• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

چه خبرها؟ من که اصفهان یک بارش شدید چند ساعته رو دیدم و دیشب هم در مسیر اونقدر مه شدید بود که از اتوبان نمیشد کاشان رو دید! مه همه جا بود و البته یک جاهائی کم و و در قسمت دیگه مسیر شدید میشد.

درود . تهران هم بارندگی داشت ولی زیر 10 میلیمتر . هوا گرم شده

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بارون اب کرد برفا رو . زمستون و بهاری آغاز کردیم

دمای فعلی تهران +11 و اصفهان +16
یا خدا! چه خبره! اصلا اینطوری دوست ندارم! کاش دوباره سرد بشه! اگر الان اینطوری باشه که باید تابستان انتظار 50 درجه برای تهران داشته باشیم!

mikadd

کاربر ويژه
سلام.اپدیتهای امشب خیلی مهمه.با اپدیتهای فعلی سه شنبه و چهارشنبه اکثر نقاط بارش سنگین دارن و سهمه تهران فقط هوای ابری و بارش خیلی کم و ناچیزه..فکونم امشب تغییر کنه

ali.doosti

کاربر ويژه
درود...
امروز جاده اهواز دزفولومیومدم بعدازدوروز هنوز کنار جاده و دشت ها آب گرفتگی داشت و زمین ها کاملا اشباع از آب بودن...
با این پیش بینی بالای 40م.م که پیش بینی شده زمین دیگه ظرفیت نداره و بازم سیل داریم...
ولی شمال خوزستان اونقذسرسبز شده که نگو...چیزی که تو این چندسال اصلاندیدم!هواهم عالی..تمیز و با نسیم سرد که واقعا لذت بخشه...
دمای همینک 20درجه.

vahid

کاربر ويژه
سلام و درود به همه دوستان من بعد از دیدن انجمن شما مشتاق شدم تا در جمع شما باشم امیدوارم اینجانب را در جمع خود بپذیرید قطعا حضور در جمع شما برای من افتخار خواهد بود

mohamad$

کاربر ويژه

93go2atwh7u1a1zpl30.jpg

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
نه با با نمیاد عجیب ترین حرکات رو تهران تو پاییز و بهار انجام میده زمستون خوابش میبره

پارسال سهریور و ابان شاهکار زد امسال تو فروردین شهریورم بد نبود شایدم مرداد بود وحشتناک رعدوبرق و بارون بود برج میلاد دمای 14 داد تهران شد رودخونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا