• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid61

کاربر ويژه
سلام
من با dial up اومدم عجب سرعتي داره :تعجب2:
خوبه كه از جمعه هوا گرم ميشه از اين سرماي خشك راحت
ميشيم
اگر قراره كه بارش نداشته باشيم هوا گرم باشه بهتره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=5]This is a forecast sounding for NW Mississippi at 1pm CST today. You notice the deep layer above freezing with surface temperatures at freezing. This is a typical freezing rain sounding; the precipitation falls as liquid, but freezes when it reaches the surface. If the layer above freezing was shallow, then the precipitation would likely be sleet. Stay safe!
rug7ldfhub9rfoenomo.jpg

Mohammad-rasht

کاربر ويژه

به نظر من گيلان بيشتر از جانب فاز منفي AO كم بارشي داشته تا النينو چرا كه طبق منابع معتبر هوا اقليم بارش هاي گيلان به سيستم هاي مديترانه اي و درياي سرخ و حتي با كمال تعجب درياي عمان هم وابسته ست. در واقع 3 نوع بارش در گيلان داريم كه نوع اولش از اين 3 منبع رطوبتي خواهد بود كه در تركيب با نوع دوم كه همرفت وزشي هست بارش هاي پاييز و زمستان گيلان رو ايجاد مي كنه.

ما شالله نوع اول كه خوب بوده اما بيشترين كمبود از بابت بارش نوع دوم هست يعني همرفت وزشي اين همرفت هم كه ديگه خودت بهتر از من مي دوني ناشي از عبور جبهه سرد از بستر درياست اين جبهه سرد از سيستم هاي عرض هاي بالايي ناشي مي شه : زبانه هاي پر فشار سيبري و پر فشار مهاجر اروپاييكه قويا اين سيستم ها مرتبط با وضعيت AO ست.

ما سيستم پر فشار قوي و منسجمي تا به امروز در سال آبي جديد نداشتيم.

چه جالب.ممنون مهرداد جان

درسته به خصوص پاییز که اختلاف دما و توده های سرد و پرفشار زیاد هست،ما کمبود نفوذ پرفشار ها رو داشتیم.الانم بیان دیگه نوش دارو هست بعد مرگ سهراب.بارش های سنگین تو پاییز بود که از دست دادیم.

امیدوارم در ادامه این مشکل جبران بشه.حتی شهریور سال بعد هم می تونه خیلی موثر باشه!

هواشناس

کاربر ويژه
سلام. سرمای خشک اینجا داره بدجور اذیت می کنه ... هر چند من یکی بازم شاکرم فعلا گرما نیست. سرمای خشک از گرمای خشک در نظر من بهتره!!

تبریز 9 - دمای حسی 14 - !!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
الان مي خوام چنتا از عكس هاي مه و برف تبريز كه براي زمستون پارسال بود رو بزارم وقتي به دوران سربازي فكر ميكنم حس خاصي بهم دست ميده دلم امروز خيلي تنگ شده بود :گریه:

navid-mashhad

کاربر ويژه
الان مي خوام چنتا از عكس هاي مه و برف تبريز كه براي زمستون پارسال بود رو بزارم وقتي به دوران سربازي فكر ميكنم حس خاصي بهم دست ميده دلم امروز خيلي تنگ شده بود :گریه:

من سال دیگه همین موقع سربازم
امیدی به ارشد ندارم
برم زودتر بهتر ......بلاخره باید رفت:فرار:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویری از یک روز زمستان امسال با هوایی آلوده شرق مشهد و مقایسه آن با هوای پاکیزه غرب مشهد:

88pmvg295lvnhw0wl3ya.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا