• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ساعت 6 صبح به وقت یو تی سی:

13011506_2_1312.gif

13011506_2_1312.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد منظورت گرد و خاک هایی هست که از عراق میاد ؟ یا این آلودگی های ذرات 2.5 میکرون ؟

آخه این الودگی ها اصلا ارتفاع زیادی نمیگیرن و فوقش تا 2100 متر هستند .

ذرات گرد و خاک تا چه ارتفاعی بالا میرن ؟ یعنی مثلا تا 3000 متر میرسن ؟

هر نوع گرد و خاك چه منشا بيابان هاي داخلي و چه از منشا بيابان هاي عراق و سوريه و عربستان.

ارتفاع گرد و خاك ها رو نمي دونم چقدره اما توي مقالات از چند صد متر ياد شده.

ذرات كمتر از 2.5 ميكرون از يك تار مو بار ها و بارها نازك تر هستن.

mohamad$

کاربر ويژه
هر نوع گرد و خاك چه منشا بيابان هاي داخلي و چه از منشا بيابان هاي عراق و سوريه و عربستان. ارتفاع گرد و خاك ها رو نمي دونم چقدره اما توي مقالات از چند صد متر ياد شده. ذرات كمتر از 2.5 ميكرون از يك تار مو بار ها و بارها نازك تر هستن.
ممنون . پس مطمئنا تاثیرش و میزاره روی کوه های کم ارتفاع تر ولی روی قلل خیلی بلند احتمالا نمیرسه .

mohamad$

کاربر ويژه
امروز واقعا روز دل گیری بود حداقل برای من بود
از صبح ابرای ارتفاع بالا باعث شده بودن که بیشتر ساعات روز نوری از آفتاب به سطح زمین نرسه...
همچنین آلودگی این وضعو تشدید کرده بود

تهران تو سه هفته اخیر هواش فاتحه معا صلواته . فکر کنم باید کرگدن قربونی کنیم تا درست شه :-|

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان اگه امکان داره یک تخمین از میزان برف مشهد در روز سه شنبه ارائه بدی ؟؟

سلام نوید جان

با این نقشه های رطوبت در تراز 700 که گذاشتم بنظرم اوج فعالیت سیستم در شمال شرق رو شهر مشهد هست و خوب اگه شرایط سطح زمین - جریانات مساعد برای صعود هوای مرطوب هم فراهم بشه با توجه به اینکه سیستم با هوای سردی همراهی میشه فکر کنم مشهد برف خوبی بباره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چه رطوبت خوبی در روز چهارشنبه برای شمال خراسان در 700 هکنوپاسکال دیده میشه!!!

نقشه های فریزینگ لول هم این نوید رو میدن که بارش از ابتدا به شکل برف باشه چون فریزینگ لول مشهد در ظهر روز سه شنبه بر روی 1000 متر بسته شده:

13011512_2_1312.gif

در ضمن با این فریزینگ لول بنظرم بارش برف در سواحل هم بعید نباشه منتهی باز هم ماهان عزیز استاد ماست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا