ممنونم، امیدوارم شما هم خوب باشید و دنیا به کام باشه. خدا کنه سرما تقویت بشه، بارش هم همینطور. امسال بیشترین برفی که رو زمین خدا و از نزدیک دیدم، اینقدر بوده:
جاده ماسوله
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان و اساتید عزیز{بخصوص محمود عزیز و دکتر بهزاد بزرگوار}:aminkhan:
امروز متاسفانه ظرفیت حجم دانلودم تموم شده بود و نتونستم حضور داشته باشم
چه خبر از نقشه ها؟؟امروز که یه نیم ساعتی برف آبکی اومد ولی الان هوا نیمه ابریه.
امسال به اندازه تمام برف هایی که ماهان عزیز دیدن ما اینجا باد گرم دیدیم! حیف که نمیشه از این پدیده عکس گرفت! ماهان جان جای ما رو اونجا خالی کن :توافق:
بهزاد جان با صرفنظر از روزهایی که بایرن بودم، ماگدبورگ تا الان 24 روز برفی داشته. فکر نمیکنم رشت به این تعداد امسال گرمباد اومده باشه.
ولی به هر حال از 27 ژانویه جای پشت و زین عوض میشه و شما سرما میبینین و از سرمای ما هم کم میشه و بارون جای برف رو میگیره!
درست ماهان جان. یه سوال: روزهای با وزش باد گرم جایی ثبت میشه؟ البته فکر کنم میشه با توجه به افزایش ناگهانی دماهای روزانه تعداد روزهای با وزش باد گرم رو در آمار بلند مدت به طور تقریبی حساب کتاب کرد. احتمالا امسال و تا امروز، رشت از این نظر دارای رکورد خوبی باشه.
طبق اطلاعات جديد دماي تهران در 28 ژانويه به اوج ميرسه در اين روز دما در حدود 14 ست. بعد از ان روند دمايي همچنان تا 5 فوريه فراتر از نرمال خواهد بود.
راسته تهران الان 11 درجس؟:تعجب2: