• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام. منطقه ما هم رگبار بارون زودگذر رو داشتیم. الانم شبکه 3 حرم امام رضا (ع) رو نشون میداد داشت بارون می اومد.

الحمد لله.:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
هیچکدوم از تراز ها رطوبت 100 درصد نبوده

تراز 500 و 850 و 700 و ....

رطوبت تراز میانی که فقط 23 % بود !!!!

sv2nfqw814in2o0aibzl.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
الان هواشناسی کشور خوشحاله چون به جای اینکه به دنبال بارش در تهران باشه به دنباله وزش باد و پاک شدن هوای تهرانه!!
اصلا تهران 0 میلی بیاد و هوا هم پاک باشه اینا راضین

خراباتی

کاربر ويژه
سلام. منطقه ما هم رگبار بارون زودگذر رو داشتیم. الانم شبکه 3 حرم امام رضا (ع) رو نشون میداد داشت بارون می اومد.

الحمد لله.:گل:

سلام آرش منطقه ما که نزدیک حرمه بارش شدید ده دقیقه ای داشتیم فک کنم2میل شد الان قطع شد ولی هوارو تمیز کرد خداروشکر. الان چراغ های دکل کوه های هاشمیه و کوهسنگی راحت دیده میشه.این نوع هوا آدمو یاد اردیبهشت میندازه!

mohamad$

کاربر ويژه
الان هواشناسی کشور خوشحاله چون به جای اینکه به دنبال بارش در تهران باشه به دنباله وزش باد و پاک شدن هوای تهرانه!! اصلا تهران 0 میلی بیاد و هوا هم پاک باشه اینا راضین
خب آخه ماست بند که نمیگه ماست من ترشه . خودشون و نمیخوان ضایع کنن . خیلی خونسرد میگن تهران هوا پاک شده و خوبه انگار نه انگار که تهران قطره ای بارش نداشته و پیشبینیشون کاملا غلط بوده . اگر یادت باشه صبح اشاره کرد که تهران بد قولی کرده ولی احتمالا بهش گفتن از همه چی ابراز رضایت کن و دیگه این و نگو .

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش منطقه ما که نزدیک حرمه بارش شدید ده دقیقه ای داشتیم فک کنم2میل شد الان قطع شد ولی هوارو تمیز کرد خداروشکر. الان چراغ های دکل کوه های هاشمیه و کوهسنگی راحت دیده میشه.این نوع هوا آدمو یاد اردیبهشت میندازه!

سلام همایون جان. دقیقا همینطوره. حرم معلوم بود خوب بوده. اینجا محله ما که زیاد شدید نبود. به هر حال بارش رگباری همینه دیگه!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خب آخه ماست بند که نمیگه ماست من ترشه . خودشون و نمیخوان ضایع کنن . خیلی خونسرد میگن تهران هوا پاک شده و خوبه انگار نه انگار که تهران قطره ای بارش نداشته و پیشبینیشون کاملا غلط بوده . اگر یادت باشه صبح اشاره کرد که تهران بد قولی کرده ولی احتمالا بهش گفتن از همه چی ابراز رضایت کن و دیگه این و نگو .

البته دقیقا اصغری قبل از بارش گفت که بارش برف برای کوهستانهای تهرانه!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
نظر سعید عزیز از مشهد یکی از خوانندگان وبلاگ هوای مشهد:!!!

«الان از کافی نت کامنت میذارم چند دقیقه پیش که بیرون بودم پایگاه حوادث غیرمترقبه زیر پل آب و برق داشتن کامیونهارو شن و نمک بارگیری میکردن! برف قبلی ام دقیقا شبش همین حرکتو دیدم. یا هواشناسی استان خوابه و خبر نداره که برفی در راه مشهد نیس یا واقعا برف تو راهه...!»

aria_tehran

کاربر ويژه
جالب اینه که از صبح تا حالا همش میگه بارش در تهران طی ساعات آینده شروع خواهد شد و هوا هم صافه!
فکر کنم توی بخش خبری 7 بگه که خدارو شکر هوای تهران هم ناشی از این سامانه پاک شد:خنده2:

aria_tehran

کاربر ويژه
البته دقیقا اصغری قبل از بارش گفت که بارش برف برای کوهستانهای تهرانه!

آخه جاهای دیگه جز کوهستان ها یه قطره هم نبارید!
منظورش از بارش برف در کوهستان این بود که بارش در کل استان رخ میده که در ارتفاعات به شکل برفه

navid-mashhad

کاربر ويژه
جالب اینه که از صبح تا حالا همش میگه بارش در تهران طی ساعات آینده شروع خواهد شد و هوا هم صافه!
فکر کنم توی بخش خبری 7 بگه که خدارو شکر هوای تهران هم ناشی از این سامانه پاک شد:خنده2:

یه مشت بی لیاقتن که همشون با رابطه سر کارند نه با ضابطه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا