• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
اطلاعات جوی ایستگاه هواشناسی کشاورزی طرق در جنوب مشهد:
بازه گزارش از 10/16 تا 10/22 سال 1391:

7spi1p22974h04mjognd.png

saeed hh

کاربر ويژه
با جرات میتونم بگم هیچکدوم روحانی نبودن.خدانکنه باهاشون به مشکل بخور.....

نمیدونستم غم بوده ولی غم از سر رو روی شهر میباره
عجب نمیدونستم من تا حالا دو دفعه قم امدم سوهان هم خریدم همونی که روش عکس زرافه داره میشناسیش دیگه تو بازار معروفه !!
یه رفیق قومی مشهدالعصل هم دارم تو دانشگاه امده تهران واسه دانشگاه خونه مجردیو........:راز:

کدخدا

کاربر ويژه
عجب نمیدونستم من تا حالا دو دفعه قم امدم سوهان هم خریدم همونی که روش عکس زرافه داره میشناسیش دیگه تو بازار معروفه !!
یه رفیق قومی مشهدالعصل هم دارم تو دانشگاه امده تهران واسه دانشگاه خونه مجردیو........:راز:

نه نمیشناسم تو بازار که میریم حواسمون جای دیگست : دی

hamed2148

کاربر ويژه
هميشه مشهد بعد چند روز گرم چند روز سرد داره ، ولي با اين دماها تو چله كوچيكه احتمال شكوفه زدن درختان ميره و اين خيلي مزحك و خطرناكه براي كشاورزا !!!
يك سئوال از كارشناسا محترم دارم آخه همچين دمايي اين موقع سال ناهنجاري نيست !!! و اگه دما به اين شكل تو اين هفته بالا بره نبايد هشدار هواشناسي براي كشاورزان عزيز صادر بشه ؟؟؟؟

saeed hh

کاربر ويژه
هميشه مشهد بعد چند روز گرم چند روز سرد داره ، ولي با اين دماها تو چله كوچيكه احتمال شكوفه زدن درختان ميره و اين خيلي مزحك و خطرناكه براي كشاورزا !!!
يك سئوال از كارشناسا محترم دارم آخه همچين دمايي اين موقع سال ناهنجاري نيست !!! و اگه دما به اين شكل تو اين هفته بالا بره نبايد هشدار هواشناسي براي كشاورزان عزيز صادر بشه ؟؟؟؟

باید از خدا کمک بخایم همیشه بداز گرمای غیر عادی تهران زلزله امده!! من نگرانم!!:نمیدونم:

ali.doosti

کاربر ويژه
چه هداری!بده زودتر میوه بدن میوه تابستونه ها برسه:قلیون:

navid-mashhad

کاربر ويژه
حواسم هست:دوست:
سعید پستتو ویرایش کن ببین مدیرا کارت میگیری:فرار:

قم الان خیلی پیشرفت کرده شوری آبش کمتر شده -دارن منوریل میزنن-همه جاده هاش آزادراه (از خراسان بیشتر آزادراه داره )-پارتی کلفت داره ( لا....جانی )-سوهان داره در حد تیم ملی-مردم مهربونی داره ( ما که عروس قمی داریم تو فامیلمون )

navid-mashhad

کاربر ويژه
حامد فعلا که دل زمین هنوز خیلی سرده خیلی کار داره که رو درخت ها تاثیر بذاره ( هنوزم شب ها زیر صفر میره )
منتها اگه تا نیمه بهمن اوضاع عوض نشه اون موقع نگران کننده ست

hamed2148

کاربر ويژه
ديگه رو برف بعد اين گرما حساب نكنيد چون اگه بباره دو روزه آب ميشه و دوباره گرما اسفند رو پيش رو داريم

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به تمام دوستان ارجمند.
لندن برفی، عکس های روز گذشته:

317mndz3ep1egiv7hbyj.jpg

0hpr6e3zw66fuk6j971y.jpg

پاریس، دقایقی قبل:

1a7hmboe0mvdsdin0ddq.jpg

h1662vbtlq2f7edtb3kk.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
قم الان خیلی پیشرفت کرده شوری آبش کمتر شده -دارن منوریل میزنن-همه جاده هاش آزادراه (از خراسان بیشتر آزادراه داره )-پارتی کلفت داره ( لا....جانی )-سوهان داره در حد تیم ملی-مردم مهربونی داره ( ما که عروس قمی داریم تو فامیلمون )

درسته نوید جان فقط مشکل اصلیش اب و هواشه و شهر مذهبی برای کسی که مذهبی نیست کمی دشواره

imboeing

کاربر ويژه
سلام بر همه ی دوستان

prec9.png

آبدیت جدیده؟؟؟من آبدیت صبح رو ندیدم حقیقتش!!!!

اپ بعدي نقشه دوم هم مثل اولي ميشه !

بعضي وقت ها با خودم فكر ميكنم ادم فقط بدونه قراره برف بباره خيلي بهتر از اينه كه بدونه چقدر و تا كي ميباره حداقل اينجوري ميشه لذت برد از بارش !

اما كو بارش ؟ :ناراحت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اپ بعدي نقشه دوم هم مثل اولي ميشه !

بعضي وقت ها با خودم فكر ميكنم ادم فقط بدونه قراره برف بباره خيلي بهتر از اينه كه بدونه چقدر و تا كي ميباره حداقل اينجوري ميشه لذت برد از بارش !

اما كو بارش ؟ :ناراحت:

سلام سیناجان

ای بابا،اینقدر جوش نزن دادا،نیومد که نیومد!!!!!به د{}ک!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا