• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
یک توده خوب روی غرب تهران داریم، امیدوارم تقویت بشه و به تهران برسه. نکته جالب دیگه، تزریق رطوبتی بسیار عالی سیستم به سمت خراسان هست!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود و سلام مجدد

به همه دوستان عزیزم که در شهر و دیارشون بارش برف رو در صبح امروز تجربه کردند تبریک عرض میکنم و از این بابت بسیار خوشحال و خشنودم:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بغض تهران خواهد ترکید ارش از ابرای صدای رعد خفیف میاد تو هم میشنوی !!

نه متاسفانه! الان دارم از پل مدیریت میرم سمت میدان کاج، اگر موردی بود گزارش میکنم، رعد و برق با برف اصلا چیز جالبی نیست! مخصوصا در شب واقعا وحشتناکه!

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود
من هم تبریک می گم به شمالی های فروم بابت برف
همین که شهرهای ساحلی داره برف میاد یعنی سیستم داره کارشو درست انجام میده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با این همه ابر اساسی و جون داری که داره میاد سمت مشهد اگه اینجا برف خوبی نباره خیلی نامردیه!!!!!

h62hceocf1yyem7igag.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سمت غرب به شدت تیره شده! فکر کنم رگبار برف شدیدی در راه باشه که البته زودگذر هست و بعد از اون به نظر میاد هوا صاف و آفتابی خواهد شد!

پسرخاله

کاربر ويژه
شاخص كيفيت هوای مورخ 26/10/1391 بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاه­های سنجش آلودگی هوای شهر تهران از میزان غلظت کلیه آلاینده­ها نسبت به روز گذشته در همین ساعت کاسته شده است. به این ترتیب میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از دو ونیم میکرون فراتر از حد مجاز بوده و شاخص کیفیت هوا هم اکنون در شرایط ناسالم برای گروه­های حساس می باشد. لازم به ذکر است ایستگاه­های شهرداری منطقه 11، پارک رازی، پارک شکوفه، پارک قائم، سوهانک، شهرک چشمه و فرمانداری شهرری به لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از دوونیم میکرون در شرایط ناسالم قرار دارند . گزارش هواشناسی حاکی از آسمانی صاف تا قسمتی ابری به تدریج افزایش ابر در پاره­ای نقاط غبار صبحگاهی می باشد. به این ترتیب انتظار می­رود شاخص کیفیت هوا تا ساعات ظهر در شرایط ناسالم برای گروه­های حساس باقی بماند. اثرات بهداشتی آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون درشرایط ناسالم برای گروه­های حساس: افزایش احتمال علائم تنفسی در افراد حساس، تشدید بیماری قلبی و ریوی، مرگ و میر زودرس در افراد مبتلا به بیماریهای قلبی، ریوی و افراد مسن. توصیه می­گردد در شرایط ناسالم برای گروه­های حساسافراد مبتلا به بیماری‎های قلبی و ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی مدت در فضای باز را کاهش دهند.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
از لطف دوستان ممنونم و به سایر عزیزان که بارش برف یا باران رو تجربه کردن تبریک می گم.

کار این موج هم برای گیلان تا دو سه ساعت دیگه کاملا تمام می شه.الان باران داره می باره در شهر رشت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا