• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. مشهد که دیشب اونقدر سرد نشد. کمینه مشهد: 4-

مدل ECM و سایت فورکا بارش برف نسبتا خوبی رو (البته تو این کم بارشی) برای سه شنبه شب و صبح چهارشنبه در مشهد پیشبینی کردن:

ngc5r2duhedv7yk6hjmy.png

qxd0pp6avqt3v14jb6j.png

اما متاسفانه مدل GFS تو چند آبدیت اخیرش بارشامون رو تقریبا به صفر رسونده:

64vbs7luzpa0kp8hqdla.png

خدا کنه از این سیستم دیگه بارشی رو بگیریم والا دیگه این وقفه بارشی خیلی آزاردهنده میشه!!!

سیبری

کاربر ويژه
خوب دیروز گفتم کمترین کمینه بین شهرهای سقز ، تکاب ، هزارکانیان ،سراب و شهر کرد هستش

سقز نامردی نکرد و دل ما و رکورد امسال قوچان رو نشکست :خنده2:فقط مونده تکاب و هزارکانیان ، می ترسم اونا رکورد 24.8- قوچان رو شکسته باشن:خنده2:

ماهان.

کاربر ويژه
اگه بارش این هفته سپری بشه، تا اطلاع ثانوی در شمال ایران خبری از بارش نیست. یعنی تا هفته اول بهمن.

ماهان.

کاربر ويژه
کمینه دمای صبح امروز ماگدبورگ به 4.9- رسید. بیشینه دیروز هم 0.4+ بود.

احتمالن بیشینه امروز بین 1- تا 2- خواهد بود. هوا هم تا عصر نیمه ابری و از غروب ابری با بارش پراکنده برف پیشبینی شده

South Boy

متخصص بخش فوتبال
مشهد که دیشب اونقدر سرد نشد. کمینه مشهد: 4-
جااان من سردت نکنه (این الان من بودم باید یخ میزدم)
راستی دمای الان با این گرد و خاک بندر عباس کسی نمیدونه چنده سرده هااا حداقل 20 بگید روحیمون باز بشه:خنده2:
بعد قرار نیست دیگه بارون بیاد یک آمار بدین بارون کی میاد دیگه ؟
ماشالا بنازم هواشناسی شبکه یک اینقدر هواشناس توپ نداره... کارتون درست.

سیبری

کاربر ويژه
ارتفاع برف اعلام شده امروز ایستگاه هواشناسی قوچان 19 سانت هستش که البته داخل شهر در اغلب موارد ( به دلیل ارتفاع بیشتر شهر نسبت به ایستگاه که در 10 کیلومتری شهر هستش) بیشتره و الان حدود 25 سانت هستش

سیبری

کاربر ويژه
راستی دمای الان با این گرد و خاک بندر عباس کسی نمیدونه چنده سرده هااا حداقل 20 بگید روحیمون باز بشه:خنده2:

درود بر شما
بندر عباس صبح سردی رو داشته ( به نسبت روزای دیگه) دماش 11 بوده که البته به دلیل وزش باد سرمای هوا بیشتر احساس میشه ، یعنی الان شما دارین سرمای حدود 6 در جه رو احساس میکنین که تقریبا میشه سرمای روزای زمستونی شهرهایی مثل کرمان

سیبری

کاربر ويژه

فعلا تا یه هفته دیگه واسه بندر عباس بارشی پیش بینی نشده ، درستی پیش بینی بیش از یه هفته هم به اندازه پیش بینی نرخ تورم در ایرانه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا