• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
مطمئنا کمینه امشب از آن اسطوره های سرمای ایران سقز ، هزارکانیان ، تکاب ، سراب و شاید هم شهر کرد باشه

محسن جان رکورد کمینه قوچان چقدره؟ کلاً قوچان جالبه بعضی زمستانها مثل امسال در زمره کمترین میانگین هاست بعضی سالها هم عدد میانگینش بالاست و در سطح متوسط هاست

سیبری

کاربر ويژه
محسن جان رکورد کمینه قوچان چقدره؟ کلاً قوچان جالبه بعضی زمستانها مثل امسال در زمره کمترین میانگین هاست بعضی سالها هم عدد میانگینش بالاست و در سطح متوسط هاست

35- 1350
خوب اگه سال سال شمالشرق نباشه مطمئنا قوچان هم به رده های پایین جدول سقوط میکنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مجموع بارشهای سطح کشور تا 192 ساعت آینده

13011906_2_1106.gif

13011906_2_1106.gif

سیبری

کاربر ويژه
محسن جان مطمئنی. چون سازمان رکورد کمترین دمای ایران رو سقز 32- اعلام کرده.
این رکورد کمترین دمای ایران که مسلما اشتباهه
سال 1342 ایستگاه نوژه همدان 34- و 86 هم فرودگاه اردبیل 33- شد
در مورد قوچان هم تو 2 تا منبع از نوشته های دکتر پاپلی یزدی دیدم که تو هر دو رکورد سرمای خراسان رو 35 - و از قوچان ذکر کرده

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
این رکورد که مسلما اشتباهه
سال 1342 ایستگاه نوژه همدان 34- و 86 هم فرودگاه اردبیل 33- شد
در مورد قوچان هم تو 2 تا منبع از نوشته های دکتر پاپلی یزدی دیدم که تو هر دو رکورد سرمای خراسان رو 35 - و از قوچان ذکر کرده

نمیدونم برم دوباره تو فایلها بگردم. مطمئنم اینو دیدم و مربوط به سقز بود. شاید عددشو اشتباه کردم.

mohamad$

کاربر ويژه
محمد سادات . امار ایستگاه های اقلیم شناسی و داری ؟ برای سال های دور فیروزکوه . من قبلا داشتم متاسفانه پاک کردم

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد سادات . امار ایستگاه های اقلیم شناسی و داری ؟ برای سال های دور فیروزکوه . من قبلا داشتم متاسفانه پاک کردم

من آمار ماهیانه فصلی و سالانه شهرها و استانها رو از سال 85 تا امروز کامل دارم. همونهایی که بخش انتشارات سایت سازمان میزنه. قبل ترشو ندارم.
اما آمار نهایی و پیرایش شده و کامل تا سال 2005 تو سایت چهارمحال هست. هر چی بخوای توش پیدا میشه(به جز ارتفاع برف)
ایستگاههای اقلیم شناسی رو متاسفانه دیگه کسی بهشون دسترسی نداره، اما فیروزکوه اقلیم شناسی نیست، چون تو اون آمار سایت چهارمحال هستش

mohamad$

کاربر ويژه
ممنون محمد سادات .

چرا فیروزکوه ایستگاهش از حدودای سال 1970 تاسیس شده و بعدش تبدیل شده به همین ایستگاه های سینوپتیک .

چندین بار دمای -30 تا -33 داشته . -35 و -36 هم داشته ولی همه این زیر 30 ها قبل از سینوپتیک شدنش هست . قوچان هم از قدیم ایستگاه داشته

امین کرمانشاه اینا رو داره فکونم

mohammadsadat

کاربر ويژه
ممنون محمد سادات .

چرا فیروزکوه ایستگاهش از حدودای سال 1970 تاسیس شده و بعدش تبدیل شده به همین ایستگاه های سینوپتیک .

چندین بار دمای -30 تا -33 داشته . -35 و -36 هم داشته ولی همه این زیر 30 ها قبل از سینوپتیک شدنش هست . قوچان هم از قدیم ایستگاه داشته

امین کرمانشاه اینا رو داره فکونم

آره الان دیدم. قبل از 93 رو نداره. قبلاً که این آمار تو خود سایت سازمان بودن، اقلیم شناسی ها هم همراهشون بود. یه بار دنبال رکورد کمینه بودم و پیداشم کردم اما الان چیزی یادم نیست متاسفانه

ماهان.

کاربر ويژه
خبر دیروز:

بادی با سرعت 72 كیلومتر بر ساعت در انزلی وزیدن گرفت

بندرانزلی - سرپرست اداره هواشناسی بندرانزلی گفت: سرعت وزش باد چهارشنبه شب تا نیم روز پنجشنبه در این شهر ساحلی 72 كیلومتر بر ساعت ثبت شد.

'شبنم هادی نژاد' روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: جهت باد شمال غرب بود كه موجب ایجاد امواج ساحلی به ارتفاع دو و نیم متر شد.

وی، علت بروز این پدیده را گذر یك سیستم كم فشار از روی نوار جنوبی خزر عنوان و خاطرنشان كرد؛ از اواخر امروز با نفوذ سیستم پرفشار شاهد كاهش دما و بارندگی های پراكنده خواهیم بود.

وی میزان بارش باران از چهارشنبه شب تا نیم روز پنجشنبه را در این شهر ساحلی 12میلی متر و دمای هوا را هفت درجه سانتیگراد اعلام كرد.

به گفته وی از ابتدای سال زراعی ( اول مهر) تاكنون 870 میلی متر باران در انزلی باریده است كه نسبت به یكهزار و 370 میلی متر صورت گرفته در مدت مشابه پارسال 35 درصد كاهش نشان می دهد.ك/3

620/ 603

tima ir

کاربر ويژه
بارش برف به نقل از سایت فورکا به سرخس در شمال شرق خراسان رضوی همکنون در حال باریدن است .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا