود محمدرضا هم از احمد اباد پنج تا گفت ارش هم همینطور و فرودگاهم ک همین قدر نمیدونم کجاش پنجشنبه 20 تا اومد

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام سلام :54:
امیدوارم حال داداشای گلم خوب باشه:8:
این عکس هم تقدیم به شما:6:
دلتون خنک:8:
:13:

h-648.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا