• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
منطقه شهران شمال غرب تهران . بهمن 90

gwmhmf49wpdagtm3i5gw.jpg

امیرکوروش

کاربر ويژه
درود بر امیر کوروش عزیز:گل:

وعلیکم درود محمد جان

اصغری قبلا گفته بود چنانچه پاییز پر باران باشه و دی ماه بطور غیرطبیعی کم بارش بشه ( که بماند خدایش دی امسال بهتر از دی پارسال و حتی دی منحوس 88 بود چون هم هوا یخ بود هم غرب کشور برف اومد ) بهمن و اسفند پربارش میشه

چنانچه بلاکینگ رخ بده و هوای سرد از سمت غرب اروپا به روی شرق اروپا بیاد کار تمومه

hasan1

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان
این همشهری ما هم که اصلا پست نمیزاره.فعال شو ای برادر :گل::دوست::توافق::گل:

محمد جان همشهری عزیز معذرت درگیر درس و امتحان بودم.:خجالت2:
آخه با این آب و هوا آدم رمقی هم براش نمیمونه که بیاد فعال بشه. :ناراحت:
محمد جان به نظرت امسال ما تو قم رنگ برفو میبینیم؟ من که بعید میدونم.:گریه:

کدخدا

کاربر ويژه
درودعلیکم همگی

IOD منفی + AO مثبت باعث شده هوا بطور غیرطبیعی گرم بشه البته یه عده هم معتقدند گرم شدن غیرطبیعی در زمستان نشانه وقوع زلزله است.

به هرحال با تغییر فاز این دو شاخص از هفته بعد یه ناوه عمیق قلمبه سلمبه وارد کشور میشه و با بارانهای سیل آسای خودش ایران ما را به فیض اکمل میرسونه

آما آما چنانچه مثل من توو کف برف هستید نگران نباشید .

یادتون نره بهمن هم جزو زمستان

همیشه گفتم ایران فقط طهران نیست . زمستان هم فقط دی ماه نیست.

20 بهمن 83 یادتونه چه برف بی سابقه یی اومد ؟

درود بر امیر کوروش عزیز

کجای بخدا نگرانت شدیم؟من آنلاینم هر وقت سرت خلوت شد پ م بده البته شاید ده دقیقه ای برم شام بزنم برگردم

کدخدا

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان

محمد جان همشهری عزیز معذرت درگیر درس و امتحان بودم.:خجالت2:
آخه با این آب و هوا آدم رمقی هم براش نمیمونه که بیاد فعال بشه. :ناراحت:
محمد جان به نظرت امسال ما تو قم رنگ برفو میبینیم؟ من که بعید میدونم.:گریه:

موفق باشی حسن جان:گل:

ماشالله همه درگیر درس و امتحاناتن :خجالت2:

چیزی مشخص نیست حسن جان تا اخر اسفند شانس داریم ولی از اواخر بهمن شانسمون کمتر و کمتر میشه

آخرین ویرایش:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
برف کوه های البرز در حال نابودیه با این هوا!

ارتفاع نشست برف هر روز داره می ره بالاتر در گیلان!

کدخدا

کاربر ويژه
این دنیا چی نمیدنش برم باهاش یه دوری بزنم .:فکر:
خوب میدونم که جمعه این جا نیستی ولی عیب نداره ما با ضعفا کنار میایم نترس:50::گل:

بستگی داره نیت ت چی باشه :15: نیت تو پاک کن یه ماشین اخرین سیستمم باهاش میدن :15::15:

جوجه رو دقیقه نود میشمارن جوجو

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
ژانویه امسال 9 روز باد گرم با شدت و ضعف داشتیم..با پیش بینی های انجام شده تا هفته آینده احتمالا حد اقل به 12 روز می رسه.

یکی از نحس ترین سال ها!

hasan1

کاربر ويژه
راستی از سیستم هفته بعد چه خبر؟ درسته میگن تضعیف شده یا اینکه نقشه ها عوض میشن؟

امیرکوروش

کاربر ويژه
در تصور زیر وضعیت نوسان AO بعداز یک جهش مثبت مجددا روند منفی پیدا کرده که این معرف خارج شدن بادهای اطراف قطب از حالت مداری به نصف النهاری و حرکت هوای سرد بطرف جنوب اروپا و خاورمیانه می باشد. و در چنین وضعیتی حرکت نصف النهای تقویت شده و سبب حرکت جبهه سرد بطرف خاورمیانه و ایران و آغاز بارشها می باشد. در نوسان NAO هم بعداز یک جهش مثبت روند منفی شدن این شاخص ظاهر شده که این شاخص هم جابجایی و حرکت چرخندها از روی اقیانوس اطلس شمالی بطرف ایران را تایید می کند. شاخص دو قطبی اقیانوس هند هم وضعیتش کما کان روند مثبت دارد. با توجه به بررسی این شاخصها و پیش بینی فصلی و نقشه های پیش بینی روزانه آغاز حرکتهای چرخندی بطرف ایران و شروع بارشها طی روزهای آیند می رود. که انشا... مطابق با الگوهای روزانه از روز 10 بهمن به بعد ورود اولین سامانه بارشی بعد از یک وقفه بارشی را داریم.

213.bmp

امیرکوروش

کاربر ويژه
درود بر امیر کوروش عزیز

کجای بخدا نگرانت شدیم؟من آنلاینم هر وقت سرت خلوت شد پ م بده البته شاید ده دقیقه ای برم شام بزنم برگردم

علیکم درود

محمد جان از بابت زحماتی که برای هواکده میکشی سپاسمندم

خدا رو شکر دگرگونی های مثبتی به نفع ایران در راهه و انشاالله خدا بخواد برف رو هم میبینیم.

mohammadsadat

کاربر ويژه
وعلیکم درود محمد جان

اصغری قبلا گفته بود چنانچه پاییز پر باران باشه و دی ماه بطور غیرطبیعی کم بارش بشه ( که بماند خدایش دی امسال بهتر از دی پارسال و حتی دی منحوس 88 بود چون هم هوا یخ بود هم غرب کشور برف اومد ) بهمن و اسفند پربارش میشه

چنانچه بلاکینگ رخ بده و هوای سرد از سمت غرب اروپا به روی شرق اروپا بیاد کار تمومه

سلام آقا امیرکوروش

کلاً این وضعیت رو در 4 سال آبی اخیر داشتیم، دیماه نسبتاً خشک و بعد جبران در بهمن، یه نمونه خوبش سال 90-89 بود.

hasan1

کاربر ويژه
سلام امیر کوروش عزیز
من هر از چند گاهی به سایت هواکده سر می زنم. خیلی از مطالبتون استفاده کردم. به نظر میاد پیش بینی عشایر فارس برای بارش هفته سوم بهمن هم داره به واقعیت نزدیک میشه . انشاالله که هوای سرد هم بیشتر یاری کنه و بارش برف گسترده هم در کشور داشته باشیم. :گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
درود بر شما استاد کوروش

از دی ماه که خیری ندیدیم.بهمن هم فعلا ادامه روند دی ماه هست...

وضعیت شمال رو چطور می بینید؟

کدخدا

کاربر ويژه
علیکم درود

محمد جان از بابت زحماتی که برای هواکده میکشی سپاسمندم

خدا رو شکر دگرگونی های مثبتی به نفع ایران در راهه و انشاالله خدا بخواد برف رو هم میبینیم.

خواهش میکنم کوروش جان خیلی منتظرت بودم.
پیش بینی ها از بارش های خوب در نیمه دوم زمستان حکایت داشت ولی پاییز طلایی کمی توقع مون برده بود بالا.
انشالله امیدوارم بهمن 83 دوباره تکرار شه

کدخدا

کاربر ويژه
سلام امیر کوروش عزیز
من هر از چند گاهی به سایت هواکده سر می زنم. خیلی از مطالبتون استفاده کردم. به نظر میاد پیش بینی عشایر فارس برای بارش هفته سوم بهمن هم داره به واقعیت نزدیک میشه . انشاالله که هوای سرد هم بیشتر یاری کنه و بارش برف گسترده هم در کشور داشته باشیم. :گل:

عشایر بر اساس تجربه پیش بینی میکنن چون مجبورن زندگیشون بر اساس اب و هوا پیش ببرن.تجربه خیلی مهمه و اکثر پیش بینی های که انجام میدن درست از اب در میاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا