سلام. منطقه ما هم رگبار بارون زودگذر رو داشتیم. الانم شبکه 3 حرم امام رضا (ع) رو نشون میداد داشت بارون می اومد.
الحمد لله.:گل:
خب آخه ماست بند که نمیگه ماست من ترشه . خودشون و نمیخوان ضایع کنن . خیلی خونسرد میگن تهران هوا پاک شده و خوبه انگار نه انگار که تهران قطره ای بارش نداشته و پیشبینیشون کاملا غلط بوده . اگر یادت باشه صبح اشاره کرد که تهران بد قولی کرده ولی احتمالا بهش گفتن از همه چی ابراز رضایت کن و دیگه این و نگو .الان هواشناسی کشور خوشحاله چون به جای اینکه به دنبال بارش در تهران باشه به دنباله وزش باد و پاک شدن هوای تهرانه!! اصلا تهران 0 میلی بیاد و هوا هم پاک باشه اینا راضین
سلام آرش منطقه ما که نزدیک حرمه بارش شدید ده دقیقه ای داشتیم فک کنم2میل شد الان قطع شد ولی هوارو تمیز کرد خداروشکر. الان چراغ های دکل کوه های هاشمیه و کوهسنگی راحت دیده میشه.این نوع هوا آدمو یاد اردیبهشت میندازه!
خب آخه ماست بند که نمیگه ماست من ترشه . خودشون و نمیخوان ضایع کنن . خیلی خونسرد میگن تهران هوا پاک شده و خوبه انگار نه انگار که تهران قطره ای بارش نداشته و پیشبینیشون کاملا غلط بوده . اگر یادت باشه صبح اشاره کرد که تهران بد قولی کرده ولی احتمالا بهش گفتن از همه چی ابراز رضایت کن و دیگه این و نگو .
منطقه ما از بعد از ظهر 4-5 میلی متر اومده
منطقه ما که زیاد جالب نبوده. کمتر از 0.5 میلیمتر:سکوت:
جالب اینه که از صبح تا حالا همش میگه بارش در تهران طی ساعات آینده شروع خواهد شد و هوا هم صافه!خب آخه ماست بند که نمیگه ماست من ترشه . خودشون و نمیخوان ضایع کنن . خیلی خونسرد میگن تهران هوا پاک شده و خوبه انگار نه انگار که تهران قطره ای بارش نداشته و پیشبینیشون کاملا غلط بوده . اگر یادت باشه صبح اشاره کرد که تهران بد قولی کرده ولی احتمالا بهش گفتن از همه چی ابراز رضایت کن و دیگه این و نگو .
البته دقیقا اصغری قبل از بارش گفت که بارش برف برای کوهستانهای تهرانه!
جالب اینه که از صبح تا حالا همش میگه بارش در تهران طی ساعات آینده شروع خواهد شد و هوا هم صافه!
فکر کنم توی بخش خبری 7 بگه که خدارو شکر هوای تهران هم ناشی از این سامانه پاک شد:خنده2: