• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امروز رفتم کوه پوشش برف افتضاح

اینا برای 2000 تا 2100 متر هستند که فقط تو سایه برف هست اونم خیلی کم

d5hvo8edkdm7qhjsi1ae.jpg

tjjye4kufuyjdyzdfgg.jpg

06cbv3117g0dy4cg0td.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
محمد الان باید 3برابر اینی که گذاشتی تو مناطق مرکزی وجنوبی شهر باشه امسال کوه ها بد جوری لختن تو تهران مخصوصا غرب شهر!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
وارونگی این بلا رو سر برف ها اورده! باورم نمیشه توی این فصل اون ارتفاع، از اب شدن برف ها جوی آب تشکیل شده باشه!!!

saeed hh

کاربر ويژه
اره مثل اونه فقط یه فرق کوچیک داره . اونم اینه که آبان پارسال 50 سانت اومد و امسال 5 سانت میاد .

انقدر نفوذ بد نزن حالا شاید بهمون حال داد من اون موقع تو ساعت پنج صبح از خونه زدم بیرون برم قزوین محل ما برف لایت میومد هرچی میرفتی بالاتربرف بیشتر میشود یه دوتا محل از مابالاتر برف نشسته بود وهرچی میرفتی بالاتر بیشتر میشد کرجم برف خوب بود خود قزوین هم شهرش 6سانتی نشسته بود !! البته شهرک راهنم 20سانت نشسته ولی برداورد هم 40سانتی نشسته بود !!

کدخدا

کاربر ويژه
با اپ دیشب و امروز مشخصه که پای خلیج پارس در میانه وگرنه رطوبت سیستم شمالی به اصفهان نمیرسه :گل:

خدا میدونه چقدر این خلیج دوست دارم :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
اره سعید این برفا هم فسیلی بودن مربوط به اخرین بارش تهران که ابتدای دی بود . از اخرای خیابون ولنجک 1800 به بالا تو سایه تازه میشد برف و دید .

mohamad$

کاربر ويژه
دیگه خشکسالی این طبعات هم داره دیگه

من که به هیچ وجه از این سال آبی راضی نیستم .

گور بابای میلیمتر که اونم به زودی قشنگ میره زیر نرمال . برف باید باشه که نیست

mohamad$

کاربر ويژه
تو کل مسیر تا ایستگاه 2 مجموعا 5 نفر ادم هم نبود بر خلاف جمعه که میلیونی میان ! اون بالا نزدیک ایستگاه 2 یه قسمت هست فضا کلا بازه همه جا سکوت بود یهو دیدم ماشین نیرو انتظامی مثل چی داره از کوه میره بالا . آَش خور بودن البته . تابلو بود . منم اون موقع یاد سامیار افتادم که با ماشین میرن تو کوه و کمر و یادشون کردمLOL

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من فکر میکنم ایندفعه کمتر بازی در بیاره و همون 5 سانتو تو ارتفاع 1900 وبیاد شاید 1 سانت هم 1500 متری بیاد البته بازم خیلی خیلی خوشبینانه

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
این جمعه تو فولاد محله که 40 سانت برف بود مردم شور شوق زیادی داشتن سنگسر یا همون مهدیشهر که رسیدیم میخواستیم شب بمونیم اما وقتی دیدیم خشکه خشکه انگار خاک مرده ریخته بودن تو شهر نتونستیم بمونیم برف انرژی عجیبی به طبیعت و ادما در زمان باریدن میده

mohamad$

کاربر ويژه
اخه سامیار جان بعد از این هفته هوا یهو گرم میشه . هر چی هم بیاد اب میشه . یعنی کل اون برفی که بباره تا جمعه دود میشه و شرایط برفا عین همین الان میشه دوباره :-(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا