عجب نمیدونستم من تا حالا دو دفعه قم امدم سوهان هم خریدم همونی که روش عکس زرافه داره میشناسیش دیگه تو بازار معروفه !!با جرات میتونم بگم هیچکدوم روحانی نبودن.خدانکنه باهاشون به مشکل بخور.....
نمیدونستم غم بوده ولی غم از سر رو روی شهر میباره
عجب نمیدونستم من تا حالا دو دفعه قم امدم سوهان هم خریدم همونی که روش عکس زرافه داره میشناسیش دیگه تو بازار معروفه !!
یه رفیق قومی مشهدالعصل هم دارم تو دانشگاه امده تهران واسه دانشگاه خونه مجردیو........:راز:
هميشه مشهد بعد چند روز گرم چند روز سرد داره ، ولي با اين دماها تو چله كوچيكه احتمال شكوفه زدن درختان ميره و اين خيلي مزحك و خطرناكه براي كشاورزا !!!
يك سئوال از كارشناسا محترم دارم آخه همچين دمايي اين موقع سال ناهنجاري نيست !!! و اگه دما به اين شكل تو اين هفته بالا بره نبايد هشدار هواشناسي براي كشاورزان عزيز صادر بشه ؟؟؟؟
چه هداری!بده زودتر میوه بدن میوه تابستونه ها برسه:قلیون:هميشه مشهد بعد چند روز گرم چند روز سرد داره ، ولي با اين دماها تو چله كوچيكه احتمال شكوفه زدن درختان ميره و اين خيلي مزحك و خطرناكه براي كشاورزا !!!
يك سئوال از كارشناسا محترم دارم آخه همچين دمايي اين موقع سال ناهنجاري نيست !!! و اگه دما به اين شكل تو اين هفته بالا بره نبايد هشدار هواشناسي براي كشاورزان عزيز صادر بشه ؟؟؟؟
حواسم هست:دوست:
سعید پستتو ویرایش کن ببین مدیرا کارت میگیری:فرار:
چه هداری!بده زودتر میوه بدن میوه تابستونه ها برسه:قلیون:
قم الان خیلی پیشرفت کرده شوری آبش کمتر شده -دارن منوریل میزنن-همه جاده هاش آزادراه (از خراسان بیشتر آزادراه داره )-پارتی کلفت داره ( لا....جانی )-سوهان داره در حد تیم ملی-مردم مهربونی داره ( ما که عروس قمی داریم تو فامیلمون )
سلام بر همه ی دوستان
آبدیت جدیده؟؟؟من آبدیت صبح رو ندیدم حقیقتش!!!!
سلام به تمام دوستان ارجمند.
لندن برفی، عکس های روز گذشته:
پاریس، دقایقی قبل:
اپ بعدي نقشه دوم هم مثل اولي ميشه !
بعضي وقت ها با خودم فكر ميكنم ادم فقط بدونه قراره برف بباره خيلي بهتر از اينه كه بدونه چقدر و تا كي ميباره حداقل اينجوري ميشه لذت برد از بارش !
اما كو بارش ؟ :ناراحت: