• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
بارش برف ریز با شدت زیاد همچنان ادامه داره و خیابون‌هایی که برف روبی شده بودند دوباره سفید شدن!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان و اساتید عزیز{بخصوص محمود عزیز و دکتر بهزاد بزرگوار}:aminkhan:

امروز متاسفانه ظرفیت حجم دانلودم تموم شده بود و نتونستم حضور داشته باشم

چه خبر از نقشه ها؟؟امروز که یه نیم ساعتی برف آبکی اومد ولی الان هوا نیمه ابریه.

mahmood600

کاربر ويژه
ممنونم، امیدوارم شما هم خوب باشید و دنیا به کام باشه. خدا کنه سرما تقویت بشه، بارش هم همینطور. امسال بیشترین برفی که رو زمین خدا و از نزدیک دیدم، اینقدر بوده:

331vq9n6o5qa6o9ammj.jpg

جاده ماسوله

انشااا.... برای شما هم سرشار از موفقیت باشد
اون برف کمی هم که در جاده ماسوله دیده بودی در ارتفاعات با وزش باد گرم همراه بود که همه برف ها رو فنا داد

mahmood600

کاربر ويژه
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان و اساتید عزیز{بخصوص محمود عزیز و دکتر بهزاد بزرگوار}:aminkhan:

امروز متاسفانه ظرفیت حجم دانلودم تموم شده بود و نتونستم حضور داشته باشم

چه خبر از نقشه ها؟؟امروز که یه نیم ساعتی برف آبکی اومد ولی الان هوا نیمه ابریه.

سلام بر محمد عزیزم بارش برف رو تبریک میگم انشاا... روزگار و بارش بر وفق مراد گردد

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود به همگی

اینجا در یزد از گرما شوفاژهارو خاموش کرده و پنچره ها رو باز کردیم. دیروز بیشینه 21 بود،امروز فکر کنم 22 شده باشه

Dr.ben

کاربر ويژه
امسال به اندازه تمام برف هایی که ماهان عزیز دیدن ما اینجا باد گرم دیدیم! حیف که نمیشه از این پدیده عکس گرفت! ماهان جان جای ما رو اونجا خالی کن :توافق:

ماهان.

کاربر ويژه
امسال به اندازه تمام برف هایی که ماهان عزیز دیدن ما اینجا باد گرم دیدیم! حیف که نمیشه از این پدیده عکس گرفت! ماهان جان جای ما رو اونجا خالی کن :توافق:

بهزاد جان با صرف‌نظر از روزهایی که بایرن بودم، ماگدبورگ تا الان 24 روز برفی داشته. فکر نمی‌کنم رشت به این تعداد امسال گرمباد اومده باشه.

ولی به هر حال از 27 ژانویه جای پشت و زین عوض می‌شه و شما سرما می‌بینین و از سرمای ما هم کم می‌شه و بارون جای برف رو می‌گیره!

ماهان.

کاربر ويژه
از ساعت 15 تا الان 0.7 میلیمتر برف بارید که تقریبن 1 سانتیمتر می‌شه و دمای فعلی هم 3.9- درجه‌ست. بیشینه امروز با مقدار کمی کاهش نسبت به دیروز از 3.2- بالاتر نرفت.

Dr.ben

کاربر ويژه
بهزاد جان با صرف‌نظر از روزهایی که بایرن بودم، ماگدبورگ تا الان 24 روز برفی داشته. فکر نمی‌کنم رشت به این تعداد امسال گرمباد اومده باشه.

ولی به هر حال از 27 ژانویه جای پشت و زین عوض می‌شه و شما سرما می‌بینین و از سرمای ما هم کم می‌شه و بارون جای برف رو می‌گیره!

درست ماهان جان. یه سوال: روزهای با وزش باد گرم جایی ثبت میشه؟ البته فکر کنم میشه با توجه به افزایش ناگهانی دماهای روزانه تعداد روزهای با وزش باد گرم رو در آمار بلند مدت به طور تقریبی حساب کتاب کرد. احتمالا امسال و تا امروز، رشت از این نظر دارای رکورد خوبی باشه.

ماهان.

کاربر ويژه
درست ماهان جان. یه سوال: روزهای با وزش باد گرم جایی ثبت میشه؟ البته فکر کنم میشه با توجه به افزایش ناگهانی دماهای روزانه تعداد روزهای با وزش باد گرم رو در آمار بلند مدت به طور تقریبی حساب کتاب کرد. احتمالا امسال و تا امروز، رشت از این نظر دارای رکورد خوبی باشه.

بهزاد جان توی آمار بلند مدت متاسفانه نمی‌شه این کمیت رو بدست آورد. اگه تعداد روزهای با بیشینه بیشتر از 15+ رو برای فصل زمستان داشتیم می‌تونستیم آمار نسبتن دقیقی بدست بیاریم. همچنین تعداد روزهای با رطوبت کمینه زیر 40% در زمستان هم می‌تونه معیار خوبی باشه.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طبق اطلاعات جديد دماي تهران در 28 ژانويه به اوج ميرسه در اين روز دما در حدود 14 ست. بعد از ان روند دمايي همچنان تا 5 فوريه فراتر از نرمال خواهد بود.

IRAJ1

کاربر ويژه
طبق اطلاعات جديد دماي تهران در 28 ژانويه به اوج ميرسه در اين روز دما در حدود 14 ست. بعد از ان روند دمايي همچنان تا 5 فوريه فراتر از نرمال خواهد بود.

درود مهرداد جان از نقشه ها چه خبر ؟اوضاع بهتر شده یا نه؟

Dr.ben

کاربر ويژه
آخرین آپدیت این پیش بینی 4 هفته ای صادر شد. در هفته دوم برای شمال و در هفته سوم برای نواحی جنوبی و شرقی کشور بارش های فراتر از نرمال پیش بینی شده. به امید بارش های مناسب در سراسر کشور و شادی تمام دوستان عزیز، فعلا و تا درودی دیگر بدرود!

wk1.wk2_20130120.gif

wk3.wk4_20130120.gif

saeed hh

کاربر ويژه
ای بابا علی از بلژیک امده بود چرا فراریش دادیدحیف شد که من نبود:50: کم این علی اقای مارو اذیت کنید :بای:
اگه کل عراق بره زیر بارش سنگین و از مرز ایران به اینور هیچی نیاد این میتونه پیام مهمی برای مردم ایران داشته باشه:غش2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
از بهزاد و محمد از قم عزيز تشكر مي كنم به خاطر مقالات بسيار بسيار مهم و پر باري كه در فروم گذاشتن حتما مطالعه كنيد :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا