• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
والله صدا و سیما وقتی نشون میده تو جاده ها ماشین ها گیر کرده
بیشتر مردم که نمی گن نه!! اینجا جاده هاشه
میگن اوه اوه همه جا برف اومده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان. امروز مشهد رویایی بود و در چندین نوبت رگباری نسبتا شدید باران رو از ساعت چهار بعد از ظهر به بعد در غالب نقاط شهر داشتیم.خلاصه هر ابری اومد رو مشهد ورد شد رهآوردش برای ما بارش بود. الان که یک سر اطلاعات رادیو سند فرودگاه مشهد رو با موبایل چک کردم شرایط برای بارش به شکل شگفت انگیزی فراهم ومهیاست و اگه آپدیت فردا هم همین روند رو داشته باش به امید خدا بارش خوبی هم برای فردا خواهیم داشت.

aria_tehran

کاربر ويژه
فکر کنم با توجه به کاهش شدید دما در تهران که تا الان رخ داده بشه به نشستن برف حداقل توی نیمه ی شمالی شهر حساب کرد
به شرطی که برف خوب مثلا 5 میل بیاد

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام دوستان. امروز مشهد رویایی بود و در چندین نوبت رگباری نسبتا شدید باران رو از ساعت چهار بعد از ظهر به بعد در غالب نقاط شهر داشتیم.خلاصه هر ابری اومد رو مشهد ورد شد رهآوردش برای ما بارش بود. الان که یک سر اطلاعات رادیو سند فرودگاه مشهد رو با موبایل چک کردم شرایط برای بارش به شکل شگفت انگیزی فراهم ومهیاست و اگه آپدیت فردا هم همین روند رو داشته باش به امید خدا بارش خوبی هم برای فردا خواهیم داشت.

دقیقا یه لکه ابر هم که رد میشه یه خورده بارون هم می باره
بین ساعت 6-7 یه رگبار خوب زد
سمت آرش خوب نبوده فرودگاه هم که کمتر از 0.5 میل

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
توضیحی برای این وضعیت رشت وجود نداره؟!

وضعیت دما و بارش باید الان خیلی خوب باشه ولی نیست!

دمای رشت 3.6

aria_tehran

کاربر ويژه
جالبه مثلا یه استان یه جادش که از لحاظ سرما برابر هراز و فیروزکوه خودمونه نشون میدن میگن برف شدید اومده این استان
خیلی وقتا این جور شده
اگه این جور باشه همین الان استان تهران خیلی جاهاش پوشیده از برفه از چند ماه پیش!!

mohamad$

کاربر ويژه
گیر دادی به رشت چرا؟
پاشو برو شهریار الان گزارش تصویری بده:خنده2:

نه میخوام ببینم برف شده یا نه . این سیستم های غربی به نظر میرسه سرماش برای سواحل غربی خزر کارساز نیست باید مستقیما سرما از شمال نفوذ کنه .

حتی بارش هم چندان زیاد نبوده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا