• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
screen_c80wl.png

آقا امير اين عكس رو فكر كنم از شما ايده شو گرفتند بارش عربستان

سلام فرهاد جان

ممنون از به اشتراک گذاری تصویر.

عربها تو فیسبوک و تویتر تصاویر خیلی خوبی از وقوع رعد و برق و سیل در مکه به اشتراک گذاشته اند که متاسفانه میدونید فیلتره.

فردا عازم خراسان شمالی هستم و در شیروان هم توقف احتمالا 1 تا 2 ساعته دارم ولی اگه امشب فرصت کنم هم نمودار اسکیوتی تبریز رو که ظاهرا امروز تگرگ داشته رو تفسیر میکنم و هم رو نقشه نشون میدم که چرا حرکت ابرها جنوب شماله و چرا دامنه بارشها به شمال شرق کشیده نمیشه.

راستی احتمال داره روز جمعه بخشهایی از خراسان شمالی و نوار مرزی شمال خراسان رضوی با پدیده همرفت و بارشهای بسیار پراکنده و کوتاه مدت مواجه باشند که قطعا در خراسان شمالی یک کاهش نسبتا مخسوس دمای کوتاه مدت از جمعه بعدازظهر تا شنبه صبح احتمال وقوع داره

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

golil

کاربر ويژه

سلام فرهاد جان

ممنون از به اشتراک گذاری تصویر.

عربها تو فیسبوک و تویتر تصاویر خیلی خوبی از وقوع رعد و برق و سیل در مکه به اشتراک گذاشته اند که متاسفانه میدونید فیلتره.

فردا عازم خراسان شمالی هستم و در شیروان هم توقف احتمالا 1 تا 2 ساعته دارم ولی اگه امشب فرصت کنم هم نمودار اسکیوتی تبریز رو که ظاهرا امروز تگرگ داشته رو تفسیر میکنم و هم رو نقشه نشون میدم که چرا حرکت ابرها جنوب شماله و چرا دامنه بارشها به شمال شرق کشیده نمیشه.

راستی احتمال داره روز جمعه بخشهایی از خراسان شمالی و نوار مرزی شمال خراسان رضوی با پدیده همرفت و بارشهای بسیار پراکنده و کوتاه مدت مواجه باشند که قطعا در خراسان شمالی یک کاهش نسبتا مخسوس دمای کوتاه مدت از جمعه بعدازظهر تا شنبه صبح احتمال وقوع داره

ممنون از اطلاع رساني شما هر چي خدا بخواد همون ميشه
اينجا هوا نسبت به مشهد خنكه.
من روستا زندگي مي كنم اگر مي شد خدمت شما ميرسيدم و عرض ادب مي كردم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اولین نقشه آماده شد!

در این تصویر بخوبی مرکز کم ارتفاع تراز فوقانی جو بر روی مرکز کشور ترکیه به چشم میخوره که امواجی از این سامانه به سرتا سر نواحی غربی کشور گسترش پیدا کرده!

ftxspxonrcy6bhhfu5t.jpg

همانطوریکه در گزینه ارتفاع در تراز 500 میلی بار و خصوص استریم لاین تراز 300 میلی بار دیده میشه یک مرکز پر ارتفاع بر روی آسیای میانه بسته شده که در واقع نقش یک بلاکینگ رو برای سامانه بارشی درنیمه غربی ایفا میکنه و منجر به ماندگاری سیستم در نیمه غربی شده و زبانه های این پر ارتفاع سرتا سر شمال شرق و تا حدودی شرق کشور رو به زنجیر کشیده.

این مشابه با الگویی هست که در زمستان و پاییز امسال به دفعات تکرار شد و روزهای بسیار بدی رو برای ما و البرز مرکزی- شرقی و تا حدودی غربی رقم زد..

اگه با دقت خطوط استریم لاین در تراز 300 رو ملاحظه کنید متوجه میشید که سوی جریانات جنوبشرق- شمال غرب هست!

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه بعدی که برای دوستان خوبم به اشتراک میذارم که خیلی هم دوسش دارم در واقع نشان دهنده گستره ابرهای تندری و تراف های موجود در منطقه است و همانطوریکه مشخص کردم تراف ترکیبی و معکوس اقیانوس هند و دریای سرخ که با جریانات گرم و مرطوب جنوبی همراهی میشه ضمن برخورد با رشته کوههای زاگرس تا آذربایجان گسترش زیبایی پیدا کرده اون ابرهای زیبای کومولونیمبوس امروز بر روی نیمه غربی کشور هم دقیقا به خاطر همین موضوع بوده!

crhg93kdbg5zp8lirn3.jpg

آخرین ویرایش:

DR WHO

کاربر ويژه
طى پاييز امسال ، دماى آبهاى مناطق حاره اى بيشتر از نرمال و فشار درياى سرخ و مديترانه كمتر از نرمال خواهد بود از اين رو طى پاييز امسال شاهد نفوذ پى در پى ناوه هاى عميق و قدرتمند بارشى ( چرخند مديترانه اى + توده كمفشار سودانى ) به همراهى رطوبت مناسب از پايين و هواى سرد از بالا به كشور خواهيم بود .

27437913247610509249.gif

امسال خبرى از مزاحمت پرفشار ازور ، پرفشار سيبرى و جنب حاره اى نخواهد بود .

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوستان :گل:امیر محسن عزیز چقدر میشه این هواشناسی روسیه حساب کرد اگه اینجور باشه که ما دیگه بارش نداریم ولی غرب تا اخر این ماه میلادی بارش خوبی داره
مشهد

اینم از زنجان قزوین همدان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان :گل:امیر محسن عزیز چقدر میشه این هواشناسی روسیه حساب کرد اگه اینجور باشه که ما دیگه بارش نداریم ولی غرب تا اخر این ماه میلادی بارش خوبی داره
مشهد

اینم از زنجان قزوین همدان

سلام نیما جان

زیاد رو این پیش بینی ها حساب نکنید. من که فکر میکنم هنوز شانس بارش در منطقه ما وجود داشته باشه.

شب دوستان عزیز خوش و بدرود

hassan54

New member
ضمن تشکر ازتحلیل دقیق جناب استاد امیر محسن،دیروز عصر بارش شدید باران و تگرگ رادرشبستر (60کیلومتر، شمال تبریز) داشتیم .جناب امیر محسن در صورت امکان پیش بینی برای بارش در شمالغرب در روزهای آتی ارائه بفرمایید.

20140511.jpg201405117368.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ضمن تشکر ازتحلیل دقیق جناب استاد امیر محسن،دیروز عصر بارش شدید باران و تگرگ رادرشبستر داشتیم .جناب امیر محسن در صورت امکان تحلیلی برای بارش در شمالغرب در روزهای آتی ارائه بفرمایید ؟مشاهده پیوست 55758مشاهده پیوست 55759

سلام دوست خوبم.
خیلی از لطف شما سپاسگذارم.عرض کنم خدمت تون که فعلا دسترسی چندانی به نقشه ها ندارم چون ماموریت هستم ولی با موبایل که خروجی جی اف اس و همچنین cfsv2 رو که چک کردم بنظر هنوز بارشهای بسیار خوبی در روز و روزهای آتی در انتظار شما دوستان خوبم در شمال غرب و استانهای آذربایجان شرقی- غربی و اردبیل باشه.
امیدوارم از این لحظات خوب نهایت استفاده رو ببرید و بارشها در اون بخش از کشور مطلوب و بدون مخاطرات جانی و مالی باشه.

به امید ایرانی سراسر سرسبز و آباد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا