• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حدسم درست بود ولی ظاهرا داره جاده سبزوار - شاهرود رو آب میباره و نرخ بارش فعلی 25 میلیمتر در ساعت بر آورد شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

locfhhsk2v7y2gbxjmdo.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چک کردم هادی جان

جی اف اس برای ساعت 18:00 یو تی سی نرخ بارش این ابر رو 0.45 میلیمتر درساعت بر آورد کرده بود که در واقعیت خیلی سنگینتر داره میباره!!!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امکان رسیدنش به مشهد به نظرم ضعیف هست اما در طول مسیر بارش قابل توجهی خواهد داشت.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

arashz

مدیر بخش هواشناسی
باید 200-300 کیلومتر دیگه دوام بیاره و این یعنی دو ساعت دیگه روی مشهد هست.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تصحیح میکنم! لبه شرقی ابر دقیقا در غرب مشهد هست!!! عجب سرعتی داره!! دو ساعته از شرق تهران رسید به مشهد!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خیلی جالبه، رطوبت و ابر از روی اتیوپی میاد به سمت شمال غرب و سودان، بعد به یکباره سمتش عوض میشه و به شمال شرق منحرف میشه و بعد از عبور از شمال عربستان میرسه به ایران!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باید 200-300 کیلومتر دیگه دوام بیاره و این یعنی دو ساعت دیگه روی مشهد هست.

آرش جان

ولی بعید میونم مشهد خبری بشه!

راستی وضعیت روزهای اینده رو چک کردم . میخوام بگم مشهد پنجشنبه شب از ساعت 18:00 utc به بعد تا بامداد جو شاخصهای ناپایداری قابل توجهی داره احتمالا شب پر سر و صدا و خاصی رو در پیش خواهیم داشت.:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محسن جان این ابر سرعت یالایی داره حداقل یک بارش رو در مشهد خواهد داشت. رعد و برقش که در تهران واقعا کور کننده بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من فعلا امیر آباد هستم جنوب شرق گیشا، از امشب تا دو شب دیگه.

آرش جان جی پی اس موبایلت رو روشن کن. رو وایبر یا واتس اپ خصوصی بهم مختصات بده تا دقیقش رو واست استخراج کنم چون نقشه خام هست و حد و حدود شهرها نا مشخضه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک ساعت آینده شمال شرق تهران وضع خوبی داره و اینهم نمودار اسکیوتیش:

6x52m4iu8utgayg2p.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا