درود بر امیر کوروش عزیز:گل:
این همشهری ما هم که اصلا پست نمیزاره.فعال شو ای برادر :گل::دوست::توافق::گل:
درودعلیکم همگی
IOD منفی + AO مثبت باعث شده هوا بطور غیرطبیعی گرم بشه البته یه عده هم معتقدند گرم شدن غیرطبیعی در زمستان نشانه وقوع زلزله است.
به هرحال با تغییر فاز این دو شاخص از هفته بعد یه ناوه عمیق قلمبه سلمبه وارد کشور میشه و با بارانهای سیل آسای خودش ایران ما را به فیض اکمل میرسونه
آما آما چنانچه مثل من توو کف برف هستید نگران نباشید .
یادتون نره بهمن هم جزو زمستان
همیشه گفتم ایران فقط طهران نیست . زمستان هم فقط دی ماه نیست.
20 بهمن 83 یادتونه چه برف بی سابقه یی اومد ؟
ناجور نگاهش نکنیا گناه داره اون دنیا مذاب میریزن تو چشات.....:15::15::15:
سلام به همه دوستان
محمد جان همشهری عزیز معذرت درگیر درس و امتحان بودم.:خجالت2:
آخه با این آب و هوا آدم رمقی هم براش نمیمونه که بیاد فعال بشه. :ناراحت:
محمد جان به نظرت امسال ما تو قم رنگ برفو میبینیم؟ من که بعید میدونم.:گریه:
این دنیا چی نمیدنش برم باهاش یه دوری بزنم .:فکر:
خوب میدونم که جمعه این جا نیستی ولی عیب نداره ما با ضعفا کنار میایم نترس:50::گل:
راستی از سیستم هفته بعد چه خبر؟ درسته میگن تضعیف شده یا اینکه نقشه ها عوض میشن؟
درود بر امیر کوروش عزیز
کجای بخدا نگرانت شدیم؟من آنلاینم هر وقت سرت خلوت شد پ م بده البته شاید ده دقیقه ای برم شام بزنم برگردم
وعلیکم درود محمد جان
اصغری قبلا گفته بود چنانچه پاییز پر باران باشه و دی ماه بطور غیرطبیعی کم بارش بشه ( که بماند خدایش دی امسال بهتر از دی پارسال و حتی دی منحوس 88 بود چون هم هوا یخ بود هم غرب کشور برف اومد ) بهمن و اسفند پربارش میشه
چنانچه بلاکینگ رخ بده و هوای سرد از سمت غرب اروپا به روی شرق اروپا بیاد کار تمومه
علیکم درود
محمد جان از بابت زحماتی که برای هواکده میکشی سپاسمندم
خدا رو شکر دگرگونی های مثبتی به نفع ایران در راهه و انشاالله خدا بخواد برف رو هم میبینیم.
سلام امیر کوروش عزیز
من هر از چند گاهی به سایت هواکده سر می زنم. خیلی از مطالبتون استفاده کردم. به نظر میاد پیش بینی عشایر فارس برای بارش هفته سوم بهمن هم داره به واقعیت نزدیک میشه . انشاالله که هوای سرد هم بیشتر یاری کنه و بارش برف گسترده هم در کشور داشته باشیم. :گل: